Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Suosituimmat äitienpäivälahjat

Suosituimmat äitienpäivälahjat

Äitienpäivä on taas pian! Oletko jo miettinyt sopivaa lahjaa? Mikäli et, ei syytä huoleen: teimme listan uniikeista ja persoonallisista äitienpäivälahjoista, jotka sopivat täydellisesti kenen tahansa äidin makuun! Katso lista alta.

Suklaa omalla painatuksella

Rakastaako äitisi suklaata? Yllätä hänet herkullisella suklaalahjalla, johon olet painattanut kivan valokuvan ja oman tervehdyksen! Jos äitisi suosikki on Toblerone, Milka tai suklaakonvehdit, voimme yksilöidä niistä jokaisen omalla kuvallasi ja tekstilläsi. Lisää äidin nimi, sydämellinen viesti ja/tai valokuva ja luo maukas suklaayllätys!
Kuvakirja äidille

Äitienpäivän kuvakirja

Yksi suosituimpia äitienpäivälahjojamme on yksilöity kuvakirja äidille. Jos sinulla on paljon valokuvia yhteisistä hetkistä äidin kanssa, luo niistä ihastuttava äitienpäivän kuvakirja. Hän pitää siitä varmasti, sillä hän voi palata yhteisiin mustoihinne helposti yhä uudelleen ja uudelleen.

Luo kuvakirja äidille >>


Mother’s Day plate

Äitienpäivän lautanen

Jos aiot yllättää äidin äitienpäivänä maukkaalla aamupalalla sänkyyn tarjoiltuna, luo sitä varten hieno yksilöity äitienpäivän lautanen omalla kuvalla ja tekstillä! Meiltä löydät monia kivoja designeja, joista voit valita mieleisesi. Lisää vielä oma valokuva ja tervehdys, ja lahja on täydellinen!

Luo yksilöllinen äitienpäivän lautanen >>


Puinen sydänkoriste

Puinen sydänkoriste kaiverruksella

Oma äiti on paras äiti koko maailmassa. Kerro se hänelle puisen sydänkoristeen avulla, johon olet lisännyt kaiverruksen. Todella kiva sisustustuote, joka muistuttaa äitiäsi joka päivä siitä, kuinka tärkeä hän on sinulle.

Luo puinen sydänkoriste kaiverruksella>>


Esiliina painatuksella äidille tai isoäidille

Esiliina painatuksella äidille tai isoäidille

Jos tykkäät viettää aikaa äidin tai isoäidin kanssa keittiössä, mikset antaisi heille lahjaksi omalla nimellä ja kuvalla varustettua esiliinaa? Valitse monista kivoista designeista ja yksilöi lahja valitsemallasi tekstillä ja kuvalla.

Luo esiliina omalla painatuksella >>


Biscuit tin with homemade biscuits

Lahjarasia itse leivotuilla pikkuleivillä

Jos äitisi tai mummosi rakastaa itse leivottuja pikkuleipiä, yllätä heidät tina-lahjarasialla, jonka kannen olet suunnitellut itse! Lisää kanteen kuva sinusta ja äidistä tai isoäidistä, sekä omavalintainen teksti. Täytä rasia muutamilla itse leivotuilla pikkuleivillä, ja tarjoile tee- tai kahvikupillisen kera!

Luo yksilöllinen tina-lahjarasia >>


Lisää hienoja äitienpäivälahjoja

Jos etsit lisää lahjaideoita äitienpäiväksi, seuraavat tuotteet ovat aina mukava yllätys! Tee äiti iloiseksi persoonallisella lahjalla, joka on suunniteltu juuri hänelle ja painatettu hänen suosikkivalokuvalla ja tekstillä. Hän ansaitsee vain parasta!

Katso kaikki blogit