• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Kaikki Suklaa lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 679 arvostelut
Susanne
jätetty 18-01-21

"Tilaamani tuote oli yli odotusten, se oli kaikin puolin onnistunut! Kuva oli tarkka ja värit myös todella.."

10 / 10
Jenna
jätetty 17-01-21

"Tilaukset ja toimitukset sujui helposti ja nopeasti. "

9 / 10
Aki
jätetty 15-01-21

"10/10 -fast & great ! "

10 / 10

Yksilöidyt suklaalahjat mihin tahansa tilanteeseen

Meillä kaikilla on elämässämme ainakin yksi suklaaholisti, oma rakas, kollega tai me itse. Suklaa on tietysti vastaus moniin asioihin; juhlimaan rakkautta, rauhoittamaan sydänsärkyä tai vain hemmottelemaan itseäsi hyvän tai huonon päivän jälkeen. Sohvalle käpertyminen teekupillisen ja suklaan kanssa ei ole koskaan huono idea.

Suklaata hänelle, heille... kaikille!

Meillä on niin paljon yksilöityjä suklaalahjoja, että jokaiselle ja kaikkiin tilanteisiin löytyy varmasti sopiva lahja. Suklaata isällesi, äidillesi, veljellesi, sisarellesi, häälahjaksi tai kiitoksena naapurillesi. Parasta on, että jokainen lahja voidaan räätälöidä valitsemallasi valokuvalla ja/tai tekstillä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen.

Mikä suklaa on paras lahja?

Meillä on ihastuttavia yksilöityjä kiinteitä suklaita, praliinisuklaata, Toblerone-patukoita, Milka-lahjapakkauksia, belgialaista suklaata, tummaa suklaata, maitosuklaata ja valkoista suklaata... Mikä tahansa näistä lahjoista saa taatusti hymyn vastaanottajan kasvoille, joten et todellakaan voi mennä pieleen lahjan valinnassa. Emmekä tuomitse sinua, jos haluat vain hemmotella itseäsi!

Kuva suklaapraliineista

Praliinisuklaan tai suklaakarkkien ystäville tarjolla on suklaarasia, jossa on 16, 24 tai 60 praliinisuklaata. Painatamme henkilökohtaisen valokuvasi lahjapakkaukseen. Jos haluat lisätä makean viestin, se on myös mahdollista! Suklaat ovat mukavassa lahjapakkauksessa, joka sisältää eri makuja eksoottisesta hibiscus-appelsiinista perinteiseen praliiniin.

Valokuvasi useissa suklaapaloissa

Jos haluat painattaa valokuvasi suklaan päälle, meillä on valikoima erilaisia suklaapaloja. Suklapaloissa on kerros maitosuklaata ja valkoista suklaata. Voimme painattaa yhden valokuvan valtavaan määrään suklaapaloja, mutta voit myös suunnitella jokaisen palan itse.

Kuinka luoda suklaalahja

Jokainen henkilökohtainen suklaalahja on herkullinen, ja mikä parasta,ne voidaan jakaa ja nauttia yhdessä. Erityinen hetki, joka säilyy muistoissasi pitkään. Suklaapatukoista ja suklaakirjeistä suklaakortteihin ja suklaarasioihin; upeiden henkilökohtaisten lahjojen luominen ei ole koskaan ollut helpompaa tai nopeampaa yksinkertaisessa askel askeleelta -muokkausohjelmassamme.

Suklaa logolla?

Jos sinulla on kollegoita tai liikekumppaneita, jotka ansaitsevat suklaaherkkuja, olet tullut oikeaan paikkaan. Henkilökohtaiset suklaalahjat ovat täydellisiä myös yritystarkoituksiin. Yksilöi ne vain logollasi ja olet valmis yllättämään työntekijät, kollegat, liikekumppanit tai potentiaaliset asiakkaat.

Pohjimmiltaan mahdollisuudet ovat rajattomat, joten tutustu henkilökohtaisiin suklaalahjoihimme ja luo omasi!