Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

baby showervinkit

Babyshower-kutsujen parhaat vinkit

Jos olet pian osallistumassa babyshowereille eli vauvakutsuille tai olet järjestämässä niitä itse esimerkiksi siskollesi tai parhaalle ystävällesi, on niihin liittyen paljon mietittävää ja huomioitavaa. Missä järjestää kutsut? Miten koristella juhlapaikka? Entäpä kuinka suunnitella turvalliset babyshowerit COVID-aikana? Millaisen lahjan hankkisin?
Tästä blogista löydät parhaat vinkkimme ja ideamme, joiden avulla olet hyvin valmistautunut tulevia kutsuja varten.


Miksi babyshowereita järjestetään?

Babyshowerit eivät ole pakollinen tai virallinen juhla, mutta niihin törmää yhä useammin eri puolilla maailmaa - ja tämä kiva tapahtuma on rantautunut myös Suomeen. Tarkoituksena on hemmotella tulevaa äitiä ja "kastaa" (shower) hänet äidiksi lahjojen avulla, joita hän todennäköisesti tulee tarvitsemaan kun pikkuinen saapuu. Babyshowereita ei vietetä pelkästään ensimmäistä vauvaa odottaessa joka tarkoittaa, että kutsuja voi viettää jokaisen uuden raskauden ilmaannuttua!


Kenet kutsua babyshowereille?

Jos olet järjestämässä vauvakutsuja jollekin muulle kuin itsellesi, voi olla hankalaa päättää ketä kutsua mukaan. Babyshowereille kutsutaan kuitenkin tyypillisesti vain naispuolisia vieraita (vaikka tärkeintä on tietenkin kutsua mukaan kaikki tulevan äidin läheisimmät ihmiset). Kutsu babushowereihin lähetetään yleensä ainakin perheenjäsenille: siskolle, äidille, serkuille, tädeille ja niin edelleen. Älä myöskään unohda kutsua parhaita ystäviä - juhlat eivät olisi mitään ilman heitä!


Missä järjestää babyshower-kutsut?

Babyshowerit voi järjestää ihan missä tahansa! Pidä mielessä millaisia koristeita haluat käyttää kutsuilla ja varmista, että voit käyttää niitä valitsemassasi paikassa. Jos aiot järjestää babyshowerit kesällä, mikset juhlisi niitä ulkona? Varmista kuitenkin että tarjolla on myös varjopaikkoja auringolta ja että voit viedä paikalle juhlapöydän ja tarjoiltavia. Ehkäpä voisit järjestää kutsut puistossa tai puutarhassa? Jos aiotte nauttia lounasta päivän aikana, muista varata ravintolasta pöytä ajoissa. Ravintolat tarjoavat usein erillisiä tiloja tällaisia tilaisuuksia varten.


Vauvakutsujen järjestäminen korona-aikana

COVID-19-tilanne on aiheuttanut monen tapahtuman peruuntumisen ja voikin olla, että sinun tulee myös ottaa huomioon koronan mukana tuomat rajoitukset babyshower-kutsuja varten. Turvallinen vaihtoehto on järjestää online-babyshowerkutsut. Pyydä tulevaa äitiä poistumaan kotoaan siksi aikaa, että saat koristeltua hänen kotinsa oikeaa tunnelmaa varten. Lähetä osallistujille kutsu verkkotapahtumaan, ja kun tuore äiti saapuu paikalle kaikki voivat huutaa yhdessä 'Yllätys!'. Hän tulee yllättymään varmasti iloisesti, vaikka kutsut eivät olekaan ne perinteisimmät. Jos korona-rajoitukset eivät ole niin tiukkoja, ehkäpä voit järjestää kutsut paikassa, jossa ihmisten on helppo pitää tarvittavaa etäisyyttä. Muista ohjeistaa osallistujia ennen kutsuja tarvittavista säännöistä, jotta aikaa ei kulu tähän kutsujen aikana.Babyshowerlahjat - parhaat ideat

Kukaan ei halua saapua babyshowereille tyhjin käsin. Haluat varmasti antaa tulevalle äidille unohtumattoman lahjan, mutta mikä se olisi? Tässä 4 parasta ideaa, joista voit inspiroitua.


Vauvan body

Vauvan body kuvalla tai tekstillä

Erittäin persoonallinen lahja on vauvan body, jossa on pienokaisen nimi, hauska teksti ja/tai söpö valokuva. Tällaista ei tulevalla äidillä varmasti ole vielä hankittuna.

Luo vauvan body kuvalla ja/tai tekstillä>

Personoitava Love, Beauty & Planet hemmottelusetti

Yksilöitävä Love, Beauty & Planet -hemmottelusetti

Tuleva äiti saa usein monia lahjoja pikkuiselleen babyshowereissa, joten voi olla kiva antaa jotakin myös äidille. Luo mukava Beauty & Planet -hemmottelusetti valitsemallasi tekstillä ja/tai kuvalla, ja hän voi pitää hemmotteluhetken äitiyslomansa aikana.

Luo Love, Beauty & Planet -hemmottelusetti >


yksilöitävä vauvan hattu

Vauvan myssy nimellä tai tekstillä

Vauvan myssy nimellä on täydellinen babyshower-lahja! Jos pikkuisen nimeä ei ole vielä julkistettu, voit lisätä myssyyn vaikkapa tämän sukunimen tai suloisen tekstin. Jos tulevilla vanhemmilla on jokin erityinen teema lastenhuonetta varten, lisää myssyyn jokin designeistamme, joka sopii yhteen vauvan huoneen sisustukseen (kuten pöllö tai norsu).

Luo vauvan myssy >

Yksilöitävä Milla-jänis-aterinsetti

Yksilöitävä Milla-jänis-aterinsetti

Vauvakutsujen lahjan ei tarvitse olla jotain, mitä vauva voi käyttää heti synnyttyään. Moni antaa lahjaksi varmasti vaatteita, pehmoleluja tai kirjoja, joten miten olisi käytännöllinen lasten aterinsetti, jota lapsi voi käyttää sitten kun hän on jo vähän isompi? Meiltä löydät suloisen Milla-jänis-aterinsetin, johon voit kaiverruttaa haluamasi tekstin tai lapsen nimen.

Luo aterinsetti kaiverruksella >