Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Mitä asiakkaamme sanovat

Review quotes

Isot kiitokset nopeasta toimituksesta!

Hannele jätetty 17-05-22

9 / 10
Review quotes

Todella onnistunut tilaus! Ja tuote upea!

Hanna jätetty 14-05-22

10 / 10
Review quotes

Lahja tuli todella nopeasti ja on laadukkaan tuntuinen!

peppina jätetty 13-05-22

9 / 10
9.8

1136 arvostelua

Katso kaikki

Ensimmäinen isänpäivälahja

Ensimmäinen isänpäivä pienen vauvan kanssa on hyvin erityinen. Tähän sisältyy tietysti myös mukava ensimmäinen isänpäivälahja. Lahja, johon olet lisännyt valokuvan pikkuisesta sekä hauskan viestin yllättää taatusti upouuden isän!

Ainutlaatuinen lahja tuoreelle isälle

Koska ensimmäinen isänpäivä on niin erityinen, myös lahjan on oltava todella omaperäinen. Siksi on kiva löytää sopiva lahja, joka on sekä henkilökohtainen että unohtumaton. Meiltä löydät ensimmäiseen isänpäivään monia lahjaideoita, joihin voit jokaiseen lisätä valokuvan tai pienen vauvan nimen.

Voit antaa uudelle isälle esimerkiksi t-paidan, jossa on vauvan ja isän kuva, sekä ihastuttavan vauvan bodyn samalla painatuksella. Tällöin vauva ja isä voivat käyttää yhteensopivia vaatteita. Todella ihana lahja sekä isälle että vauvalle! Toinen hyvä ensimmäisen isänpäivän lahjaidea on on isänpäivän avaimenperä, jossa on valokuva uudesta perheenjäsenestä. Avaimenperä muistuttaa isää aina pienokaisesta.

Ensimmäisen isänäpäivän lahjavinkit

Vauvan saaminen on aina jännittävää. Isästä tulee yhtäkkiä todellinen mies, kun hänen on pidettävä huolta pienestä vauvasta. Tätä erityistä asiaa olisi hyvä juhlia hieman useamminkin. Siksi on myös erittäin mukavaa yllättää upouusi isä kauniilla muistolla hänen ensimmäisenä isänpäivänään. Tässä sinulle joitakin ensimmäisen isänpäivän lahjavinkkejä, jotka saavat hänet varmasti iloiseksi: 1) Isänpäivämuki kuvalla: Tykkääkö hän aloittaa päivän erittäin maukkaalla ja mukavalla kupillisella kahvia? Tee hetkestä erityinen tämän hienon isänpäivämukin avulla, johon voit painattaa haluamasi kuvan ja tekstin.

2) Puinen isänpäiväkortti: Tyylikäs kortti, joka ansaitsee paraatipaikan kodissanne, jotta isä voi katsella ihania kuvia vauvasta ja isästä yhdessä aina silloin tällöin.

3) Kuvakirja - Isä & minä: Kokoa isän ja vauvan ensimmäiset yhteiset hetket vuoden ajalta valokuvina tähän hienoon isänpäivän kuvakirjaan.

Lahjoja tuleville isille

Jos et yksinkertaisesti pysty hillitsemään innostustasi ja haluat juhlia isänpäivää ennen kuin pieni on saapunut, olemme koonneet sinulle upeita lahjavinkkejä tulevaa isää varten. Voit esimerkiksi jakaa hänelle odotuksen iloa kirjoittamalla tunteistasi isänpäiväkortille , johon on painettu hänen lempikuvansa. Älä koskaan aliarvioi pienten eleiden arvoa. Todella henkilökohtainen ja sydämellinen lahja voi olla paljon arvokkaampi kuin luulet, olipa se sitten iso tai pieni.

Ensimmäinen isänpäivä etänä

Jos joukko ystäviä, isovanhempia tai työtovereita haluaa antaa uudelle isälle lahjan, mutta eivät voi käydä hänen luonaan henkilökohtaisesti, he voivat helposti ja turvallisesti lähettää valitsemansa lahjan suoraan tulevan isän osoitteeseen. Meillä on useita postilaatikkoon mahtuvia lahjoja mikä tarkoittaa, että vaikka vastaanottaja olisi ei kotona, hän saa silti lahjan suoraan postilaatikkoonsa. Voit jopa lisätä ilmaisen tervehdyskortin omalla henkilökohtaisella viestilläsi lahjan mukaan.