• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 379 arvostelut
Kimmo
jätetty 28-09-20

"Kaikin puolin hyvin ja nopeasti hoidettu toimitus! "

9 / 10
Sanna
jätetty 28-09-20

"Toimitus saapui juuri niinkuin oli sovittu. Tuote oli kauniisti pakattu. Kuva suklaassa oli upea. Suklaa.."

10 / 10
Katariina
jätetty 28-09-20

"Nopea palvelu ja laadukas lopputulos "

10 / 10
Isänpäivälahjoja?

Isänpäivälahja

Sunnuntaina 10. marraskuuta on jälleen isänpäivä ja nyt on aika miettiä miten muistaa isää. Yllätä isä tänä vuonna yksilöidyllä isänpäivälahjalla. Meillä on valikoimassa yli 2000 lahjaa, joista jokaisen voi yksilöidä nimellä, kuvalla tai henkilökohtaisella viestillä. Luo isälle siis vaikka yksilöllinen kuvalahja tai lahja omalla nimellä ja isä yllättyy varmasti!

Isänpäivälahjavinkkejä

Jos isänpäivälahja ideat ovat vähissä niin ei hätää! Me autamme sinua. Tänä vuonna säästä aikaa ja vaivaa ja tilaa isänpäivä lahja netistä. Jos isä on keittiön kuningas niin mitä jos antaisit hänelle lahjaksi ylellisen nahkaisen esiliinan, johon voit kaiverruttaa isän nimen. Kahvi maistuu tietenkin parhaimmalta henkilökohtaisesta mukista. Luo siis isälle yksilöllinen muki omalla kuvalla. Tai oluen ystävälle paras yllätys on oluttuoppi omalla nimellä. Voit myös tehdä isälle oman T-paidan, johon voit lisätä suosikkikuvasi sinusta ja isästä. Meiltä löydät varmasti parhaat isänpäivälahjat!

Ensimmäinen isänpäivälahja

Mikä sen ihanampaa kuin vastaanottaa isänpäivälahja vauvalta. Jos tämä on isän ensimmäinen isänpäivä niin sitä pitää tietenkin juhlistaa! Anna isälle avaimenperä kuvalla ja perhee pienin kulkee aina isän mukana. Tai hauska yllätys on vauvan body, jossa on vaikka isän nimi tai kuva, näin isä ja pikkuinen ovat erottamattomat!

Mahdollisuudet ovat rajattomat, löydät meiltä varmasti parhaat isänpäivälahjat!