• Kaikki lahjat omalla kuvalla ja tekstillä
  • Lahjoja jokaiseen hetkeen!
  • 100% tyytyväisyystakuu
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
valmistuminen
Toimitamme lahjan valitsemaasi osoitteeseen!
Toimitamme lahjan valitsemaasi osoitteeseen!
Kaikki valmistujaislahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 843 arvostelua
Satu
jätetty 10-09-21

"Mahtavaa palvelua ja hieno reklamaation käsittely; korvaava tuote tuli kotiovelle toimitettuna 2 päiv.."

10 / 10
Marianne
jätetty 09-09-21

"Lahja oli täydellinen. "

10 / 10
Katri
jätetty 09-09-21

"Kiitos! 😄 "

10 / 10

Valmistujaislahjat omalla kuvalla ja tekstillä

Puinen onnittelukortti

Jos haluat lähettää valmistuneelle pienimuotoiset mutta mieleenpainuvat onnittelut, tee se yksilöidyllä puisella onnittelukortilla! Voit yksilöidä puisen kortin helposti ja nopeasti muokkausohjelmassamme. Valitse sopiva malli ja lisää sitten haluamasi valokuva ja/tai teksti. Me pidämme huolen siitä, että puukorttisi valmistetaan erityisellä huolella ja tarkkuudella, ja että se toimitetaan ajallaan.

Hauskat yksilöidyt lahjat valmistuneille

Pullo kuohuvaa kruunaa juhlan kuin juhlan! YourSurpriselta löydät esimerkiksi kauniin puisen viinikotelon kaiverretuilla laseilla, tai ruostumattomasta teräksestä valmistetun viininjäähdyttimen. Luo oma designisi helppokäyttöisessä muokkausohjelmassamme lisäämällä toivomasi kaiverrus, ja anna meidän hoitaa loput!

Jos haluat antaa lahjan, joka toimii myös muistoesineenä, valitse jokin kauniista kaiverretuista laseistamme.
Voit yksilöidä lasit kaiverruttamalla niiden pintaan haluamasi tekstin, jolloin lasit ovat konepesun kestäviä ja pysyvät kauniina muistona upeasta hetkestä.

Jos etsit valmistujaislahjaa makeannälkäiselle, et voi epäonnistua valitessasi Chupa Chups -tikkaritornimme, joka sisältää huimat 200 (!) tikkaria ja joka voidaan yksilöidä haluamallasi valokuvalla ja/tai tekstillä. Onnittele läheistäsi valmistumisesta, onnistumisesta kokeissa tai vaikkapa ajokokeen läpäisemisestä.

Jos haluat mieluummin antaa lahjan, jota ei ole tarkoitus syödä, ovat yksilöidyt mukimme kerrassaan loistava valinta. Valitse vain haluamasi malli ja lisää oma valokuva ja/tai teksti. Mukimme ovat konepesun kestäviä, joten niistä riittää iloa pitkäksi aikaa!

Lisää syitä juhlaan

Lahjamme sopivat valmistujaisten lisäksi myös moneen muuhun tilaisuuteen, kuten juhlistamaan ajokokeen läpäisemistä tai vaikkapa suoriutumista erityisen haastavasta vuodesta koulussa tai yliopistossa.