Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Ystävänpäiväkukat

Uniikit kukkalahjat ystävänpäiväksi

Ystävänpäivä on rakkauden aikaa, mikä tekee siitä täydellisen tilaisuuden yllättää joku erityinen henkilö elämässäsi. Kaikki rakastavat kukkia. Ne ovat värikkäitä, tuoksuvat hyvälle ja sopivat loistavasti mihin tahansa tilaan. Ystävänpäivä on täydellinen päivä yllättää joku kauniilla kukkakimpulla!
Haluatko yllättää jonkun kukilla, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tutustu valikoimaamme ja valitse suosikkisi. Kaikki kukkalahjamme voidaan lähettää suoraan vastaanottajan kotiosoitteeseen.

Miksi kukat ovat täydellinen ystävänpäivälahja?

Saatat ajatella että kukat eivät ole kovin erityinen ystävänpäivälahja, mutta kukkakimpun tai -maljakon antaminen on klassinen ja todella romanttinen ele! Kukat tuovat iloa kenelle tahansa ihanilla tuoksullaan ja kauniilla väreillään.
Ihmiset eivät yleensä osta itselleen kukkia ja siksi niiden saaminen lahjaksi on sitäkin mukavampaa. Kukkien ostaminen on ele, joka tulee suoraan sydämestä ja koskettaa varmasti vastaanottajan sydäntä.

Ystävänpäiväkukat


Kukat personoidulla kortilla

Mikään ei ole romanttisempaa kuin kukkakimppu henkilökohtaisella kortilla joka on kirjoitettu erityisesti vastaanottajaa varten.
Itse kirjoitettu kortti kukkakimpun kanssa on pakollinen lisä lahjaan! Kortin kirjoittaminen ei kuitenkaan ole aina helppoa. Toisinaan on hankalaa löytää oikeita sanoja tai olla aivan varma mitkä sanat ovat juuri niitä sopivampia. Vinkki: älä pelkää olla romanttinen, ole rehellinen tunteistasi – ja sanat syntyvät kuin itsestään!

Kuivatut kukat kotiin

Jos tykkäät ideasta antaa kukkia ystävänpäivänä ja haluat myös antaa ystävällesi tai rakkaallesi jotain pitkäkestoista heidän kotiinsa, valitse upea kuivakukkakimppu. Tämä lahja sopii mihin tahansa tilaan ainutlaatuisen ja tyylikkään sisustuksen täydentämiseksi. Kuivatut kukat kestävät myös pidempään kuin aidot kukat, jolloin ne ilahduttavat vielä pitkään ystävänpäivän jälkeenkin!
Voit personoida kukkien jalustan omalla tekstillä sekä lisätä lahjan mukaan myös yksilöidyn kortin. Valitse mieleisesi kukkalahja valikoimastamme ja lisää mukaan kortti erityisellä viestillä online-editorissamme. Löydät meiltä monia romanttisia ja kauniita kukka-asetelmia.