Kaikki Suklaa lahjat

Suklaa ja karkkia

Suklaan ja karkkisivun selaaminen tekee suusta vettä. Kaikki herkulliset suklaat ja karkit tekevät nälästä vain katsomalla niitä. Makeisten tina on super söpö lahja, jonka avulla voit personoida valokuvia, tekstiä tai logon. Voit myös valita, mitä karkkia haluat sisälle. Kaikki suklaat on tehty belgialaisella Callebaut Chocolateilla ja me kaikki tiedämme, että belgialaiset tietävät, mitä he tekevät suklaata! Valitse haluamasi valokuva herkullisiin suklaisiin ja jakaa ystävien ja perheen kanssa. Kuitenkin, kun olet maistanut sitä, haluat pitää ne kaikki itsellesi!

Suklaa sydän

Tie jollekin sydämelle on vatsan kautta. Mikä on parempi tapa osoittaa joku rakastat heitä kuin jumalallisella suklaa-sydämellä ? Pyydä valokuvasi, joka on painettu suklaakeskukseen. Voit lisätä valokuvan johonkin editorissa olevaan kuvioon tai luoda oman ainutlaatuisen suklaataistelun. Yllätä rakkaasi suklaa-sydämellä heidän syntymäpäivänään, Ystävänpäivällä tai valmistumisen lahjaksi. Kaikilla suklaatuotteilla on voimakas Callebaut-suklaamaku, ovat korkealaatuisia ja tuoreita tilauksesta. Oletko yhtäkkiä nälkä suklaata kohtaan?

Suklaa lahjapakkaus

Etsitkö lahjaa, joka soveltuu melko paljon jokaiseen tilanteeseen, josta voi ajatella? Suklaa on tapa lähteä! Onko joku huolehtinut lemmikkisi vuohesta, kun olit poissa? Suklaa lahjapakkaus, jossa on kuva lemmikkisi vuohesta, tekee siitä hymyilevän. Teitkö pesukoneeseen punainen sukka ystävien kanssa uudelleen? Suklaan lahjapakkauksessa yhtäkkiä heidät rakastavat uusia vaaleanpunaisia ​​paitojaan. Menitkö parhaan ystäväsi taloon ja söi koko suklaata? Suklaan lahjapakkaus varmistaa, että parhaat ystäväsi saavat yhä suklaakorjauksensa!

Joulukakku

Joulua käytetään yleensä perheen ja ystävien kanssa ja hyvää ruokaa. Kaikki chocoholics ovat yhtä mieltä siitä, että suklaa on myös hyvä ruoka. Ei, odota, suklaa ei ole vain hyvä, se on mahtava! Jätä tavallinen joulukuusi koristeet laatikkoon tänä vuonna. Koristele puu suklaalla joulupalloilla ja suklaan tähdillä . Joulukakkuja voi personoida omalla valokuvasi, tekstisi tai logollaan! Valokuvasi on painettu suklaan väriseksi ja voit silti syödä kaiken! Suklaalla joulupallot ja tähdet tekevät joululomaa herkullista.
+ Lue lisää...