Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kynttilät luovat lämpimän ja romanttisen tunnelman. Mukauta kynttilääsi kuvalla ja/tai tekstillä ja yllätä rakkaasi.

10 Lahjat

Kynttilä omalla kuvalla tai tekstillä

Jos etsit omaperäistä lahjaa tupaantuliaisiin, rippijuhliin, ristiäisiin tai muuhun erityiseen tilaisuuteen, personoitu kynttilä on täydellinen valinta! YourSurprise tarjoaa sinulle mahdollisuuden yksilöidä kynttiläsi valitsemallasi valokuvalla ja/tai tekstillä. Kynttilämme ovat saatavilla kappaleittain, ja ne lähetetään nopeasti.

Yksilöity lasikynttilä

Valittavanasi on erilaisia kynttilöitä, kuten lasissa oleva kynttilä tai erillinen kynttilä. Lasikynttilät ovat pyöreitä, ja ne ovat saatavilla kahdessa koossa: 10 x 10 x 10 cm ja 8 x 9 x 9 cm. Lasissa olevan kynttilän etuna on se, että kun kynttilä on palanut loppuun, lasia voidaan käyttää johonkin muuhun. Lasiin voidaan esimerkiksi lisätä tuikkukynttilä, tai sitä voidaan käyttää kynätelineenä tai vaikkapa kukkaruukkuna. Se on lahja, jolle löytyy käyttöä pitkäksi aikaa.

Meillä on tarjolla erilaisia malleja, joista voit valita mieleisesi. Voit ladata yhden isomman kuvan tai lisätä yhden isomman tekstin. Vaihtoehtoisesti voit lisätä valokuvasi yhteen hauskoista malleistamme, kuten esimerkiksi malliin, jossa on vastaanottajan nimen ensimmäinen kirjain.

Jos etsit hauskaa äitienpäivälahjaa, valitse jokin kauniista äitienpäivämalleistamme ja yllätä äitisi.

Painettu kynttilä

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden painattaa valokuvasi suoraan kynttilään, jolloin saatavilla ovat seuraavat koot: 9 x 10 cm, 13 x 7 cm ja 19 x 10 cm. Jokainen kynttilä palaa 40‒60 tuntia valitusta koosta riippuen. Tämä tarkoittaa, että kynttilästä on iloa pitkäksi aikaa! Voit personoida kynttiläsi yhdellä valokuvalla tai luoda kollaasin. Saatavilla on erilaisia malleja, joten voit valita kynttilälle teeman ja tehdä siitä sopivan lahjan esimerkiksi joulua, vauvakutsuja, häitä tai vuosipäivää varten.

Yksilöity kynttilä rippijuhliin, ristiäisiin, pääsiäistä varten tai adventtikynttiläksi

Jos etsit omaperäistä kynttilää rippijuhlia, ristiäisiä, pääsiäistä tai adventtia varten, miksipä et suunnittelisi sellaista itse? Kuvaohjelmamme tarjoaa näitä teemoja varten erilaisia malleja söpöillä kuvituksilla ja suloisilla teksteillä. Lataa vain haluamasi valokuva ja luo yksilöllinen kynttiläsi!

Yksilöity tuoksukynttilä

Tuoksukynttilämme sopivat upeasti esimerkiksi liikelahjoiksi ja tupaantuliaislahjoiksi. Tuoksukynttilät ovat valkoisia, ne tuoksuvat vaniljalta ja ne ovat tinarasiassa. Voit lisätä haluamasi valokuvan, logon ja/tai tekstin rasian kanteen. Mitä ikinä haluatkin lisätä, me painamme sen rasiaan ja luomme sinulle näin upean tuoksukynttilälahjan. Tuoksukynttilät ovat saatavilla 10, 20, 40, 60, 80 ja 100 kynttilän pakkauksissa.

Yksilöity muistokynttilä

Monet ihmiset pitävät kynttilöitä kauniina tapana muistaa menehtyneitä läheisiään sekä hautajaisissa että kotona. Yksilöllinen muistokynttilä voi olla täydellinen tapa ilmaista osanottosi ja kertoa vastaanottajalle, että hän on ajatuksissasi.

Ihmiset haluavat usein valokuvan ja kynttilän avulla luoda kotiinsa tilan, jossa he voivat muistella läheistään. Lisää lämpöä tuo kynttilä, jossa on tuon läheisen kuva.

Jos etsit huomaavaista lahjaa perheenjäsenelle tai ystävälle, joka on menettänyt rakkaan ihmisen, lasikynttilä on kaunis vaihtoehto. Kynttilän palettua loppuun lasi voidaan täyttää uudelleen, tai lasiin voidaan lisätä tuikkukynttilä. Tämän kynttilän avulla omaiset voivat luoda kotiinsa erityisen paikan, jossa he voivat muistella läheistään.