• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Kaikki Talon lämmitys lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 718 arvostelua
Karri
jätetty 23-02-21

"toimii ja nopea toimitus "

10 / 10
Päivi
jätetty 21-02-21

"Tuote oli juuri mitä tilasin ja ilahdutti kovasti tytärtäni. Se tuli kotiin reilussa viikossa. "

9 / 10
Raisa
jätetty 21-02-21

"Tuotteet oli tosi hyvin tehty, ja nopea toimitus Luotettava. "

10 / 10

Tupaantuliaiset

Ei ole väliä onko se ensimmäinen talosi / huoneistosi vai liikut jokainen muutaman vuoden, liikkuu aina jännittävää! Aluksi tuntuu hieman outoa elää uudessa paikassa, joten on tärkeää, että se tuntuu kotona. Tietenkään sinun ei tarvitse tehdä tätä kaikkea itse! Suurimman osan ajasta ystävät ja perhe auttavat mielellään auttamaan sinua maalaamaan ja koristelemaan. Kun kaikki on oikeassa värissä ja oikeassa paikassa, on aika osoittaa kaikki kova työ. Aikaa tanssimaan! Olemme pyöristyneet parhaiten siivoojan lahjoihin sinulle.

Henkilökohtainen talo merkki

Nyt kun olet muuttanut talosi kotiin, sinun on varmistettava, että ihmiset todella voivat löytää sen. Ei parempaa tapaa tehdä niin kuin henkilökohtaisella talo-merkillä ! Kaikki kodin merkkejä voidaan helposti muokata toimituksessamme. Valitse malli, joka sopii sinulle ja perheellesi ja lisää siihen sukunimi, sukunimi tai perheesi kuva. Talon merkin materiaali on alumiinia ja siihen kuuluu kiinnitysjärjestelmä.

Henkilökohtainen tyyny

Kun etsit housewarming lahja on yleinen ihminen tuo lahjan, jota voidaan käyttää talossa. Kuinka parempi tehdä uusi talon omistaja tuntuu kotona kuin paljon tyynyjä! Ei vain ne ovat erittäin mukavia, ne ovat myös koristeellisia. Etsitkö tiettyä tyynyä tyynyille, mutta et löydä sitä? Suunnittele ne itse! Käytä valokuvaa suunnittelusta tulostaaksesi sen tyynyn päälle. Henkilökohtainen tyynysi tulee entistäkin ainutlaatuisempi lahja, kun käytät omia valokuvasi ja tekstiäsi tulosteina! Älä huoli, että tämä on erittäin helppoa ja sitä voidaan tehdä (nukkumatonta) sohvalta!

Seinän koristelu

Kun olette asettuneet uuteen taloonne, huomaat, että tämä yksi seinä on vielä täysin tyhjä. Täytä tämä seinä valitsemallasi sisustuksella! Tulosta upea valokuvan isolla kankaalla ja teke se huoneen silmämunkeilijaksi. Tai tulosta kuva puusta tai alumiinista. Saatavana on erikokoisia ja muotoisia muotoja, joten se näyttää aina hyvältä muusta sisustustasi. Seinäkoristelun ei tarvitse olla vain kuva, se voi olla kello, peili, sertifikaatti tai keraaminen laatta. Tai ehkä kaikki edellä mainitut? YouSurpressa olet oma sisustussuunnittelija!