• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 752 arvostelua
Sabrilla
jätetty 10-04-21

"Sain alkuun väärän tuotteen, mutta asiakaspalvelu hoiti asian kuntoon ja minulle lähetettiin oikea tuote.."

8 / 10
Riitta
jätetty 09-04-21

"Kaikki toimi hienosti ja suklaa omalla kuva oli todella hieno "

10 / 10
Heidi
jätetty 06-04-21

"Tilaaminen oli helppoa ja tuotteet jopa ylitti odotukseni, kiitos! "

10 / 10
Isänpäivälahjoja?

Ihastuttavin isänpäivälahja

Isänpäivä lähestyy! Nyt tiedämme, että haluat löytää täydellisen lahjan upealle isällesi. Voit keksiä jotakin itsekin, mutta autamme sinua ihanan lahjan etsimisessä, varsinkin jos et ole aivan varma, millä haluat yllättää hänet. Miten olisi herkullinen Toblerone-patukka varustettuna hänen nimellään tai kuvallaan? Tai maukasta suklaata henkilökohtaisella viestillä ja valokuvalla? Haluamme auttaa sinua löytämään jotakin erityistä isällesi, jotta voit näyttää hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle.

Isille, jotka ovat gastronomeja

Paras lahja isälle, joka nauttii silloin tällöin hyvästä lasillisesta, on tietysti henkilökohtainen olutlasi, viinilasi tai viskilasi. Voit lisätä lasiin haluamasi nimen tai tekstin. Kaiverramme tekstin tai kuvan lasiin, mikä tarkoittaa, että se kestää konepesun.

Isille, jotka nauttivat ruoanlaitosta

Jos isäsi valmistaa suosikkiruokaasi joka kerta, kun hän näkee sinut ja viihtyy keittiössä, olemme itse asiassa melko kateellisia sinulle! Haluaisimme myös sellaisen isän, kiitos. Meillä on niin paljon lahjaideoita isille, jotka ovat todellisia kokkeja. Mitä sanot ylellisestä nahkaisesta esiliinasta, jossa on hänen nimensä? Tai kauniista puisesta leikkuulaudasta tai veitsitelineestä, johon on kaiverrettu hänen nimensä?

Cooleille isille

Jokainen isä on muotitietoinen isä, kun hänellä on päällään yksi erityisistä Isänpäivä-t-paidoistamme. Kerro hänelle, että hän on sankarisi t-paidalla, jossa lukee "For the coolest dad", "The best dad in the world" tai omavalintainen teksti. Painatamme paidan sinulle tuosta vain.

Nostalgisille isille

Puhuuko isäsi edelleen siitä yhdestä lomasta, jonka vietitte vuosia sitten tai yhdessä viettämistänne perheviikonloppuista ja nauttii vanhojen valokuva-albumien katselemisesta yhä uudestaan ja uudestaan? Siinä tapauksessa luulemme, että isäsi olisi onnensa kukkuloilla saadessaan mukin, jossa on hänen suosikkikuvansa, tai huolellisesti kootun valokuva-albumin kaikista hänen lempihetkistään.

Hauskoja isänpäivän tosiasioita

Tiesitkö, että isänpäivää vietetään eri päivinä eri maissa? Espanjassa, Italiassa ja Portugalissa isänpäivää vietetään torstaina 19. maaliskuuta. Saksassa isänpäivä on toukokuussa, Alankomaissa vasta kesäkuussa. Eri päivämääristä huolimatta isänpäivää vietetään kaikkialla Euroopassa, sikäli kuin tiedämme.

Ajatus on tärkein!

Lahjan ei tarvitse olla iso tai kallis. Useimmille isille on paljon tärkeämpää, että he tietävät, että joku ajattelee heitä, kuin saada kallis lahja. Mitä henkilökohtaisempi lahja on, sitä enemmän sitä arvostetaan. Uskomme, että ihmiset ovat onnellisia paitsi saadessaan lahjan myös lahjan antaessaan. Me kutsumme sitä antamisen taiteeksi. Antamalla voit "levittää vähän onnea ympärillesi"!