• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20
Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20Lasten makuuhuoneen seinätarrat - 20x20

Lasten makuuhuoneen seinätarrat

9,95 €
Yritystilaus
Koko
  • Toimitusosoite valintasi mukaan
  • Lahjapakkaus + ilmainen tervehdyskortti
  • 100% laatua
Valmistettu rakkaudella.
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet sen suunnitellut.
icon
100% laatua.
Mukana ilmainen tervehdyskortti

Lisätietoja lasten makuuhuoneen seinätarroista:
Materiaali: irrotettava tarra
Mitat: eri kokoinen valinta
Tulostus: värillinen tulostus, jossa nimi
Extra: sisältää käteviä sovellusohjeita

Anna lastenhuoneelle uusi ulkoasu, jossa on ainutlaatuinen seinätarra, jonka nimi on!

Onko sinulla lapsen syntymäpäivä ja tarvitset ainutlaatuisen lahjan? Yllätä pikku, jossa on viileä seinä tarra, jolla on nimi. Nämä ainutlaatuiset seinätarrat lapsille todella piristävät tilaa. Ja ne ovat erittäin helppoja soveltaa! Näiden kätevien ohjeiden avulla saat nämä makuuhuoneen seinätarrat nopeasti. Ja niiden erittäin vahvan laadun ja kauniin värivärin ansiosta nämä tarratarrat varmasti saavat silmän. Mahtava lahja mille tahansa tilaisuudelle ja myös hieno omalle lapsellesi.

Kylmän lasten makuuhuoneen seinätarra on erittäin helppoa. Taitava toimittaja tarjoaa sinulle paljon hauskoja malleja. Valitse suosikki ja lisää nimi tai haluamasi teksti. Erikokoisten mallien ansiosta lapsesi huoneeseen sopii aina seinätarra. Kauniit taideteokset, jotka olet itse suunnitellut, painetaan tarra-arkille rakkaudella ja tarkkuudella. Jos haluat, voit saada yllätyksen toimitettuna suoraan onnekas vastaanottajalle. Eikö ole niin hienoa? Mitä odotat? Suunnittele oma omat tarratarrat!

Haluatko tarjouksen: Lasten makuuhuoneen seinätarrat ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremman määrän tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä arkisin klo 9:30-18:00.

09 42450796

Erinomainen liikelahja
Lahjat valmistellaan ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Yksilöinti jokaiseen tuotteeseen

Haluatko vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Voinko auttaa?
1