Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

yksilöitävä joululahjapaperi

Yksilöity käärepaperi joululahjan täydelliseen viimeistelyyn

Millaista käärepaperia käytät pakatessasi joululahjoja tänä vuonna? Valitsetko valkokultaisen paperin, koska se on juhlallinen jouluksi, vai valitsetko useita erilaisia papereita jotka sopivat jokaiselle lahjalle ja lahjan saajalle? Ehkä olet luova henkilö, joka haluaa myös tehdä omia tarroja?
Lisää joululahjoihisi persoonallinen kosketus tänä vuonna luomalla oma yksilöity käärepaperi jokaiselle perheenjäsenelle!


Kaunis henkilökohtainen käärepaperi

Itse suunniteltu käärepaperi on loistava tapa lisätä lahjaan persoonallisuutta. Jos olet valinnut kauniin lahjan rakkaallesi, ainutlaatuinen lahjapaperi täydentää yllätyksen. Erityinen lahjapaperi varmistaa, että lahjasi erottuvat joulukuusen alta, ja se on myös erityinen tapa näyttää kenelle lahja on osoitettu ilman nimeä tai tarraa. Yksilöllinen käärepaperi ei ole vain kaunis yksityiskohta lahjassasi, vaan voit myös näyttää sen avulla luovuutesi!


yksilöity lahjapaperi

Oman henkilökohtaisen käärepaperin luominen

Oman henkilökohtaisen käärepaperin luominen on helppoa. Anna joululahjoillesi erityinen viimeistely luomalla kaunis design käärepaperiin online-editorissamme. Valittavanasi on yli 35 mallia, joista löydät täydellisen jokaiselle vastaanottajalle. Meiltä löydät designeja erilaisiin tilaisuuksiin, kuten jouluun, ystävänpäivään ja isänpäivään, sekä neutraaleja malleja jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin. Lisää vain käärepaperiin valitsemasi valokuva, nimi ja/tai teksti. Lahjapaperia on saatavana koossa 50 x 100 cm ja 50 x 200 cm. Lisää haluamasi tarra tai naru ja lahja on valmis!


Katso myös joululahjaoppaamme saadaksesi lisää inspiraatiota.Katso kaikki joululahjat>>>