• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Kaikki Suklaa lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 380 arvostelut
Jon
jätetty 29-09-20

"Kadonneen mukin uudelleen postitus hoitui todella hyvin. Ja tuli perille myös nopeasti. Kiitos! Teid.."

10 / 10
Kimmo
jätetty 28-09-20

"Kaikin puolin hyvin ja nopeasti hoidettu toimitus! "

9 / 10
Sanna
jätetty 28-09-20

"Toimitus saapui juuri niinkuin oli sovittu. Tuote oli kauniisti pakattu. Kuva suklaassa oli upea. Suklaa.."

10 / 10

Suklaalahjat

Etsitkö herkullista lahjaa juhlistamaan tärkeää hetkeä? Suklaa sopii moneen hetkeen ja meiltä YourSurprise -verkkokaupasta löydät laajan valikoiman suklaalahjoja. Jokaisen suklaalahjan voit yksilöidä omalla kuvalla tai haluamallasi nimellä tai tekstillä. Joten jos etsit sopivaa lahjaa juhlistamaan syntymäpäivää, romanttista hetkeä tai haluat sanoa kiitos, niin yksilöity suklaa tuo varmasti hymyn vastaanottajan huulille!

Belgialainen suklaa

Suurin osa suklaistamme on valmistettu laadukkaasta ja herkullisesta belgialaisesta Callebaut-suklaasta. Ja kaikkihan me tiedämme, että belgialaiset osaavat asiansa mitä suklaaseen tulee! Mikä onkaan parempi tapa osoittaa rakkaalle, että välität kuin suklaasydän . Lataa suosikkikuvasi kuvaohjelmassa ja me painamme sen laadukkaasti suklaasydämeen. Suklaasydän omalla kuvalla on kiva yllätys vaikka ystävänpäivänä tai toivottamaan toiselle pikaista paranemista syysflunssan aikaan.

Suklaarasia omalla kuvalla

Meiltä löydät laajan valikoiman Milka-suklaarasioita, jotka voit yksilöidä moneen eri hetkeen. Voit sanoa suklaarasialla kiitos, anteeksi, onneksi olkoon tai rakastan sinua . Suklaarasia, jonka olet itse luonut suosikkikuvallasi ja tekstillä yllättää varmasti iloisesti. Milka-suklaarasiat ovat täynnä herkullisia hasselpähkinä-nougat -täytteisiä suklaakonvehteja. Jos olet onnekas, ehkä lahjansaaja jakaa lahjan kanssasi!

Toblerone nimellä

Kaikki tietävät legendaarisen Toblerone-suklaapatukan. Nyt voit antaa lahjaksi Tobleronen, jonka kääreeseen olet lisännyt vastaanottajan nimen! Eikä siinä kaikki kääreen sisälle voit lisätä suosikkikuvasi sekä viestin vastaanottajalle.

Suklaalahjat

Meiltä löydät varmasti suklaalahjan jokaiseen makuun. Jos haluat todella tehdä vaikutuksen vastaanottajaan niin anna lahjaksi konvehtirasia, jonka jokaiseen suklaakonvehtiin on painettu haluamasi kuva! Tai ehkä haluat lähettää viestin suklaasähkeellä! Ja jos lahjan vastaanottaja ei ole suklaanystävä niin meiltä löydät myös hauskat Mentos-lahjapakkauksettai purukumit. Ja niin kuin kaikki muutkin lahjat, myös nämä voit luoda täysin yksilöllisiksi!