Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Koeka vauvalahjat
Vauvan kylpypyyhe kirjailulla
Kirjailtu peitto (Koeka)
Lakana röyhelöllä kehtoon (Koeka)
Koeka vauvan kylpytakki kirjailulla
Vauvan ruokalappu kirjailulla (Koeka)
Tuttiin kiinnitettävä riepu nimellä (Koeka)
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 916 arvostelua
Pirjo
jätetty 30-11-21

"Hyvin meni.tuote vastasi kuvausta ja tuli nopeasti "

10 / 10
Stina
jätetty 30-11-21

"Ylititte kaikki odotukset, niin laadukas tulos joten suosittelen varmasti, "

10 / 10
Anna
jätetty 30-11-21

"Laadukkaat tuotteet, hyvä hinta ja nopea lähetys ja toimitus:) "

10 / 10

Yksilöitävät vauvan tarvikkeet & vauvalahjat by Koeka

Vauvan syntymä on aina suuri ilon aihe! Kuukausia kestänyt jännitys huipentuu ja vihdoinkin on aika tavata oma tai läheisten pikkuinen.
Vauvan syntymä on yksi niistä erityisistä hetkistä, joita on syytä juhlistaa ainutlaatuisella lahjalla. YourSurprise ja Koeka yhdessä tarjoavat sinulle turvallisimmat, kauneimmat ja yksilölliset vauvalahjat.
Koeka vauvan tarvikkeet ovat ainutlaatuisia designiltaan ja väreiltään. Ne on suunniteltu näyttämään hyvältä myös vauvan huoneessa niiden tyylikkään ilmeen ansiosta.

Yksilöllinen Koeka lakana vauvan pinnasänkyyn tai kehtoon

Vuodevaatteilla on tärkeä merkitys vauvan unessa. Vuodevaatteiden tulee olla miellyttävän tuntuiset ja tuudittaa vauva uneen. Lisäksi niiden pitää olla korkealaatuiset ja kestää käytössä. YourSurprise tarjoaa laadukkaan Koeka lakana kirjailtuna haluamallasi nimellä tai tekstillä. Lakana on valmistettu 100% puuvillasta.

Yksilölliset vauvan tarvikkeet by Koeka

Vauvat tarvitsevat paljon tarvikkeita kun he saapuvat tähän maailmaan! YourSurprise yksilöi kauniin ruokalapun tai tutin haluamallasi nimellä. Molemmat tuotteet ovat saatavilla neljässä eri värissä ja yksilöinti käy helposti ja nopeasti verkkosivuillamme.
Nämä tyylikkäät vauvan tarvikkeet on upea lahja vastasyntyneelle, baby shower -juhliin tai ristiäislahjaksi. Uudet vanhemmat ilahtuvat varmasti laadukkaasta ja yksilöllisestä lahjasta.

Koeka kylpyhuonetekstiilit: pyyhkeet ja kylpytakit

Koekan yksilöitävät vauvan tarvikkeet sisältävät tarvikkeita ja tekstiilejä vauvan huoneeseen ja kylpyhuoneeseen.
Jos haluat antaa lahjan, jota vanhemmat varmasti arvostavat niin anna lahjaksi yksilöity Koeka pyyhe tai vauvan kylpytakki. Pyyhe on saatavilla kahdessa värissä, beige ja harmaa, ja kylpytakki on saatavilla neljässä värissä ja useassa eri koossa. Yksilöi vauvan kylpytekstiilit nimellä tai tekstillä, me luomme kirjailun kauniisti ja huolella lahjaan.

Kestäviä vauvalahjoja

Koeka on tuotemerkki, joka kiinnittää erityistä huomiota tuotteiden laatuun ja niiden kestävyyteen. Koeka-tuotemerkin tuotteet on turvallisuustestattu ja tekstiilituotteilla on Oeko-tex sertifiointi.
Onko parempaa lahjaa kuin lahja, joka on kaunis, mutta myös luontoystävällinen?
Vanhemmat haluavat lapsilleen parasta erityisesti kun kyse on turvallisuudesta. Koeka lahjat miellyttävät kaikkia vanhempia myös niitä, jotka haluavat elää vihreämmin.

Katso kaikki vauvalahjamme vauvalahjat ja inspiroidu valikoimastamme.