• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Milka suklaa
Jätti-Milka suklaalevy
Milka-suklaarasia - Ihan muuten vain - 110g
Milka-suklaarasia - Ihan muuten vain - 220g
Milka-suklaarasia - Äitienpäivä
Milka-suklaarasia - Isänpäivä
Milka-suklaarasia - sydän
Milka-suklaarasia - Syntymäpäivä
Milka - Rakkaus
Milka -suklaarasia - Opettaja
Milka-suklaarasia - Valmistuminen
I love Milka -suklaarasia - Rakkaus
I love Milka -suklaarasia - Rakkaus
Milka-suklaarasia - Ystävänpäivä
Say it with Milka-suklaarasia - Kiitos
Milka-suklaarasia - Joulu
Milka -suklaarasia - Joulu
Say it with Milka! -suklaarasia - Joulu - 110 gr
Milka-suklaarasia - Pääsiäinen
Milka-suklaarasia -Kummitäti - 110 gr
Joulukalenteri kuvalla ja tekstillä
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 506 arvostelut
Kerstin
jätetty 23-11-20

"Aivan mahtavia joululahja ym tuotteita. Itse eksyin sivustolle kun etsin lasinalusia, mutta vaikka .."

10 / 10
Anne
jätetty 22-11-20

"Tilauksen teko helppoa ja saapui tosi nopeasti! Olin oikein tyytyväinen palveluun. "

10 / 10
Nina
jätetty 22-11-20

"Lahjan tilaus oli helppo prosessi ja lahjan vastaanottaja oli lahjasta todella innoissaan. "

10 / 10

Milka-suklaa

Haluatko näyttää rakkautesi omalle kullallesi tai jollekin muulle tärkeälle ihmiselle? Sano se Milka-suklaalla! Täydellinen lahja rakkaallesi tai ihan kenelle tahansa, koska se on niin herkullista! Say it with Milka -suklaarasia sopii jokaiselle, koska no, kukapa ei haluaisi saada makoisaa suklaalahjaa ?

Suklaakonvehdit ovat täynnä herkullisen pehmeää hasselpähkinänougat-täytettä, joten lahjansaaja nauttii varmasti joka suupalasta. Voit tehdä lahjasta vieläkin erityisemmän lisäämällä rasiaan oman nimesi tai lahjansaajan nimen. Lisää kuva ja henkilökohtainen viesti, ja sinulla on ainutlaatuinen ja herkullinen lahja, joka varmasti yllättää saajansa!

Suklaarasia

Hemmottele äitiäsi, isääsi, poikaystävääsi tai tyttöystävääsi antamalla heille herkullinen rasia Milka-suklaata! Suklaakonvehdit ovat täynnä pehmeää hasselpähkinänougat-täytettä, joka saa veden nousemaan kielelle. Täydellinen lahja miehelle tai lahja naiselle!

Personoi pakkaus ja saat ihanan yksilöllisen suklaarasian toiveidesi mukaan tehtynä tuossa tuokiossa! Lisää pakkaukseen nimesi ja mukava viesti, niin yllätyksestä tulee entistä henkilökohtaisempi! Voit antaa suklaarasian itse tai pyytää meitä toimittamaan sen vastaanottajan kotiin. Täydellinen lahja yllättämään kaukana asuva ystäväsi hänen syntymäpäivänään!

Milka-suklaa

Kukapa ei pitäisi Milka-suklaasta? Milka on suklaamerkki, jonka valikoimassa on paljon herkullisia makuja! Milka-suklaa on erittäin maistuvaa, joten Milka-suklaalahja saa taatusti hymyn nousemaan kenen tahansa huulille!

YourSurprisen Say it with Milka -suklaarasia tekee suklaalahjastasi aivan erityisen! Voit yksilöidä rasian omalla kuvalla, tekstillä ja/tai designilla! Upea lahja persoonallisella otteella!

Rakkautta on... suklaa

Rakkautta on... lahjasuklaa! Kerro jollekulle, kuinka paljon rakastat häntä Love is... -suklaarasialla! Yllätä rakkaasi tällä uniikilla ja suussa sulavalla lahjalla! !

Suklaat tulevat hienossa rasiassa, joka on koristeltu Love is...-designillamme. Kun lisäät rasiaan henkilökohtaisen viestin, teet tästä upeasta lahjasta ikimuistoisen yllätyksen! Tämä ainutlaatuinen lahja sopii täydellisesti annettavaksi (salaiselle) ihastuksellesi ystävänpäivänä !

Erilaiset Milka-suklaarasiat

Valitse sopiva suklaarasia tilanteen mukaan! Milkalla on suklaarasioita esimerkiksi opettajille ja vastavalmistuneille sekä suklaarasioita, joilla voit kiittää tai toivottaa hyvää syntymäpäivää. Meillä on saatavilla myös herkullinen valikoima suklaarasioita isänpäivää, äitienpäivää, ystävänpäivää, joulua tai pääsiäistä varten!