• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Henkilökohtainen pipo

Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 752 arvostelua
Sabrilla
jätetty 10-04-21

"Sain alkuun väärän tuotteen, mutta asiakaspalvelu hoiti asian kuntoon ja minulle lähetettiin oikea tuote.."

8 / 10
Riitta
jätetty 09-04-21

"Kaikki toimi hienosti ja suklaa omalla kuva oli todella hieno "

10 / 10
Heidi
jätetty 06-04-21

"Tilaaminen oli helppoa ja tuotteet jopa ylitti odotukseni, kiitos! "

10 / 10

Personoidut pipot - Kirjailtu tai painettu

Ei ole mitään ihanampaa kuin mukava ja lämmin pipo kylmien päivien varalle. Pipo on vielä parempi, kun se on personoitu omalla nimelläsi tai tekstilläsi!

Kirjailtu pipo

Jos haluat, että valitsemasi nimi tai teksti kirjaillaan pipoon, nyt olet sen löytänyt. Valittavana punainen, harmaa, laivastonsininen ja sininen väri ja korkeintaan 12 merkkiä tekstiä erilaisilla fonteilla.

Painettu pipo

Valikoimaamme kuuluu myös painettuja pipoja. Lisää korkeintaan 20 merkkiä ja valitse eri malleista, kuten perhonen, kukka, kruunu, sydämet tai tähdet. Painettuja pipoja on saatavana punaisena, mustana, laivastonsinisenä ja harmaana.

Personoitu vauvan pipo

Jos etsit hauskaa vauvalahjaa tai haluat ilmoittaa raskaudestasi omaperäisellä tavalla, suloiset vauvan pipomme ovat siihen erinomaisia. Lisää valitsemasi nimi ja valitse söpöistä malleista, kuten pilvi, yksisarvinen, sydämet, norsu, pöllö, panda, auto, leijona, karhu, valas tai kruunu. Söpöjä vauvanhatujamme on saatavana vaaleanpunaisena, fuksiana, vaaleansinisenä, laivastonsinisenä, harmaana ja valkoisena.

Personoitu käsin Zierikzeessä

Personoimme pipon tai vauvan hatun käsin Zierikzeessä, Alankomaissa. Kirjomme tai painamme lahjasi erikoiskoneilla erittäin tarkasti ja huolellisesti. Mielestämme lahjat ovat täydellinen tapa näyttää ihmisille, mitä he sinulle merkitsevät, ja tämän vuoksi luomme lahjasi rakkaudella. Me kutsumme sitä antamisen taiteeksi.