Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

The best personalised gifts for Mother’s Day

Ensimmäinen äitienpäivä - parhaat lahjat

Ensimmäinen äitienpäivä on usein todella erityinen juhla; raskauden ja synnytyksen jälkeen hän on nyt ylpeä, pienen lapsen äiti. Ensimmäinen äitienpäivä on myös täydellinen hetki hemmotella tuoretta äitiä ja antaa hänelle upea lahja. Miten olisi kaunis valokuva perheestänne tulostettuna uniikilla tavalla? Lue vinkkimme mitä parhaimmista äitienpäivälahjoista!

Näiden neuvojen avulla valitset ja yksilöit upean lahjan helposti!

Valokuva akryylilasilla

Valokuva akryylilasilla

Kun pikkuinen vauva saapui, otitte varmasti monia valokuvia vauvasta ja äidistä. Täydellisiä valokuvia, joita voi käyttää lahjaan! Valitse lempikuvasi ja printtaa se akryylilasiin. Akryylikuvia on saatavilla usean kokoisina, joista löytyy varmastin sopiva vaihtoehto jokaiseen kotiin. Voit jopa printata valokuvan mustavalkoisena, jotta se sopii täydellisesti sisustukseesi!

Luo oma valokuva akryylillä >


Äitienpäivän muki

Ikioma äitienpäivän muki

Kiva pienempi lahjaidea on kaunis muki, joka on täynnä maukasta kahvia tai teetä tärkeänä päivänä, tarjoiltuna aamupalan kanssa sänkyyn! Tarjoamme monia designeja, joihin voit painattaa oman valokuvan. Jos haluat luoda vieläkin uniikimman lahjan, valitse taikamuki, joka paljastaa valokuvan vasta sitten, kun siihen kaadetaan kuumaa juomaa! Todella ainutlaatuinen valinta!

Luo äitienpäivän muki>


Kaiverrettu kaulakoru tai riipus kuvalla tai tekstillä

Kaiverrettu kaulakoru tai riipus kuvalla tai tekstillä

Jos etsit superkaunista ja pitkäikäistä lahjaa äidille, kaiverruta lapsen kuva upeaan riipukseen tai kaulakoruun. Tällöin äiti voi pitää pienokaisen aina lähellään.

Luo oma kaulakoru kaiverruksella >


Kirja äidistä

Kirja äidistä

Jos äitisi on maailman paras, valitse hänelle yksi suosituimmista äitienpäivälahjoistamme, jossa äiti on pääroolissa! Tämä kirja kertoo hänestä ja hänen elämästään ennen ja sen jälkeen, kun hän sai lapsia. Kerro tämän kirjan avulla hänelle, että hän on paras äiti, ja että äidin ja lapsen välinen side on todella erityinen.

Luo yksilöity kirja äidille >


Vauvan body

Vauvan body hauskalla tekstillä tai kuvalla

Jos kumppanisi juhlii ensimmäistä äitienpäiväänsä, yllätä hänet pukemalla vauvanne bodyyn, johon on painettu valokuva vauvasta tai perheestänne sekä kiva viesti. Voit lisätä tekstin myös bodyn takapuolelle. Vauvan bodyt on valmistettu pehmeästä eko-puuvillasta, ja niitä on saatavilla useita eri kokoja.

Luo vauvan body >


Äidin oma kello

Äidin oma kello

Katseet vangitseva kello, joka on tehty erityisesti äidille, on todella uniikki ensimmäisen äitinpäivän yllätys. Kerro hänelle, että hän on maailman paras äiti tämän persoonallisen lahjan avulla. Löydät meiltä sekä pyöreän että sydämen muotoisia valokuvakelloja. Voit suunnitella kellon omalla valokuvalla ja tekstillä sekä kivalla desginilla. Luo todella upea tuote äidin kotiin!

Luo oma kello >


Tyyny äidille

Mukava tyyny äidille

Tämä ihastuttava tyyny on loistava lahja kenelle tahansa uudelle äidille. Yllätä hänet yksilöidyllä tyynyllä, jossa on kuva perheestänne tai vauvasta ja äidistä. Valitse myös yksi tyylikkäistä designeistamme viimeistelläksesi lahjan!

Luo tyyny äidille >


Tee hänen päivästään todella erityinen


Äitienpäivä on täydellinen päivä hemmotella äitejä! Voit tehdä sen yksilöllisellä lahjalla, mutta myös sydäntä lämmittävä teko tai sanat ovat tärkeitä. Tässä muutama idea:

  • Yllätä hänet herkullisella aamiaisella tarjoiltuna sänkyyn. Tuoreita kroissantteja, appelsiinimehua ja hedelmiä. Kukapa ei tykkäisi herätä tällaiseen yllätykseen?
  • Kerro se kauniilla sanoilla! Muistuta häntä siitä, kuinka ylpeä olet hänestä ja kuinka paljon rakastat häntä. Askartele äitienpäiväkortti ja kirjoita siihen sydämellinen viesti, joka saa äidin hymyilemään.
  • Jos ajattelit antaa hänelle lahjaksi äitienpäivän mukin, tee siitä ekstrahieno täyttämällä se äidin lempisuklailla. Hän ilahtuu varmasti saadessaan nauttia kupin kahvia tai teetä suosikkiherkkujensa kera.