• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin
Kaikki Suklaa lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 90 arvostelut
Annukka
jätetty 16-10-19

"Helpot sivut ja ohjeet,nopea toimitus.🤗 Tilaamani tuote oli juuri sellainen kuin pitikin!!💕 "

10 / 10
Tiina
jätetty 15-10-19

"Kaikki toimi täydellisesti. Tavarat oli hyvin pakattu. "

10 / 10
Jarkko
jätetty 13-10-19

"Hyvin te vedätte 👍 "

10 / 10

Suklaa ja makeisia

Pelkästään suklaa- ja karkkisivun selaaminen saa veden herahtamaan kielelle. Jo niiden kaikkien herkullisten suklaiden ja karamellien näkeminen saa karkkihampaasi kolottamaan. Karkkipurkki on supersöpö lahja, jonka voit personoida kuvilla, tekstillä tai logolla. Voit myös valita mitä karkkia haluat purkissa olevan. Kaikki suklaat ovat belgialaista Callebaut-suklaata ja meistähän jokainen tietää, että belgialaiset osaavat asiansa mitä suklaaseen tulee! Valitse haluamasi kuva koristamaan herkullisia suklaisiin ja jaa ne perheen ja ystävien kesken. Vaikka niinhän siinä saattaa käydä, että kun olet maistanut yhden, haluat pitää ne kaikki itselläsi!

Suklaasydän

Tie sydämeen käy usein vatsan kautta. Mikä onkaan parempi tapa osoittaa rakkaallesi, että välität kuin herkullisella suklaasydämellä ? Pyydä valokuvasi, joka on painettu suklaakeskukseen. Voit lisätä valokuvan johonkin editorissa olevaan kuvioon tai luoda oman ainutlaatuisen suklaataistelun. Yllätä rakkaasi suklaa-sydämellä heidän syntymäpäivänään, Ystävänpäivällä tai valmistumisen lahjaksi. Kaikilla suklaatuotteilla on voimakas Callebaut-suklaamaku, ovat korkealaatuisia ja tuoreita tilauksesta. Oletko yhtäkkiä nälkä suklaata kohtaan?

Suklaa lahjapakkaus

Etsitkö lahjaa, joka soveltuu melko paljon jokaiseen tilanteeseen, josta voi ajatella? Suklaa on tapa lähteä! Onko joku huolehtinut lemmikkisi vuohesta, kun olit poissa? Suklaa lahjapakkaus, jossa on kuva lemmikkisi vuohesta, tekee siitä hymyilevän. Teitkö pesukoneeseen punainen sukka ystävien kanssa uudelleen? Suklaan lahjapakkauksessa yhtäkkiä heidät rakastavat uusia vaaleanpunaisia ​​paitojaan. Menitkö parhaan ystäväsi taloon ja söi koko suklaata? Suklaan lahjapakkaus varmistaa, että parhaat ystäväsi saavat yhä suklaakorjauksensa!

Joulukakku

Joulua käytetään yleensä perheen ja ystävien kanssa ja hyvää ruokaa. Kaikki chocoholics ovat yhtä mieltä siitä, että suklaa on myös hyvä ruoka. Ei, odota, suklaa ei ole vain hyvä, se on mahtava! Jätä tavallinen joulukuusi koristeet laatikkoon tänä vuonna. Koristele puu suklaalla joulupalloilla ja suklaan tähdillä . Joulukakkuja voi personoida omalla valokuvasi, tekstisi tai logollaan! Valokuvasi on painettu suklaan väriseksi ja voit silti syödä kaiken! Suklaalla joulupallot ja tähdet tekevät joululomaa herkullista.
+ Lue lisää...
Voinko auttaa?
1