< Takaisin
  • Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • Valmistettu rakkaudella
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
Tupaantuliaiset
Aina nopea toimitus!
Aina nopea toimitus!
Kaikki Talon lämmitys lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.7
Katso kaikki 57 arvostelut
Niina
jätetty 10-06-19

"Olin jälleen tyytyväinen ostoksiini ja on kiva asioida teillä jatkossakin. Uutuuksia ja tarjouksia on.."

10 / 10
Niina
jätetty 10-06-19

"Hienoja tilauksia ja hyvää palvelua! Ei ole juuri valittamista. "

10 / 10
Tuomas
jätetty 27-05-19

"Tuotteen painatukset eivät onnistuneet mutta reklamaation käsittely oli täydellistä! "

9 / 10

Tupaantuliaiset

Ei ole väliä onko se ensimmäinen talosi / huoneistosi vai liikut jokainen muutaman vuoden, liikkuu aina jännittävää! Aluksi tuntuu hieman outoa elää uudessa paikassa, joten on tärkeää, että se tuntuu kotona. Tietenkään sinun ei tarvitse tehdä tätä kaikkea itse! Suurimman osan ajasta ystävät ja perhe auttavat mielellään auttamaan sinua maalaamaan ja koristelemaan. Kun kaikki on oikeassa värissä ja oikeassa paikassa, on aika osoittaa kaikki kova työ. Aikaa tanssimaan! Olemme pyöristyneet parhaiten siivoojan lahjoihin sinulle.

Henkilökohtainen talo merkki

Nyt kun olet muuttanut talosi kotiin, sinun on varmistettava, että ihmiset todella voivat löytää sen. Ei parempaa tapaa tehdä niin kuin henkilökohtaisella talo-merkillä ! Kaikki kodin merkkejä voidaan helposti muokata toimituksessamme. Valitse malli, joka sopii sinulle ja perheellesi ja lisää siihen sukunimi, sukunimi tai perheesi kuva. Talon merkin materiaali on alumiinia ja siihen kuuluu kiinnitysjärjestelmä.

Henkilökohtainen tyyny

Kun etsit housewarming lahja on yleinen ihminen tuo lahjan, jota voidaan käyttää talossa. Kuinka parempi tehdä uusi talon omistaja tuntuu kotona kuin paljon tyynyjä! Ei vain ne ovat erittäin mukavia, ne ovat myös koristeellisia. Etsitkö tiettyä tyynyä tyynyille, mutta et löydä sitä? Suunnittele ne itse! Käytä valokuvaa suunnittelusta tulostaaksesi sen tyynyn päälle. Henkilökohtainen tyynysi tulee entistäkin ainutlaatuisempi lahja, kun käytät omia valokuvasi ja tekstiäsi tulosteina! Älä huoli, että tämä on erittäin helppoa ja sitä voidaan tehdä (nukkumatonta) sohvalta!

Seinän koristelu

Kun olette asettuneet uuteen taloonne, huomaat, että tämä yksi seinä on vielä täysin tyhjä. Täytä tämä seinä valitsemallasi sisustuksella! Tulosta upea valokuvan isolla kankaalla ja teke se huoneen silmämunkeilijaksi. Tai tulosta kuva puusta tai alumiinista. Saatavana on erikokoisia ja muotoisia muotoja, joten se näyttää aina hyvältä muusta sisustustasi. Seinäkoristelun ei tarvitse olla vain kuva, se voi olla kello, peili, sertifikaatti tai keraaminen laatta. Tai ehkä kaikki edellä mainitut? YouSurpressa olet oma sisustussuunnittelija!
+ Lue lisää...

Olemme käytettävissä arkisin klo 10.00 - 12.00.


Tilaa uutiskirjeemme ja saat -10% ensimmäisestä tilauksestasi!

YourSurprise

Industrieweg 46
4301 RS Zierikzee
Alankomaat

Liikelahjat

Liike- ja yrityslahjat
Suuret määrät
Jokainen lahja yksilöitynä

Liikelahjojen myyntitiimi
Puhelin / sähköposti : 09 42450796

Voinko auttaa?
1