Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Mitä asiakkaamme sanovat

Quote icon

Isot kiitokset nopeasta toimituksesta!

Hannele jätetty 17-5-2022

9 / 10
Quote icon

Todella onnistunut tilaus! Ja tuote upea!

Hanna jätetty 14-5-2022

10 / 10
Quote icon

Lahja tuli todella nopeasti ja on laadukkaan tuntuinen!

peppina jätetty 13-5-2022

9 / 10
9.8

1136 arvostelua

Katso kaikki

Kynnysmatto painatuksella

Mitä vieraasi näkevät ensimmäisenä saapuessaan sinulle kylään? Sisäänkäynnin tietysti! Sisäänkäynti antaa ensimmäisen vaikutelman kodistasi, ja siksi onkin mukava tehdä siitä kaunis ja viihtyisä. Luo nyt tyylikäs kynnysmatto, johon olet painattannut kauniin kuvan perheestäsi, tervetuloa-tekstin tai muun hauskan tervehdyksen. Voit myös suunnitella ovimaton yrityslahjaksi lisäämällä siihen organisaatiosi logon.

Yksilöity ovimatto kotiin tai mökille

Haluatko näyttä vieraillesi, että talosi on ainutlaatuinen ja henkii viihtyvyyttä? Aloita se heti ulko-ovelta yksilöidyn kynnysmaton avulla! Persoonallisen ovimaton avulla voit toivottaa vieraasi tervetulleeksi mukavalla tavalla, sillä voit lisätä ovimattoon haluamasi valokuvan tai tekstin. Painata mattoon perheesi sukunimi, kuva lemmikistä ja "Täällä vartioin minä" -teksti, "Oma koti kullan kallis" -teksti tai koko perheen valokuva. Suunnittele mieleisesi kynnysmatto kotiin tai mökille ja luo mukava tunnelma sisäänkäynnistä asti.

Kynnysmatto painatuksella tupaantuliaislahjaksi tai häälahjaksi

Matto valokuvalla ja tekstillä on erittäin mukava ja hieno lahja moneen tilanteeseen, mutta erityisesti se sopii lahjaksi naapurin tai ystävän tupaantuliaisiin sekä hääparille. Lisää mattoon ystäväsi tai pariskunnan nimi ja tervetuloa teksti, tai hauska valokuva talon omistajista. Kynnysmatto kuvalla tai tekstillä on todella omaperäinen ja käytännöllinen lahja jokaiseen kotiin! ## Luo yksilöllinen kynnysmatto helposti

Meillä voit valita erikokoisista ja eri-teemaisista ovimatoista oman makusi ja tarpeesi mukaan. Online-editoristamme löydät monia tyylikkäitä malleja joista voit valita mieleisesi. Lisää vain haluamasi teksti ja kuva mattoon ja me painatamme suunnittelusi huolellisesti ja siististi. Aloita oman ovimaton suunnitteleminen vaikka heti!