• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Kaikki Palapeli lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 674 arvostelut
Heidi
jätetty 14-01-21

"Jos kaikki tuotteenne ovat yhtä laadukkaita kuin tilaamani vehnäolutlasit niin en keksi mitään parannettavaa.."

10 / 10
Anceliga
jätetty 14-01-21

"Tuotteet oli juuri sellaiset kuin pitikin. Tilaus tuli todella nopeasti. "

10 / 10
Niina
jätetty 14-01-21

"Hienoja uutuuksia ja nopea toimitus on plussaa. Kerrankin hyviä alennuksia myös. Tuo 15 % on jo hyvä .."

9 / 10

Yksilöity palapeli kuvalla

Rakastatko palapelejä tai tunnetko jonkun, joka rakastaa niitä? Teetä siinä tapauksessa yksilöity palapeli, jossa on haluamasi kuva tai vaikkapa kuvakollaasi! Se on hauska tapa hemmotella itseäsi, mutta sopii täydellisesti myös lahjaksi. YourSurprise tarjoaa palapelejä, joissa on 30, 96, 250, 500 tai 1000 palaa.

Kuvapalapeli omalla kuvallasi

Jos etsit persoonallista lahjaa ystävällesi, äidillesi, vaimollesi tai vaikkapa itsellesi, olet oikeassa paikassa. Teetä lahjaksi yksilöllinen palapeli haluamallasi kuvalla ja/tai tekstillä. Meillä on saatavilla useita erilaisia kuvapalapelejä, joissa kussakin on eri määrä paloja. Sopiva palapeli löytyy siis jokaiselle. Palapeli on upea ja uniikki lahja mihin tahansa tilanteeseen. Voit suunnitella oman palapelisi kuvaohjelmassamme käden käänteessä, minkä jälkeen YourSurprise valmistaa sen erityisellä huolella ja tarkkuudella parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Kuinka monta palaa?

Tiesitkö, että 1000 palan palapeli sopii yli 12-vuotiaille? Se pitää heidät kiireisinä jonkin aikaa, se on varma! Jos haluat tehdä palapelistä hieman haastavamman, valitse kuva, jossa on paljon toistuvia värejä tai kuvioita.

Kuinka vaikeita palapelit ovat?

Ei ole epäilystäkään siitä, että 23 palan palapeli on koottu melko nopeasti. Mitä enemmän paloja, sitä vaikeampi palapeli on koota, eikö niin? No, kyllä ja ei.
500 palan palapeli, jossa on haastava kuva, voi olla vaikeampi koota kuin 1000 palan palapeli, jossa on yksinkertaisempi kuva. Vaikeusaste ei siis riipu ainoastaan palojen lukumäärästä, vaan myös valitusta kuvasta.

Kuinka kauan 1000 palan palapelin kokoaminen kestää?

On melko vaikea sanoa, kuinka kauan 1000 palan palapelin tekeminen vie. Vuonna 2017 kilpaillut neljän hengen ryhmä rikkoi ennätyksen tekemällä palapelin valmiiksi vain 1 tunnissa, 29 minuutissa ja 30 sekunnissa!

Ratkaisutekniikat

Mikä on paras tapa aloittaa palapelin kokoaminen? Onko parempi tehdä ensin reunat vai lajitella palat värin mukaan? Voisi luulla, että olisi helpompaa tehdä reunat ensin, mutta asiantuntijoiden mukaan palat on parempi lajitella ensin värin mukaan. Näin saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla, sillä löydät reunat lajitellessasi paloja.