• Kaikki lahjat omalla kuvalla ja tekstillä
  • Lahjoja jokaiseen hetkeen!
  • 100% tyytyväisyystakuu
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Kaikki tyynyt
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 814 arvostelua
Suchittra
jätetty 17-07-21

"Very Good! "

10 / 10
Sari Niina..
jätetty 14-07-21

"Kuvat olivat todella hyvän laatuisia ja lahjan saajat olivat todella iloisia lahjoista 🙏 tulivat viel.."

10 / 10
Angelique
jätetty 13-07-21

"Lahja oli kaunis ja pari tykkäsivät😍 "

8 / 10

Yksilöidyt tyynyt ja tyynynpäälliset

Tee tyynystä tai tyynynpäällisestä yksilöllinen painattamalla siihen valitsemasi valokuva ja/tai teksti. Täydellinen lahja kotiin.

Yksilöity tyyny

Ihastuttavalla valokuvalla koristeltu tyyny on upea lahja, sillä se tekee sohvalla rentoutumisesta entistä mukavampaa.

Kuvaohjelmamme avulla voit luoda hienon tyynyn tai tyynynpäällisen hetkessä. Valitse vain haluamasi tyyny tai tyynynpäällinen, valitse väri ja lataa suosikkikuvasi.

Valittavanasi on erilaisia muotoja, kuten neliö, täysin painettu sydän ja sydän, johon voit lisätä kuvan keskelle.

Meillä on paljon värejä, joista valita, kuten vaaleanpunainen, punainen, harmaa, valkoinen, musta, viininpunainen, vaaleansininen ja laivastonsininen.

Yksilöity tyyny mummolle ja papalle

Jos etsit upeaa lahjaa isovanhemmillesi, suosittelemme yksilöityä tyynyä tai tyynynpäällistä, jossa on valokuva heidän lapsenlapsistaan. Nämä tyynyt ja tyynynpäälliset sopivat hyvin myös lahjaksi isovanhemmille, jotka ovat menettäneet jonkun läheisen, sillä tyynyn avulla he voivat pitää tuon rakkaan ihmisen valokuvan lähellään. Olemme kuulleet asiakkailtamme monia koskettavia tarinoita tähän liittyen. Vaikka lahja ei poista surua, ajatus on tärkein. Lahja saakin usein erittäin myönteisen vastaanoton.

Yksilöity tyyny vauvoille

Jos sinulla on tiedossa vauvakutsut tai suunnittelet vierailua tuoreiden vanhempien luokse, söpö tyyny suloisella kuvituksella olisi ihana lahjaidea. Valitse suosikkisi söpöistä kuvista, joissa on esimerkiksi kirahvi, leijona, pöllö, koala, perhonen, valas tai paloauto. Ja nämä ovat vain joitakin esimerkkejä saatavilla olevista vaihtoehdoista!

Voit lisätä vauvan nimen tai valokuvan valitsemaasi malliin ja luoda pienokaiselle hauskan lahjan tuossa tuokiossa!

Yksilöity äitienpäivän tyyny

Yksilöllinen tyyny on myös upea äitienpäivälahja. Lataa suosikkikuvasi äidistäsi tai vaikka koko perheestä. Viimeistele tyyny jollakin hauskoista malleistamme.

Yksilöity tyyny häälahjaksi

Jos etsit omaperäistä häälahjaa, valitse personoitu Mr & Mrs -tyynyliinasetti. Luo uniikki häälahja lataamalla hauska valokuva onnellisesta parista tai lisäämällä heidän sukunimensä .

Yksilöity tyyny tai tyynynpäällinen

Sisustustyynyjen kohdalla sinulla on mahdollisuus valita tuotesivulla, tilaatko yksilöidyn tyynyn (täyte mukaan lukien) vai yksilöidyn tyynynpäällisen.