Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

De leukste cadeautjes voor elke housewarming

Parhaat tupaantuliaislahjat

Jos läheisesi on äskettäin muuttanut tai on juuri lähdössä opiskelemaan, etsit varmasti hauskaa tuparilahjaa, jolla voit yllättää hänet.
Katso parhaat lahjaideamme alta!


Tupaantuliaislahjat opiskelijalle

Paras ystäväsi on lähdössä opiskelemaan ja haluaa saada uuden asuntonsa kaukana kotoa tuntumaan omalta. Jos et ole aivan varma mitä antaisit hänelle tuparilahjaksi, meillä on sinulle muutama ehdotus! Miten olisi pullo kuohuvaa ja omalla nimellä kaiverretut kuohuviinilasit? Upea ja yksilöity lahja, ja lasit voidaan totta kai säilyttää ja käyttää yhä uudelleen.

Opiskelijat pohtivat usein, mitä syödä lounaaksi, eivätkä he välttämättä ole vielä tottuneita laittamaan ruokaa itselleen. Miksi et siis antaisi ystävällesi ikiomaa yksilöityä reseptikirjaa? Voit auttaa hänet alkuun lisäämällä kirjaan omat lempireseptisi, joiden lisäksi ystäväsi voi myöhemmin lisätä siihen omat lempireseptinsä.

Loistava lahjaidea on myös muki, johon olet painattanut kaverisi lempikuvan ja hauskan tekstin. Lahjansaaja muistaa sinut aina juodessaan kupillisen kuumaa. Muki on tilava, joten siihen mahtuu kahvia koko päivän tarpeisiin!

Tupaantuliaislahjat pariskunnan ensimmäiseen yhteiseen kotiin

"Mihin jätit avaimesi?!" "Tiedän että ne ovat jossain..." Meillä on hauska lahja myös ystäville, jotka ovat muuttamassa ensimmäiseen yhteiseen kotiinsa. Omalla painatuksella yksilöidyn avainnaulakon ansiosta heidän ei tarvitse etsiä avaimia joka kerta lähtiessään kotoa!

Hauska idea ovat myös lahjat mukavaa koti-iltaa varten, kuten kaiverrettu puinen tarjoilualusta, jota voidaan käyttää myös leikkuulautana. Lisää ystäviesi nimet johonkin hauskoista malleistamme ja olet valmis. Jos haluat panostaa hieman enemmän, lisää lahjaan pullo puna-, valko- tai roseeviiniä kruunaamaan heidän iltansa.

Jos heidän uusi kotinsa näyttää vielä hieman tyhjältä, yllätä heidät ikuistamalla upea valokuva kauniiksi canvas-tauluksi, jonka he voivat ripustaa seinälleen.

Tupaantuliaislahjat hänen ensimmäiseen miesluolaansa

Jos joku ystävistäsi on juuri hankkinut ihka ensimmäisen miesluolansa, juhlista sitä omaperäisellä lahjalla! Jos kaverisi tykkää pizzasta, anna hänelle lahjaksi omalla nimellä tai hauskalla tekstillä kaiverrettu puinen pizzalautanen. Tältä lautaselta nautittu pizza kruunaa rennon leffaillan! Lautasta voidaan käyttää myös tarjoilualustana tai leikkuulautana, joten se on todella kätevä ja monikäyttöinen lahja.

Jos ystäväsi sattuu olemaan kaveripiirisi grillivastaava, yllätä hänet yksilöidyllä nahkaesiliinalla tai nahkaisilla patakintailla, joissa on hänen nimensä. Grillaaminen ei ole koskaan näyttänyt näin tyylikkäältä!

Lahjat tyttöjen tupareihin

Jos bestiksesi on muuttamassa ensimmäiseen omaan kotiinsa, anna hänelle hauska ja persoonallinen lahja uutta kotia piristämään. Lisää hänen suosikkiteetään johonkin kaiverretuista puisista teelaatikoistamme, niin saat käytännöllisen ja kauniin tupaantuliaislahjan. Viimeisen silauksen lahjaan antavat kaiverretut teelasit. Voitte viettää tuntikausia yhdessä teetä juoden ja maailmaa parantaen! Jos ystäväsi pitää makeista herkuista, valitse yksilöidyt suklaakonvehdit omalla kuvalla. Saatat jopa päästä osingoille!

Voit myös yllättää ystäväsi kauniilla alumiinitaululla, johon on ikuistettu valokuva, joka tuo mieleen hauskat hetkenne yhdessä.

Tupaantuliaislahjat koko perheelle

Jos etsit hauskaa tupaantuliaislahjaa koko perheelle, sekin löytyy meiltä! Yksilöi hauska koko perheen peli haluamallasi kuvalla ja anna lahjaksi tuntikausia hauskanpitoa perheen kesken. Valittavana on tammipeli, shakkipeli ja koko perheen lautapeli, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Kun kaikki ovat väsyneitä pelattuaan lautapelejä koko illan, ei ole mitään ihanampaa kuin kietoutua lämpöiseen fleecehuopaan. Luo hauska yksilöity huopa lisäämällä haluamasi valokuva ja/tai teksti, ja yllätä heidät iloisesti.

Kun juot kupin kuumaa, muista käyttää lasinalusta. Se on monin verroin hauskempaa, kun lasinaluset on personoitu hienolla perhekuvalla! Jos haluat superhienon tupaantuliaislahjan perheelle, valitse upea yksilöity kyltti hauskalla designilla, kuvalla ja/tai heidän nimillään tai sukunimellään.

Jos etsit lisää inspiraatiota, tutustu kaikkiin tupaantuliaislahjoihimme >