• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin
Isänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaa
Isänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaaIsänpäivä-palapeli - 120 palaa

Isänpäivä palapeli

19,95 €
Yritystilaus
Koko
  • Supertarkka tulostus omasta kuvastasi
  • Jämäkkää materiaalia
  • Palapelilahja aloittelijoille ja kokeneemmille tekijöille
  • Lahjan mukana ilmainen tervehdyskortti omalla tekstilläsi
  • 100% tyytyväisyystakuu
Valmistettu rakkaudella.
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet sen suunnitellut.
icon
100% laatua.
Mukana ilmainen tervehdyskortti

Lisätietoa isänpäivä-palapelistä:
Paloja: 120
Materiaali: kovalevy
Mitat: 19,5 x 28 cm

Tämä erityinen isänpäivä-palapeli on täydellinen isänpäivälahja jokaiselle palapelifanille!

Paras lahja isälle, joka pitää palapelien kokoamisesta! Tai muuten vain aivan erityinen ja henkilökohtainen isänpäivälahja, jolla yllättää tänä vuonna. Tämä isänpäivä-palapeli on superhauska ja uniikki lahja. Palapelin tekee erityiseksi se, että tähän voit laittaa haluamasi kuvan tai henkilökohtaisen tekstin. Lisää siis suloisin kuvasi joka sinulla teistä on ja liitä mukaan pieni viesti tai vaikka lastenlasten piirustus. Aivan erityinen tapa kertoa isälle kuinka paljon hän sinulle merkitsee!

Oman isänpäivä-palapelisi suunnittelu on erittäin helppoa meidän käytännöllisen kuvaeditorimme avulla. Voit halutessasi lisätä vain kuvan, mutta vaihtoehtoina on myös erilaiset isänpäivään sopivat söpöt kuosit, joiden avulla saat hyvin nopeasti tehtyä palapelistäsi varmasti erityisen! Tämän jälkeen valmistamme palapelisi rakkaudella ja pidämme siitä hyvän huolen, sekä takaamme sen olevan parasta laatua. Etkö pääse isän luo tänä isänpäivänä? Ei hätää, sillä voit lähettää isänpäivälahjan meiltä suoraan hänelle. Lisää vain henkilökohtainen viestisi ilmaiseen tervehdyskorttiin!

Haluatko tarjouksen: Isänpäivä palapeli ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremman määrän tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä arkisin klo 9:30-18:00.

09 42450796

Erinomainen liikelahja
Lahjat valmistellaan ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Yksilöinti jokaiseen tuotteeseen

Haluatko vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Voinko auttaa?
1