• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin
Kaikki Suklaa lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 182 arvostelut
Diana
jätetty 22-01-20

"Kyllä olen tyytyväinen. Kyllä tilaan lisää joskus .kaikki on hyviä tavaroita . Kiitos 😊 "

10 / 10
Heidi
jätetty 21-01-20

"Torella tyytyväänen ja yllätyyn nopeasta postituksesta "

10 / 10
Jasmin
jätetty 21-01-20

"Nopea toimitus, hyvät hinnat. "

10 / 10

Suklaalahjat

Etsitkö herkullista lahjaa juhlistamaan tärkeää hetkeä? Suklaa sopii moneen hetkeen ja meiltä YourSurprise -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman suklaalahjoja. Jokaisen suklaalahjan voit yksilöidä omalla kuvalla tai haluamallasi nimellä tai tekstillä. Joten jos etsit sopivaa lahjaa juhlistamaan syntymäpäivää, romanttista hetkeä tai haluat sanoa kiitos, niin yksilöity suklaa tuo varmasti hymyn vastaanottajan huulille!

Belgialainen suklaa

Suurin osa suklaistamme on valmistettu laadukkaasta ja herkullisesta belgialaisesta Callebaut-suklaasta. Ja kaikkihan me tiedämme, että belgialaiset osaavat asiansa mitä suklaaseen tulee! Mikä onkaan parempi tapa osoittaa rakkaalle, että välität kuin suklaasydän . Lataa suosikkikuvasi kuvaohjelmassa ja me painamme sen laadukkaasti suklaasydämeen. Suklaasydän omalla kuvalla on kiva yllätys vaikka ystävänpäivänä tai toivottamaan toiselle pikaista paranemista syysflunssan aikaan.

Suklaarasia omalla kuvalla

Meiltä löydät laajan valikoiman Milka-suklaarasioita, jotka voit yksilöidä moneen eri hetkeen. Voit sanoa suklaarasialla kiitos, anteeksi, onneksi olkoon tai rakastan sinua . Suklaarasia, jonka olet itse luonut suosikkikuvallasi ja tekstillä yllättää varmasti iloisesti. Milka-suklaarasiat ovat täynnä herkullisia hasselpähkinä-nougat -täytteisiä suklaakonvehteja. Jos olet onnekas, ehkä lahjansaaja jakaa lahjan kanssasi!

Toblerone nimellä

Kaikki tietävät legendaarisen Toblerone-suklaapatukan. Nyt voit antaa lahjaksi Tobleronen, jonka kääreeseen olet lisännyt vastaanottajan nimen! Eikä siinä kaikki kääreen sisälle voit lisätä suosikkikuvasi sekä viestin vastaanottajalle.

Suklaalahjat

Meiltä löydät varmasti suklaalahjan jokaiseen makuun. Jos haluat todella tehdä vaikutuksen vastaanottajaan niin anna lahjaksi konvehtirasia, jonka jokaiseen suklaakonvehtiin on painettu haluamasi kuva! Tai ehkä haluat lähettää viestin suklaasähkeellä! Ja jos lahjan vastaanottaja ei ole suklaanystävä niin meiltä löydät myös hauskat Mentos-lahjapakkauksettai purukumit. Ja niin kuin kaikki muutkin lahjat, myös nämä voit luoda täysin yksilöllisiksi!
+ Lue lisää...
Voinko auttaa?
1