Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Zwangerschap op leuke manier aankondigen

5 ainutlaatuista tapaa paljastaa raskaus

Onneksi olkoon, masussasi kasvaa vauva! Elätte ainutlaatuista aikaa kumppanisi kanssa. Ja varmasti haluatte jakaa tämän onnellisen uutisen läheisten kanssa niin pian kuin mahdollista. Oletko miettinyt miten haluat paljastaa uutisen? Olemme koonneet kivoja ja erilaisia tapoja paljastaa raskaus perheelle, ystäville ja kollegoille.

Idea 1: lisää viesti vauvalahjaan

Jos olet menossa kyläilemään niin vie mukanasi lahja, joka paljastaa raskausuutisen. Voit esimerkiksi luoda vauvan bodyn, jossa on viesti “See you in November”. Bodyn sijaan voit luoda samalla idealla myös vaikka vauvan tutin, pehmonallen tai suloisen myssyn.


Idea 2: luo lahjalaatikko vauvatarvikkeilla

Voit myös luoda hieman isomman yllätyslaatikon vauvatarvikkeilla. Yksilöi meidän suloinen lasten matkalaukku (ihana koriste vauvan huoneeseen!) ja pakkaa siihen vauvan body, tutti, pehmolelu ja ultraäänikuva. Toinen vaihtoehto on paperinen lelukassi, jonka voit yksilöidä kuvalla tai tekstillä.

Idea 3: luo kuvakollaasi

Jos teidän luona kyläillään usein niin luo yllätys kotiin. Ottakaa kivoja kuvia teistä kahdesta kumppanisi kanssa, esimerkiksi niin, että teidän kummankin kädet ovat vatsan päällä ja käsissä ultraäänikuva. Voitte luoda näistä kuvista kivan kuvakollaasin seinälle ja kun vieraat tulevat käymään niin heitä odottaakin ihana yllätys! Ja lisäksi laadukkaasti painettu kuvakollaasi on ikuinen muisto.

Kurkkaa kuvakollaasi

Collage maken
 

Idea 4: painata vinkki T-paitaan

Voi toki olla, että osa läheisistä asuu kaukana ja ilouutisen kertominen kasvokkain on hankalaa. Siinä tapauksessa voit luoda kivan T-paidan vihjeellä, joka ei jätä paljoa arvailujen varaan. Laita T-paita päälle kun filmaat videon. Kuinka kauan kestää ennen kuin he tajuavat?

Luo oma T-paita >

T-shirt zwangerschapsaankondiging

 

Idea 5: viesti Taikamukissa

Taikamuki on loistava lahjaidea silloin kun haluat paljastaa yllätyksen. Eli se sopii raskauden paljastamiseen täydellisesti! Muki näyttää aivan tavalliselta mustalta mukilta, mutta kun mukiin kaataa kuumaa nestettä mustan tylsän pinnoitteen alta paljastuu kuva tai teksti, jonka olet siihen painattanut. Kuinka kiva olisikaan tarjota mummolle tai papalle kuppi kuumaa teetä mukista, josta paljastuu maailman iloisin uutinen! Voit vaikka painattaa mukiin ultraäänikuvasi ja pienen tekstin. Yllätys on varmasti ikimuistoinen!


Luo oma Taikamuki >
magic mok