Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

surprising your mum on Mother’s Day

6 vinkkiä täydelliseen äitienpäivän yllätykseen

Äidit ovat tärkeimpiä ihmisiä elämässämme, aina läsnä rakastamassa ja tukemassa meitä. Äiti on nainen, joka piti sinut lämpimänä kuukausia ennen kuin toivotti sinut tervetulleeksi maailmaan. Jos jokin on vialla, äiti on aina tukenasi, ja jos olet hukannut jotakin, hän tietää mistä se löytyy. Voisi sanoa, että äidit parantavat elämää. Äitienpäivä on täydellinen päivä osoittaa rakkautta äidille ja hemmotella häntä täydellisellä yllätyksellä! Jos haluat yllättää hänet, mutta et ole varma miten, poimi alta parhaat vinkkimme.


1. Suoraan sydämestä

Lahjan valitseminen kaikista vaihtoehdoista voi olla hankalaa ja etenkin, kun haluat lahjan avulla kertoa kuinka tärkeä hän on sinulle. Luo lahja joka tulee suoraan sydämestäsi ja saa hänet varmasti hymyilemään. Mieti, mitä haluat kertoa lahjan avulla. Mistä haluat kiittää häntä erityisesti hänen tärkeänä päivänä? Millä tavoin hän on tärkeä sinulle? Käytä aikaasi miettien vastaukset näihin kysymyksiin, ja olet lähempänä täydellisen lahjan valitsemista.


2. Kerro hänelle, miksi hän on niin tärkeä sinulle

Äitienpäivän ei tarvitse olla ainoa päivä, jolloin kerrot äidillesi kuinka erityinen hän on sinulle, mutta se on loistava päivä tehdä niin! Ainutlaatuisen tavan löytäminen voi olla haaste, joten kokosimme sinulle muutamia ideoita:

 • Kirjoita kaunis runo: Saatat nyt ajatella, että runon kirjoittaminen ei ole sinulle helppoa, mutta sinun ei tarvitse olla syntynyt kirjoittamaan runoja voidaksesi kirjoittaa rakastavia sanoja. Mieti hauskoja yhteisiä muistoja, tilanteita joista voit olla ylpeä, tai kaikkia niitä hetkiä, jolloin hän oli tukenasi.
 • Tee matka muistoihin: Yllätä hänet kaikilla niillä muistoilla, jotka olette jakaneet yhdessä. Teillä on varmasti tuhansittain kauniita yhteisiä muistoja lapsuudestasi tähän saakka. Luo muistoista kuvakirja, jotta saat kaikki hetket samoihin kansiin. Voit jopa lisätä kuvakirjaan hauskoja lausahduksia tai muita mukavia tekstejä.
 • Yllätä hänet lahjalla, joka on suunniteltu juuri hänelle: Olemme tottuneet saamaan lahjoja vanhemmiltamme koko ikämme, mutta nyt kun olet vanhempi niin tiedät että on myös hauskaa antaa lahja takaisin. Yllätä äiti omalla valokuvalla ja tekstillä yksilöidyllä lahjalla! Todella uniikki ja erityinen valinta.
 • Järjestä hänelle erityinen päivä: Äidilläsi saattaa jo olla kaikkea, tai hän ei enää tarvitse mitään erityistä. Jos näin on, hemmottele häntä muilla tavoin, kuten valmistamalla hänelle päivällinen tai viemällä hänet rentouttavaan kylpylähoitoon.

 • 3. Mistä hän pitää?

  Kun ajattelet äitiäsi, mitä hänestä tulee mieleen? Millainen hän on ihmisenä? Ehkä hän on luova ja viettää paljon vapaa-aikaa maalaten tai piirtäen. Ehkä hän rakastaa luontoa ja tykkää kävely- tai patikointiretkistä. Tai ehkä hän rakastaa olla keittiössä valmistaen kaikenlaisia herkkuja! Mieti kaikkea tätä, kun valitset lahjaa.

  4. Äitienpäivä pitkän välimatkan päästä

  Aina ei ole mahdollista olla lähellä äitiämme. Saatat asua toisessa kaupungissa tai maassa, jossa sinulla on oma elämä ja arki. Tämä ei tietenkään tarkoita, että olet unohtanut äitisi! Yllätä äitisi mukavalla eleellä etänä, kuten äitienpäivämukilla, jossa on hänen lempi kuvansa. Hän pitää siitä varmasti!


  5. Ensimmäinen äitienpäivä

  Jos joku rakkaistasi juhlii ensimmäistä äitienpäivää, on se yksi virstanpylväistä, jota uudet vanhemmat odottavat kovasti. Pikkuinen ei vielä ymmärrä, kuinka paljon hänen äitinsä merkitsee hänelle, mutta se ei tarkoita etteivätkö he voisi olla osa tärkeää päivää. Yllätä molemmat, sekä äiti että hänen vauvansa yksilöllisellä lahjalla.

  6. Kuinka löytää äidille täydellinen lahja

  Meillä on vielä muutama hyvä idea löytää sopiva lahja äidille:

  1. Pidä mielessä, mistä hän pitää ja mistä ei: Kun valitset lahjaa, keskity hänen mielenkiinnonkohteisiinsa. Varmista, että lahja on oikeasti käytännöllinen hänelle.
  2. Osallista koko perhe: Jos äidilläsi on siskoja tai veljiä, osallista heidät mukaan lahjan hankintaan, sillä heillä voi olla hyviä ideoita. Mitä enemmän ideoita, sen parempi. Useamman henkilön kanssa voi ostaa myös yhteisen lahjan, ja silloin voitte saada kasaan isomman budjetin. Tällöin voitte yllättää hänet vieläkin erityisemmällä lahjalla.
  3. Suunnittele etukäteen: Jos ajattelet järjestää kokoontumisen äitienpäivänä, huolehdi että suunnittelet kaiken valmiiksi ajoissa. Hanki lahjat ja kutsu osallistujat ajoissa.
  4. Jos etsit lisää inspiraatioita täydellisen yksilöllisen lahjan hankintaan, tutustu kaikkiin ihaniin äitienpäivän lahjoihimme.