• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin

Isänpäivälahja

kuvalla ja tekstillä

Tilaa nyt PIKA-toimituksella ja lahja toimitetaan isänpäiväksi!

Isän uusi cooli tyyli

Kippis, isälle!

Keittiön kingille

Isän ikioma kirja


Isänpäivälahja


Isänpäivälahja

Sunnuntaina 10. marraskuuta on jälleen isänpäivä ja nyt on aika miettiä miten muistaa isää. Yllätä isä tänä vuonna yksilöidyllä isänpäivälahjalla. Meillä on valikoimassa yli 2000 lahjaa, joista jokaisen voi yksilöidä nimellä, kuvalla tai henkilökohtaisella viestillä. Luo isälle siis vaikka yksilöllinen kuvalahja tai lahja omalla nimellä ja isä yllättyy varmasti!

Isänpäivälahjavinkkejä

Jos isänpäivälahja ideat ovat vähissä niin ei hätää! Me autamme sinua. Tänä vuonna säästä aikaa ja vaivaa ja tilaa isänpäivä lahja netistä. Jos isä on keittiön kuningas niin mitä jos antaisit hänelle lahjaksi ylellisen nahkaisen esiliinan, johon voit kaiverruttaa isän nimen. Kahvi maistuu tietenkin parhaimmalta henkilökohtaisesta mukista. Luo siis isälle yksilöllinen muki omalla kuvalla. Tai oluen ystävälle paras yllätys on oluttuoppi omalla nimellä. Voit myös tehdä isälle oman T-paidan, johon voit lisätä suosikkikuvasi sinusta ja isästä. Meiltä löydät varmasti parhaat isänpäivälahjat!

Ensimmäinen isänpäivälahja

Mikä sen ihanampaa kuin vastaanottaa isänpäivälahja vauvalta. Jos tämä on isän ensimmäinen isänpäivä niin sitä pitää tietenkin juhlistaa! Anna isälle avaimenperä kuvalla ja perhee pienin kulkee aina isän mukana. Tai hauska yllätys on vauvan body, jossa on vaikka isän nimi tai kuva, näin isä ja pikkuinen ovat erottamattomat!

Mahdollisuudet ovat rajattomat, löydät meiltä varmasti parhaat isänpäivälahjat!
Voinko auttaa?
1