• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin
Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4
Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri - A4

Syntymäpäiväkalenteri

14,95 €
Yritystilaus
Koko
  • Huone 13 kuvaa, kirkas ja kaunis kauniit mallit
  • Täysin laminoitu optimaaliseen suojaukseen
  • Käytännöllisellä lanka-spiraalilla, jossa on asennuskoukku
Valmistettu rakkaudella.
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet sen suunnitellut.
icon
100% laatua.
Mukana ilmainen tervehdyskortti

Lisätietoja henkilökohtaisesta syntymäpäiväkalenterista
Paperi: 250 grammaa
Mitat: A4 - 21 x 29,7 cm
Tulostus: 1-puolinen täysi väri
Sitoutuminen: valkoinen kierre sitova
Mukauttaminen: 13 sivua; 12 kuukautta ja kansi
Viimeistely: molemmilta puolilta laminoitu optimaaliseen suojaukseen

Tee ainutlaatuinen syntymäpäiväkalenteri suosikkikuviasi kanssa!

Nauti suosikkikuviasi ympäri vuoden tämä todella ainutlaatuinen, yksilöllinen syntymäpäiväkalenteri. Voit esimerkiksi lisätä kuukausittain suosikkikuvasi tähän syntymäpäivämallikseesi. Todella ainutlaatuinen tapa seurata kaikkia syntymäpäiviä. Määrät, mitkä valokuvat asetetaan kuukauden alle. Valitse kuukauteen sopiva kuva, kuten talviurheiluluku joulukuussa, Ystävänpäivä valokuva helmikuussa ja ihastuttava lomakuva kesällä. Tai ladata hämmästyttäviä maisemia vuodessa tai suosikki perhekuvia. Valinta on kaikki sinun!

Henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri on hauska suunnitella itsellesi, mutta tekee myös täydellisen lahjan. Tällainen henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri on lahja, joka näyttää uskomattomalta ja joka on hyödyllinen ja käytännöllinen tulevina vuosina! Ripusta henkilökohtainen syntymäpäiväkalenteri kylpyhuoneessa, keittiössä tai muussa paikassa, jossa voit seurata tarkasti syntymäpäiviä. Ainutlaatuinen seinäkoriste! On hyvin yksinkertaista tehdä syntymäpäiväkalenteri; valitse yksi iloisista ja hauskista kuvioista editorissa ja lataa valokuvasi. Kalentereita painetaan sitten yksipuolisesti ja värillisesti kiinteälle ja laminoitulle paperille.

Haluatko tarjouksen: Syntymäpäiväkalenteri ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremman määrän tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä arkisin klo 9:30-18:00.

09 42450796

Erinomainen liikelahja
Lahjat valmistellaan ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Yksilöinti jokaiseen tuotteeseen

Haluatko vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Voinko auttaa?
1