• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
🎁 Toimitamme lahjat normaalisti, vaikka suoraan kotiovelle! Ilahduta siis läheisiä! 💖
🎁 Toimitamme lahjat normaalisti, vaikka suoraan kotiovelle! Ilahduta siis läheisiä! 💖
Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)
Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)Logo suklaata - Sydän (15 kpl)

Suklaata logoineen

19,95 €
Yritystilaus
Loppu varastosta
  • Perinteinen belgialainen Callebaut-suklaa
  • Herkullinen suklaa, syötävä painatus
  • Hyvän mielen suklaa QPP-laatumerkin ansiosta
Valmistettu rakkaudella.
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet sen suunnitellut.
100% laatua.
Mukana ilmainen tervehdyskortti

Lisätietoja sydämenmuotoisista suklaateista:
Suklaa maku: Maito
Täyttö: Kerma
Koko: 25 x 30 mm
Kaakaoprosentti: Maito 33,6% Valkoinen 28%
Ainekset: sokeri, kaakaovoi [5], täysmaitojauhe, kaakaomassa [5], emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja, aromi [5], laadukas kumppanuusohjelma

Huomio: Kun ulkolämpötila on 25 astetta tai yli, emme voi taata suklaan laatua. Jos sinulla on kysymyksiä suklaamääräyksistä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Lisätietoja Callebaut Chocolate
Suklaamme on valmistettu perinteisestä belgialaisesta Callebaut suklaasta, brändistä, joka tunnetaan sen voimakkaasta makuista ja erinomaisesta laadusta. Suklaamme valmistetaan tuoreena ja toimitetaan samana päivänä. Suklaa kestää 10-12 viikkoa, säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa 14-18 ° C: ssa.

Rehellinen suklaa: QPP-laatumerkki
Tämä suklaa valmistetaan kaakaopavun viljelijöistä, jotka ovat liittyneet Callebautin Quality Partner Programiin. Tämän ohjelman tavoitteena on parantaa yhteistyössä toimineiden kaakaonviljelijöiden työoloja ja elämänlaatua kolmannen maailman maiden kanssa. Nyt voit rehellisesti nauttia maukkaimmista suklaista!

Kampanjatarjoukset logoineen ovat maukkaita lahjoja!

Täydellinen yrityslahja kysyt? Logo-suklaata, tietysti! Hanki yrityksesi logo painettu näihin myynninedistämiskokouksiin. Henkilökohtaiset suklaat ovat täydellinen tapa kiittää työntekijöitä, juhlia merkkipäiviä tai osoittaa potentiaalisen liikekumppanin arvostusta. Logo-suklaateilla on syötävä tuloste, jossa on haluamasi logo. Se on ainutlaatuinen ja henkilökohtainen tapa edistää yritystäsi ja herkullistakin! Tai kuinka yllättävää on pomosi, jossa on logon suklaata? Hän varmasti arvostaa sitä!

Omien logo-suklaiden luominen on todella helppoa! Valitse haluamasi muoto ja lataa logo editoriin. Sinun luomuksesi on sitten painettu myynninedistämiseen liittyviin suklaisiin rakkaudella. Logo-suklaata valmistetaan perinteisestä belgialaisesta suklaasta Master Chocolatier Callebautista. Tämä tarkoittaa sitä, että yllättävää on liikekumppani, työntekijäsi tai (potentiaalinen) asiakas, jolla on 15 todellista ylellinen logo-suklaata. Yrityksen suklaahousu voidaan räätälöidä laatikkoon tai voit laittaa suuremman tilauksen. Jos olet kiinnostunut jälkimmäisestä, ota yhteyttä liiketoimintayksikköömme ja he antavat sinulle henkilökohtaisen tarjouksen. Aloita mukauttaminen heti ja saat herkullisia logo-suklaata.

Psst! Vihje meiltä: tuo logo-suklaapussin kanssasi työhaastatteluun ja sinä olet aseellinen asema!

Haluatko tarjouksen: Suklaata logoineen ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremman määrän tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä arkisin klo 9:30-18:00.

09 42450796

Erinomainen liikelahja
Lahjat valmistellaan ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Yksilöinti jokaiseen tuotteeseen

Haluatko vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Tämä lahja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Teemme parhaamme, että voimme luoda tämän lahjan sinulle mahdollisimman pian.

Mikäli haluat lisätietoa toimitusajasta, olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua parhaamme mukaan.