Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

gifts for gastronome dads

Parhaat lahjat keittiöön isille, jotka rakastavat hyvää ruokaa

Onko isäsi taitava kotikokki, todellinen kulinaristi tai tykkää nauttia hyvää olutta tai viiniä? Teet hänet varmasti onnelliseksi upeiden ruoka- ja kokkauslahjojemme avulla. Listasimme parhaat lahjavinkkimme isille, jotka rakastavat hyvää ruokaa.
Erityistä: Voit yksilöidä jokaisen lahjan valitsemallasi kuvalla ja/tai tekstillä!

personalised leather BBQ apron

Nahkainen esiliina isän omalla nimellä

Upea nahkainen esiliina on täydellinen isänpäivälahja, ja voit kaiverruttaa siihen isän oman nimen. Tällä esiliinalla isä tekee vaikutuksen varmasti kaikkiin vieraisiin, jotka tulevat kylään nauttimaan hänen tekemiä maukkaita aterioita. Esiliina on valmistettu buffalon nahasta ja sitä on saatavilla sekä mustana että ruskeana.
Niskalenkkiä voi säätää sopivan kokoiseksi, joten esiliina istuu kenelle tahansa aikuiselle. Esiliinassa on myös kaksi kätevää taskua, joihin voi laittaa vaikkapa sakset tai puhelimen.
Voit valita useista designeistamme sekä lisätä suunnitteluun haluamasi nimen.

Katso nahkainen esiliina >>>
Nahkaiset patakintaat

Nahkaiset patakintaat nimellä

Nämä nahkaiset patakintaat on jokaisen grillimestarin pakko saada! Voit lisäksi kaiverruttaa kintaisiin haluamasi nimen. Patakintaat on valmistettu joustavasta mokkanahasta ja niissä on flanellinen reunus. Kintaat myydään pareittain.
Jos haluat hemmotella isääsi täydellisellä BBQ-setillä, anna hänelle lahjaksi sekä nahkainen esiliina että nahkaiset patakintaat.

Katso nahkaiset patakintaat >>>
puinen leikkuulauta

Puinen leikkuu- ja tarjoilualusta

Jos isäsi tykkää nautiskella juustolautasesta tai leikkeleistä, hän tulee ilahtumaan saadessaan puisen tarjoilualustan, johon on kaiverrettu hänen oma nimensä. Tarjoilualusta toimii hyvin myös leikkuulautana.
Niitä on saatavana eri muodoissa, kokoisina ja eri puulajeista valmistettuina (pyökki ja tiikki). Jokaiseen alustaan on mahdollista lisätä oma kaiverrus ja mukava design.

Katso tarjoilualustat ja leikkuulaudat >>>

Kaiverretut lasit

Jos isäsi juo mielellään kylmää olutta, viiniä tai muita alkoholijuomia, se maistuu parhaalta omasta kaiverretusta lasista. Voit valita useista isänpäivän malleista ja lisätä hänen nimensä lasiin. Kaiverraamme suunnittelusi lasin pintaan korkealaatuisella laserkaiverrustekniikalla. Alla on lista suosikkilaseistamme.

Katso kaikki lasit kaiverruksella >>>Jos etsit lisää inspiraatiota isänpäivälahjoihin, katso blogimme: Upeat isänpäivän lahjat tai Parhaat lahjat ensimmäiseen isänpäivään.

Kaikki blogit