< Takaisin
  • Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)
Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)Suklaa omalla kuvalla (15 kpl)
360 °: n näkymä

Suklaakonvehdit valokuvalla

19,95 €
9.9 of 10
1 ääntä
Yritystilaus
Kun ulkolämpötila on 25 astetta tai yli, emme voi taata suklaan laatua. Jos sinulla on kysymyksiä suklaamääräyksistä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.
Muoto
  • Perinteinen belgialainen Callebaut-suklaa
  • Laadukas, ja syötävä, painatus
  • Takaamme laadun QPP-laatumerkillä
Valmistettu rakkaudella.
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet sen suunnitellut.
100% laatua.
Kauniissa lahjapakkauksessa mukana ilmainen kortti.

Lisätietoa pyöreistä suklaakonvehdeista:
Suklaa: Maitosuklaa, valkosuklaa päällinen
Täyte: Kerma
Konvehtien määrä: 15 kpl
Koko: 25 x 30 mm

Ainekset: sokeri, kaakaovoi [5], täysmaitojauhe, kaakaomassa [5], emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja, aromi [5]

Huom!: Kun ulkolämpötila on 25 astetta tai yli, emme voi taata suklaan laatua. Jos sinulla on kysymyksiä suklaamääräyksistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Lisätietoja Callebaut suklaasta
Suklaamme on valmistettu perinteisestä belgialaisesta Callebaut-suklaasta, brändistä, joka tunnetaan sen herkullisesta mausta ja erinomaisesta laadusta. Suklaamme valmistetaan tuoreena ja toimitetaan samana päivänä. Suklaa kestää 10-12 viikkoa, säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa 14-18 ° C: ssa.

QPP-laatumerkki
Kaakaopapu tulee viljelijöiltä, jotka ovat liittyneet Callebautin Quality Partner Program -ohjelmaan. Tämän ohjelman tavoitteena on parantaa yhteistyössä toimineiden kaakaonviljelijöiden työoloja ja elämänlaatua kolmannen maailman maiden kanssa. Nyt voit nauttia maukkaimmista suklaista hyvällä mielellä!

Herkullinen lahja - perinteisiä belgialaisia suklaakonvehteja omalla kuvalla!

Tie sydämeen käy vatsan kautta. Ja parhain tie sydämeen on nämä ainutlaatuiset sydänkonvehdit omalla kuvalla! Voit painaa konvehteihin valitsemasi valokuvan, logon, kuvan tai tekstin. Tämä lahja yllättää varmasti lahjansaajan. Oiva lahja häihin, syntymäpäiville, tupaantulijaisiin ja moneen muuhun tilaisuuteen. Kukapa ei rakastaisi suklaata!

Valokuvakonvehdit on valmistettu perinteisestä belgialaisesta suklaasta, joilla on Callebaut QPP-laatumerkintä. Suklaarasia sisältää 15 huolella valmistettua, herkullista suklaakonvehtia. Kuvasi on painettu valkosuklaalle, jotta kuva tulee paremmin esille. Personoitujen suklaakonvehtien teko on helppoa. Lataa vain valitsemasi kuva helppokäyttöisessä Editor-ohjelmassamme ja me luomme herkullisen kauniit konvehtisi!

Etsitkö maukasta lahjaa liikekumppaneille tai haluatko myydä niitä myymälässäsi? Ota yhteyttä yritysmyyntiimme!

9.9 / 10
1 ääntä
10/10
Leena Annikki | 15-01-2019
Ihanat, makoisat?

Haluatko tarjouksen: Suklaakonvehdit valokuvalla ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremman määrän tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä arkisin klo 9:30-18:00.

09 42450796

Erinomainen liikelahja
Lahjat valmistellaan ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Yksilöinti jokaiseen tuotteeseen

Haluatko vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Voinko auttaa?
1