Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Upeita lahjavinkkejä isänpäiväks

Hienoja lahjoja mahtavalle Isälle (isänpäivänä)!

Isänpäiva lähestyy! Jos sinulla on mahtavin, ihanin, suloisin, paras isä koko maailmassa, tämä on täydellinen päivä yllättää hänet.
Olemassa on todella monia vaihtoehtoja, upeista lahjoista hienoon kotitekoiseen taideteokseen – tai ehkäpä näiden kahden yhdistelmä. Jos et ole vielä löytänyt lahjaa, autamme sinua. Meillä on sinulle muutama yksinkertainen vinkki, joilla voit tehdä isänpäivästä erityisen hauskan.

Nahkainen esiliina

Parhaat BBQ-lahjat

Grillikausi jatkuu melkein ympäri vuoden koko maassa. Olipa sitten kevät, kesä, syksy tai talvi, monet grillaavat pohjoisesta etelään. Miksipä et yllättäisi isääsi kestävällä nahkalaisella esiliinalla. Varma tapa pitää paita puhtaana tahroista, joten istu vain pöydän ääreen, kun ruoka on valmis. Jos haluat yllättää isän omaperäisellä lahjalla, tilaa muistikirja ja lisää herkullisia grillireseptejä kaiverruksella viimeisteltyyn muistikirjaan, jonka olet luonut hänelle. Muistikirjassa on paljon tilaa, joten isä voi lisätä suosikkireseptejään ajan myötä. Jos isän ei tarvitse kirjoittaa reseptejään muistin, miksipä et valitsisi siistiä puista leikkuulautaa lihan, kalan ja vihannesten paloitteluun? Kaiverruta isän nimi leikkuulautaan osoittaaksesi kaikille, että se on hänen omansa.


avaimenperä

Isille, jotka aina kadottavat avaimensa

Jos isäsi hukkaa avaimensa tämän tästä, ratkaisu on henkilökohtainen avaimenperä. Valitse muutama valokuva itsestäsi ja isästäsi (tai koko perheestä) ja luo originelli avaimenperä hetkessä. Muista nyt vain, mihin olet piilottanut lahjan!


Isille, jotka työskentelevät kotoa käsin

Jos isäsi työskentelee paljon kotoa käsin ja haluat antaa hänelle käytännöllisen lahjan, miten olisi hienolla valokuvalla varustettu hiiri tai maaginen muki? Joka kerta kun hän klikkaa hiirtä tai siemaisee kupista, se muistuttaa häntä siitä, kuinka paljon välität – mikä tekee tylsästä työpäivästä hieman valoisamman. Jos hänellä on jonkin verran seinätilaa jäljellä, voit valita siistin julisteen, joka koostuu valokuvista, piirustuksista tai motivoivasta sitaatista!


Socken

Isille, jotka aina pyytävät sukkia

Uusi lisäys valikoimaamme on hieno lahja isille, jotka aina pyytävät sukkia: henkilökohtaiset sukat! Voit personalisoida ne lisäämällä haluamasi valokuvan tai hienon kuvituksen. Kukapa ei olisi onnellinen hauskat sukat jalassaan? Kaikki mahtavat isät haluavat käyttää sukkia, joissa on kuva hänen ihanista lapsistaan.


Isille, jotka tykkäävät viettää aikaa kotona

Jos isäsi tykkää elokuvien, tv-sarjojen tai muiden hauskojen ohjelmien katsomista ja ottaa joskus salakähmäiset torkut sohvalla, yllätä hänet ihastuttavalla tyynyllä, jossa on valokuva koko perheestä. Hänen oma henkilökohtainen tyynynsä – vain hänelle. Hän voi jopa ottaa sen mukaan työpaikalle ja käyttää sitä pienenä selkätukena.


suklaa

Isille, jotka nauttivat maukkaista herkuista

Jos isäsi on perso makealle ja hänen tiedetään hotkivan kaikki herkut, anna hänelle lahjaksi oma suklaakätkö! Valittavana on monia suklaalahjoja, joissa kaikissa on suloinen teksti ja/tai valokuva. Anna yhdessä personalisoidun palapelin kanssa, jota hän voi koota samalla kun nauttii suklaasta. Jos isäsi haluaa mielellään ottaa mukavan kopsun, tsekkaa herkulliset oluemme, viinimme tai väkevät alkoholijuomamme.Kaikkien aikojen mahtavin isä. Sertifioitu!

Jos pidät isääsi ehdottomasti parhaana isänä koko suuressa maailmassa, tee siitä virallinen henkilökohtaisella todistuksella. Täydellinen yksityiskohta hänen toimistoonsa tai miesluolaansa.

Rakas Isä

Supersankareille ja suloisille isille

Jos isäsi on supersankarisi, yllätä hänet Ollimania-kirjalla "My Big Hero". Tämän kirjan avulla isäsi voi olla pääroolissa Olli-norsun kanssa, ja se sisältää myös Paras isä -todistuksen! Lisää isäsi nimi, jotta hän voi lähteä mahtavalle seikkailulle Ollin kanssa. Jos isäsi on mielestäsi se suloisin isä, anna hänelle lahjaksi tämä Rakas isä -kirja. Kyse on erityisestä siteestä sinun ja isäsi välillä, ja se osoittaa hänelle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle. Voit myös lisätä oman nimesi, mikä tekee lahjasta vieläkin erityisemmän isällesi.


Kaikki isänpäivälahjat >>