• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Kaikki Vuosipäivä lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 723 arvostelua
Nora
jätetty 01-03-21

"Tilaus oli helppoa ja nopeaa. Toimitus tuli aikataulussa. Lopputulos oli juuri sitä mitä tilasin. Erinomainen.."

10 / 10
Jouko
jätetty 28-02-21

"Osoitetietoihin mahdollisuus jakeluautomaatista ja puhelinnumerosta. "

9 / 10
Vilhelmiina..
jätetty 28-02-21

"Tuote vastasi tilattua tuotetta. "

10 / 10
Yksilöllinen vuosipäivälahja

Vuosipäivälahja

Paras lahja vuosipäivää varten Ovatko vanhempasi olleet naimisissa miltei 50 vuotta? Tai onko kollegasi työskennellyt samassa työpaikassa lähes 10 vuotta? Siinä tapauksessa on aika juhlia! Vuosipäivät ovat hyviä hetkiä juhlia yhdessä ja muistella kuluneita vuosia. Tiedätkö jonkun juhlivan vuosipäivää pian? Silloin tarvitset tietysti persoonallisen lahjan. Yksilöidyn vuosipäivälahjan antaminen on loistava tapa tehdä tuosta hetkestä todella erityinen.

Hääpäivä

Jos olet ollut naimisissa 5, 10 tai 25 vuotta, on syytä juhlia! Kun viisi vuotta tulee täyteen, juhlitaan puuhäitä. 10 vuoden jälkeen juhlitaan tinahäitä, 25 vuoden jälkeen hopeahäitä ja kun pari on ollut naimisissa 50 vuotta, koittaa kultahääpäivä. Haluat varmasti muistaa vanhempiasi, ystäviäsi tai tuttaviasi noina juhlapäivinä. Suosituin lahja on valokuvakirja, jossa on kuvia kuluneilta vuosilta, mutta meidän mielestämme myös samppanjalasit, joihin on kaiverrettu heidän nimensä, ovat ihastuttava lahja antaa ja saada. Lähestyykö oma hääpäiväsi? Yllätä puolisosi kauniilla canvas-taululla, jossa on paras kuvasi.

Työpaikan vuosipäivä

Jos kollegasi on työskennellyt samassa työpaikassa 5, 10 tai 20 vuotta, se on totta kai huomionarvoinen asia. Eikö olisi hienoa yllättää kollega yksilöidyllä t-paidalla, johon on ikuistettu se hauska kuva työporukan pippaloista? Jos haluat hiukan perinteisemmän lahjan, voit tietysti myös painattaa hienon mukin hauskalla tekstillä. Jos työtoverisi on todellinen herkkusuu, saat varmasti pisteet kotiin, kun annat yksilöidyn makeisrasian tai Milka-suklaarasian. Lähteekö työtoverisi mielellään kanssasi lasilliselle? Yllätä hänet oluttuopilla tai viinilasilla, jossa on hänen nimensä.

Tiedoksi koko firmalle?

Etsitkö jotain huomiota herättävämpää? Tilaa siinä tapauksessa katukyltti yksilöidyllä tekstillä ja numerolla, ja ripusta se juhlakalun lähelle. Tämä on loistava idea myös silloin, kun kollegasi täyttää pyöreitä vuosia.

Mitä voit tehdä työnantajana

Onko sinulle annettu vastuu vuosipäivistä? Siinä tapauksessa sinulla on tärkeä tehtävä. Monille ihmisille on aivan erityinen hetki, kun he ovat työskennelleet yrityksessä 5 tai 10 vuotta. He varmasti arvostavat sitä, jos sinä työnantajana huomioit sen myös. Sinun ei tarvitse järjestää kallista illallista Michelin-tähdillä palkitussa ravintolassa. Monet työntekijät arvostaisivat suuresti esimerkiksi samppanjapulloa yrityksen logolla, päivänsankarin nimellä ja kuvalla.


Ajatus on tärkein!

Lahjan ei tarvitse olla kallis – useimmille ihmisille ajatus on tärkeämpi. Olennaista on se, että kollegat tietävät heidän viettävän vuosipäivää.