• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
< Takaisin
Henkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokone
Henkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokoneHenkilökohtainen kannettava tietokone

Henkilökohtainen kannettava tietokone

99,95 €
Yritystilaus
Loppu varastosta
  • Terävintä tulosta hienoimpia materiaaleja
  • 8-pyörillä ja kaksinkertaisella ohjaustangolla lisää mukavuutta
  • Iskunkestävä materiaali, jossa on 2 vuoden takuu
Valmistettu rakkaudella.
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet sen suunnitellut.
icon
100% laatua.
Mukana ilmainen tervehdyskortti

Lisätietoja henkilökohtaisesta kannettavan tietokoneen kotelosta:
Soveltuu: 14 tuuman kannettava tietokone tai tabletti
Merkki: Claymore
Materiaali: korkean teknologian polykarbonaatti
Mitat: 40 x 30 x 18 cm
Kapasiteetti: 20 ltr
Paino: 1,2 kg
Extra: kannettavan tietokoneen kotelossa on 2 vuoden takuu.

Yllätä joku upealla yksilöllisellä Claymore-kantolaukulla!

Tämä kaunis Claymore-kantolaukku on täydellinen lahja kaikille, jotka tuovat mukanaan kannettavan tietokoneen kaikkialle. Lisäksi voit tehdä tämän lahjan erityisen erikoisen yksilöllistämällä sen kauniilla valokuvilla! Esimerkiksi tämä henkilökohtainen kannettava tietokone tekee ainutlaatuisen yllätyksen avioollesi, joka lähtee yliopistoon tai kun isälläsi on uusi työpaikka. Samalla se on myös erittäin sopiva lahjana liikesuhteille!

Henkilökohtainen kannettava tietokone on erittäin kestävä, iskunkestävä materiaali, jolla suojataan sen sisältöä. Henkilökohtaiseen kannettavaan koteloon on myös integroitu kahva, irrotettava kantohihna ja laadukkaat vetoketjut. Sisustuksessa on jopa ylellisiä lisävarusteita, kuten tasku, jossa on pehmustettu kannettavan tietokoneen tila, tarranauhakiinnike, kaksi kynänpitintä, kätevä pidike älypuhelimella ja esimerkiksi käyntikortteja. Claymore-kannettavan tietokoneen kotelossa on kaikki mitä tarvitset turvallisesti ja helposti kannettavan tietokoneen tai tabletin mukana!

Haluatko tarjouksen: Henkilökohtainen kannettava tietokone ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremman määrän tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä arkisin klo 9:30-18:00.

09 42450796

Erinomainen liikelahja
Lahjat valmistellaan ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Yksilöinti jokaiseen tuotteeseen

Haluatko vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?

Tämä lahja ei ole tällä hetkellä saatavilla. Teemme parhaamme, että voimme luoda tämän lahjan sinulle mahdollisimman pian.

Mikäli haluat lisätietoa toimitusajasta, olethan ystävällisesti yhteydessä asiakaspalveluumme ja autamme sinua parhaamme mukaan.

Voinko auttaa?
1