Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Moederdag op afstand

Yllätä äitisi etänä äitienpäivänä

Äidin rooli on sekä ihana että haastava tehtävä. Siksi on erityisen tärkeää arvostaa äitiä roolimallina. Tänä vuonna äitienpäivä voi olla hieman erilainen kuin aiempina vuosina. Ehkä asut kaukana äidistäsi ettekä voi tavata. Yritä tehdä äitienpäivästä ainutlaatuinen siitä huolimatta.

Etenkin äitienpäivänä etäisyys voi olla haastava asia, mutta juuri sen takia on tärkeää ponnistella hieman enemmän, jotta päivästä saa tehtyä erityisen. Autamme tässä mielellämme, ja olemmekin listanneet sinulle useita vinkkejä erityisen äitienpäivän luomiseen.

Vinkki 1: yllätä äiti erityisellä lahjalla!

Jos asut kaukana äidistäsi, ei hän todennäköisesti odota sinun tulevan yllättämään häntä. Siksi on hauskaa tehdä jotain, mitä hän ei voi aavistaa! Videopuhelut ovat hauskoja, mutta eikö olisikin hauskempaa keksiä jotain ainutlaatuista?

Voit esimerkiksi lähettää hänelle jotain kaunista suoraan postilaatikkoon.

 1. Valokuvakirja täynnä muistoja: Paljon muistoja, nostalgiaa ja jotain, jota voit selata tuntikausia kyllästymättä. Valokuvakirja parhaista hetkistä on ihastuttava lahja, ja helppo koota äidin suosikkikuvista perhejuhlista, lomilta ja ajalta jolloin olit pieni. Valitse kaunis äitienpäivän kuvakirjamme, ja lisää siihen lauseita jotka muistuttavat äidistä. Tämä tekee valokuvakirjasta täydellisen.

 2. Äidin oma kahvimuki: On aina mukavaa, että rakkaasi ovat lähelläsi. Rakastaako äitisi teetä tai kahvia? Anna hänelle silloin muki, jossa on mukava valokuva sinusta ja rakkaasta äidistäsi. Tällä tavalla hänellä on aina muisto teistä edessään, kun hän nauttii kupin lempijuomaansa.

 3. Yksilöidyt suklaat: Suklaa on aina mukava lahja, josta sinun kannattaa tehdä täysin uniikki. Lisää siis suklaaseen kaunis valokuva, äidin nimi tai erityinen viesti äidille.Vinkki 2: Lähetä suloinen viesti

Äiti tuntee sinut parhaiten. Hän on nähnyt sinun kasvavan ja kypsyvän. Se on joskus hankala ja väsyttävä rooli, minkä vuoksi hän ansaitsee hemmottelun äitienpäivänä. Tee se suloisin sanoin, ja kirjoita esimerkiksi mukava teksti ainutlaatuiseen korttiin, jossa on valokuva teistä yhdessä.

Meiltä löydät eri kokoisia ja eri teemaisia kortteja, joista voit valita sopivan äidillesi. Haluatko tehdä kortista vieläkin erikoisemman? Valitse silloin suklaakortti, johon lisäät henkilökohtaisen viestin äidille.Vinkki 3: Hetki puhelimessa

Onko sinulla ja äidilläsi perinne viettää äitienpäivä aina yhdessä?

Jos tänä vuonna etäisyys erottaa teidät, mutta haluat silti viettää tämän päivän äitisi kanssa, voit silti järjestää unohtumattoman päivän etänä! Olemme koonneet sinulle muutamia ideoita:

 1. Valokuvien katseleminen yhdessä tuntikausia: Valokuvakirja täynnä äidin lempikuvia on mukava yllätys. Tilaa siis kirja äidille, ja nauttikaa yhdessä näistä muistoista videopuhelun aikana. Jokainen valokuva tuo mieleen varmasti hyvän tarinan, jota on mukava muistella.

  Lahjaidea: Toimita äidille rentouttava hemmottelupakkaus, josta äiti voi nauttia päivän päätteeksi.

 2. Elokuva-ilta : Haluatko viettää äitisi kanssa elokuvaillan katsellen äidin lempi elokuvaa? Voitte järjestää hauskan yhteisen elokuvaillan etänä. Heittäkää popcornit mikroaaltouuniin ja ostakaa mukavat juomat, ja nauttikaa elokuvasta toistenne seurassa.

  Lahjaidea: Yllätä äiti henkilökohtaisella mukilla, jossa on hauska valokuva teistä yhdessä, tai anna äidille erittäin pehmeä fleecehuopa omalla painatuksella, johon hän voi kääriytyä elokuvan ajaksi.

 3. Keittiöön : onko sinulla ja äidilläsi intohimo ruoanlaittoon, mutta et voi mennä tänä vuonna äidin luo valmistamaan herkullista ruokaa yhdessä? Suunnittele tällöin hänen suosikkiruokansa, toimita se hänelle ja nauttikaa illallinen yhdessä virtuaalisen illallisen merkeissä!

  Lahjaidea: käytännöllinen tuote keittiiöön on ihanteellinen lahja henkilölle, joka tykkää viettää paljon aikaa keittiössä ja kokeilla uusia ruokia. Harkitse esimerkiksi leikkuulautaa tai esiliinaa, johon on kaiverrettu äitisi nimi.Kaipaatko lisää erityisiä lahjavinkkejä äidille? Katso kaikki äitienpäivälahjat >>