• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Kaikki Lasit lahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 373 arvostelut
Sari
jätetty 22-09-20

"Kiitos taas kerran upeista lahjoista! "

10 / 10
Hannu
jätetty 21-09-20

"Hyvä oli tuote.KIITOS. "

10 / 10
Terhi
jätetty 21-09-20

"Yksinkertainen ja helppo sivusto / ohjelma jolla suunnitella oma muki (tai sen minä tilasin) paljon .."

10 / 10

Kaiverretut lasit

Jos etsit omaperäistä lahjaa, miksi et valitsisi kaiverrettua lasia? YourSurprisella voit kaiverruttaa jonkin malleistamme sekä haluamasi tekstin viinilaseihin, kuohuviinilaseihin, teelaseihin, viskilaseihin, olutlaseihin, vesilaseihin... Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat!
Me laserkaiverramme valitsemasi mallin lasin pintaan uusimpia tekniikoita käyttäen, jolloin lasista tulee konepesun kestävä. Kaiverrus ei kulu, joten se säilyy kauniina myös usein käytettynä. Valittavanasi on useita erilaisia kaiverruksia, kuten Happy Birthday, Cheers, Thank you, Many Thanks, Mr & Mrs, Looking Good ja monia muita!

Viinilasit

Viinilasi, johon on kaiverrettu nimi, on loistava lahja äidille, isälle, sukulaiselle tai ystävälle, joka nauttii mielellään lasillisen viiniä. Voit halutessasi kaiverruttaa lasiin tekstin, josta lahjansaaja muistaa sinut aina, kun hän kaataa itselleen lasillisen. Mikä tahansa valintasi onkin, me kaiverramme valitsemasi mallin valko- tai punaviinilaseihin, yhdestä lasista alkaen. Tilaa niin monta kuin haluat!

Olutlasit ja oluttuopit

Voit kaiverruttaa lasin myös jollekulle, joka pitää kylmästä oluesta. Meillä on jalallisia olutlaseja, vehnäolutlaseja sekä oluttuoppeja.

Gin & tonic -lasi

Tunnetko jonkun, joka suorastaan rakastaa gin & tonicia? Yllätä hänet omalla gin & tonic -lasilla, jossa on hänen nimensä. Gin & tonic -lasi on korkealaatuinen ja klassisen gin & tonic -lasin muotoinen!

Shottilasit

Jos metsästät lahjaa shottien ystävälle, kaiverretut shottilasimme ovat nappivalinta.

Viskilasi

Jos haluat yllättää viskinystävän, olemme varmoja, että hänen juomansa maistuisi entistä paremmalta ikiomasta nimikoidusta viskilasista.

Kuohuviinilasit

Jos sinulla on aihetta juhlaan, mikäpä nostaisi tunnelmaa paremmin kuin lasillinen kuohuvaa! Täydellisen lisän juhlaan tuovat kuohuviinilasit, joihin on kaiverrettu haluamasi nimi tai nimet.Vesilasit

Kaikki eivät juo alkoholia, mutta ei hätää: meiltä löytyy myös vesilaseja.

Kuinka kaiverramme lasit?

Kaiverramme lasimme uusimpia tekniikoita käyttäen, mikä mahdollistaa useiden erilaisten lasien kaivertamisen. Käytämme tähän laseria, joka kaivertaa valitsemasi mallin lasin pintaan. Tämä tarkoittaa, että kaiverrus kestää pesun astianpesukoneessa eikä haalistu. Voit valita jonkin malleistamme ja lisätä haluamasi tekstin kuvaohjelmassamme käden käänteessä. Kaikki lasimme kaiverretaan omassa työpajassamme ja kuljetetaan erityisissä laatikoissa niiden suojaamiseksi.