Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kaikki isänpäivälahjat

Isänpäivälahjat 2022

Isänpäivä lähestyy! Tiedämme, että haluat löytää täydellisen lahjan isällesi. Voit keksiä jonkin mukavan yllätyksen itsekin, mutta autamme sinua mielellämme ihanan lahjan etsimisessä. Vinkkimme auttavat varmasti, ellet vielä ole aivan varma, miten haluat yllättää isän.

Miten olisi vaikkapa maukas suklaa henkilökohtaisella viestillä ja valokuvalla? Haluamme auttaa sinua löytämään jotakin erityistä isällesi, jotta voit näyttää hänelle kuinka paljon hän merkitsee sinulle.

Isänpäivälahjaidea isälle, jolla on hyvä maku

Paras lahja isälle joka nauttii silloin tällöin hyvästä lasillisesta, on tietysti henkilökohtainen olutlasi, viinilasi tai viskilasi. Voit lisätä lasiin haluamasi nimen tai tekstin. Kaiverramme tekstin tai kuvan lasiin huolella ja tarkkuudella, jotta se kestää myös konepesun. Katso kaikki lasit kaiveruuksella.

Isille, jotka nauttivat ruoanlaitosta

Jos isäsi valmistaa suosikkiruokaasi ja viihtyy keittiössä, meillä on paljon lahjaideoita todellisille kotikokeille. Mitä sanoisit ylellisestä nahkaisesta esiliinasta, jossa on isäsi nimi? Tai kauniista puisesta leikkuulaudasta, johon on kaiverrettu hänen nimensä? Tutustu keittiölahjoihin.

Cooleille isille

Jokainen isä on muotitietoinen isä, kun hänellä on päällään yksi erityisistä isänpäivän t-paidoistamme. Kerro hänelle että hän on sankarisi t-paidalla, jossa lukee "Cooleimmalle isälle" tai "Maailman parhaalle isälle" - tai lisää mikä tahansa omavalintainen tekstisi t-paitaan. Painatamme upean isänpäivän t-paidan sinulle käden käänteessä! Katso kaikki hienot isänpäivän t-paidat monissa väreissä.

Nostalgisille isille

Puhuuko isäsi edelleen siitä yhdestä lomasta, jonka vietitte vuosia sitten? Tai yhdessä viettämistänne perheviikonlopuista ja nauttii vanhojen valokuva-albumien katselemisesta yhä uudestaan ja uudestaan? Siinä tapauksessa uskomme, että isäsi olisi onnensa kukkuloilla saadessaan lahjaksi isänpäivän kuvamukin, jossa on hänen suosikkikuvansa. Tai miten olisi isänpäivän palapeli, johon on koottu kaikki hänen lempikuvansa?

Ensimmäinen isänpäivälahja

Isänpäivän viettäminen ensimmäistä kertaa on tietysti aivan erityinen päivä uudelle isälle. Yllätä siis isä ensimmäisenä isänpäivänä uniikilla lahjalla ja aamiaisella sänkyyn - kahvi omasta nimikoidusta mukista nautittuna! Tai miten olisi avaimenperä, johon on kaiverrettu vauvasi nimi, rannerengas lapsen nimellä tai kännykkäkotelo, jossa on kuva pienokaisestanne? Ihana lahja on myös Isä & minä -kuvakirja, johon voit koota parhaat kuvat isän ja lapsen ensimmäisestä vuodesta. Tutustu ensimmäisen isänpäivän lahjavalikoimaamme.

Isänpäivä maailmalla

Tiesitkö, että isänpäivää vietetään eri päivinä eri maissa? Suomessa ja muissa Pohjoismaissa isänpäivä on marraskuussa, mutta Espanjassa, Italiassa ja Portugalissa isänpäivää vietetään maaliskuussa. Saksassa isänpäivä on toukokuussa, ja Alankomaissa vasta kesäkuussa. Eri päivämääristä huolimatta isiä juhlistetaan kaikkialla Euroopassa.

Hauskat isänpäivälahjat parhaalle isälle!

Lahjan ei tarvitse olla iso tai kallis. Useimmille isille on paljon tärkeämpää tietää että joku ajattelee heitä, kuin saada kallis lahja. Mitä henkilökohtaisempi lahja on, sitä enemmän sitä arvostetaan. Meiltä löydät satoja upeita lahjoja, joista voit muokata persoonallisen helposti online-editorimme avulla. Lisää lahjan mukaan uniikki onnittelukortti, jossa on isän lempikuva. Valitse isälle uniikki lahja kymmenistä upeista vaihtoehdoistamme, lisää lahjaan oma kuva ja/tai teksti ja yllätä hänet erityisellä tavalla!