• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin
Syntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimi
Syntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimi

Syntymäpäivä karhun nimi

40,95 €
Yritystilaus
  • Super pehmeä ja huggable
  • Kaunis kaiverrus kauniissa kirjasimissa
  • Salainen osasto jaloissa!
  • Täyttää lelujen turvallisuusmerkin
Valmistettu rakkaudella.
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet sen suunnitellut.
icon
100% laatua.
Mukana ilmainen tervehdyskortti

Lisätietoa syntymäpäiväkarhuista:
Materiaali: polyesteri
Mittaukset: ± 30 x 30 x 23 cm (hxbxd)
Mittaukset irrotettavat jalat: 10 x 9 cm (hxb)
Pesuohjeet: käsienpesu ja ei sovellu kuivausrummulle Extra: nimi ja päiväys kirjonta samankokoisille jaloille. Käytettävä koko on päivämäärän koko.

Tämä super söpö syntymäpäiväkarhu, jossa kirjailtu nimi on täydellinen lahja!

Etsitkö pehmeää ja söpöä vauvan suihkutarjousta tai jotain annettavaksi vastasyntyneelle vauvalle? Sitten tämä syntymäpäiväkarhu on juuri sitä mitä etsit! Voit muokata karhua antamalla nimi ja syntymäpäivä, jotka koruillaan karhun jalat. Näin voit luoda todella ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen lahjan. Alkuperäinen yllätys uusille vanhemmille ja pehmeä pehmeä ystävä vastasyntyneelle vauvalle! Tämä karhu ei ole vain ihanteellinen halaamaan, vaan myös suuri muisto tulevaisuuteen!

Syntymäpäiväkarhu on valmistettu polyesteriä, ja siinä on irrotettavat jalat, joiden ansiosta vauva voi olla pienten läsnäolon jaloissa. Karhun korkeus on 30 cm, kun se istuu alas. Kun et voi käydä vauvan suihkun tai uusien vanhempien kanssa, voit lähettää personoidun karhun suoraan vastaanottajalle. Makea pikku viesti ilmainen lahjakortti vauva lahja tulee vielä henkilökohtaisempi! Myös sopiva ja hauska lahja kollegoille tai sukulaisille, joilla oli vain vauva.

Haluatko tarjouksen: Syntymäpäivä karhun nimi ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremman määrän tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä arkisin klo 9:30-18:00.

09 42450796

Erinomainen liikelahja
Lahjat valmistellaan ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Yksilöinti jokaiseen tuotteeseen

Haluatko vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Voinko auttaa?
1