Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Enter your text

74 Lahjat

Olet nähnyt 48 / 74 lahjaa

Jouluiset liikelahjat

Joulun alla on tapana muistaa asiakkaita ja työntekijöitä hauskalla lahjalla, jonka avulla kiittää kuluneesta vuodesta ja toivottaa hyvää joulunaikaa. YourSurprisella voit luoda kauneimmat lahjat työntekijöille, asiakkaille ja liikekumppaneille sekä toivottaa kaikille hyvää joulua ainutlaatuisella tavalla! Jouluinen liikelahja on omaperäinen tapa viestiä yrityksesi arvoista muille. Voit valita hauskan lahjan työntekijöillesi tai mainostaa mukavan lahjan avulla yritystäsi asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Löydä kaikki joululahjaideat yrityksille täältä!

Persoonalliset joululahjat työntekijöille

Joulu on hyvä aika kiittää työntekijöitäsi kaikesta kovasta työstä jota he ovat tehneet vuoden aikana, ja kertoa heille että arvostat heitä syvästi. Moni saattaa odottaa samaa vanhaa joululeipää tai suklaalevyä, joten miksi et ostaisi tänä vuonna henkilökohtaista lahjaa yllättääksesi työntekijäsi hauskalla ja odottamattomalla tavalla! Tee joululahjastasi yksilöllinen personoimalla se työntekijöiden eri nimillä. Voit myös personoida lahjan logolla tai henkilökohtaisella viestillä. Mahdollisuudet ovat rajattomat! Tänä vuonna jouluna jokainen yllättyy saadessaan sydämellä tehdyn lahjan.

Joulu 2022 – Lahjaideoita työntekijöille

Minkä joululahjan annat työntekijöillesi vuonna 2022? Ruoka- ja viiniliikelahjat ovat ajattomia ja varmoja valintoja. Näin yllätät vastaanottajien makuhermot herkullisella lahjalla! Lähtölaskennan jouluun voi aloittaa suklaajoulukalenterilla, jonka ansiosta jokainen päivä alkaa herkullisesti! Jouluna suklaata ei voi koskaan olla liikaa! Tässä lista parhaista ruoka- ja viinilahjoista työntekijöillesi:

Personoitu suklaa parhailta tuotemerkeiltäKarkkipatukat, jopa jättimäisessä koossa!Joululahjarasia, jossa on välipalojaKatso kaikki suklaat ja makeiset. Ruokiin ja juomiin liittyvien tuotteiden lisäksi meiltä löytyy myös työntekijöillesi pitkään kestäviä lahjoja, kuten kaiverretut lasit, puiset leikkuulaudat, viinilaatikot ja paljon muuta! Löydä kaikki joululahjaideat yrityksille YourSurpriselta. Katso myös uuden vuoden liikelahjat

Joulun liikelahjat pienissä erissä

Haluatko tehdä persoonallisia ​​joululahjoja yrityksellesi, mutta tarvitset vain muutaman kappaleen? YourSurprisella voit luoda liikelahjoja jouluksi yhdestä kappaleesta alkaen! Voit suunnitella lahjasi verkossa erittäin helposti lisäämällä siihen logon, valokuvan ja/tai nimen.

Yritysten joulukortit

Viime vuosina lahjan antaminen työntekijöille lahjakortin muodossa on noussut suosioon. Lisää lahjakortin mukaan persoonallinen joulukortti yritykseltäsi, jonka olet suunnitellut itse. Yrityksen logolla varustettu joulukortti on myös hyvä tapa toivottaa asiakkaille ja yhteistyökumppaneille hyvää joulua. Voit lisätä korttiin yrityksesi logon lisäksi vaikkapa ryhmäkuvan kaikista työntekijöistäsi, sekä erityisen viestin.