• Kaikki lahjat omalla kuvalla ja tekstillä
 • Lahjoja jokaiseen hetkeen!
 • 100% tyytyväisyystakuu
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Mondkapjes zelf ontwerpen

Käytätkö kasvomaskia? Siinä tapauksessa luo tyyliisi sopiva kasvomaski!

Kasvomaskien käyttö on ollut yleistä monissa Aasian maissa jo pitkään, mutta nykyään, olosuhteista johtuen, niitä näkee käytettävän myös Suomessa. Todennäköisesti ainakin tämän vuoden ajan tulee hetkiä, jolloin haluat käyttää kasvomaskia. Yleensä ne ovat hieman tylsiä ulkonäöltään, joten mikset loisi omaan tyyliisi sopivaa, yksilöllistä kasvomaskia!

YourSurprise steunt ErasmusMC en het onderzoek naar Covid-19

Suositukset kasvomaskin käytöstä

Suomessa ei tällä hetkellä ole virallista suositusta kasvomaskien käytöstä, mutta hallituksen mukaan sen käyttö voi olla suositeltavaa sellaisissa paikoissa ja tilanteissa, joissa lähikontaktin välttäminen ei ole mahdollista. Toisaalta Eroon koronasta -tutkijaryhmä sanoo tutkimusten viittaavan siihen, että maskien käytöstä on hyötyä ja että maskit ovat yksi hyödyllisimmistä ja kustannustehokkaimmista toimista COVID-19-epidemian hallinnassa.
Maskin käyttö on siis vapaaehtoista, mutta hyödyllistä. Pian maskista on tulossa uusi muotiasuste, joten mikset loisi itsellesi omaan tyyliisi sopivaa hengityssuojainta? Suositus on, että joka kerta kun maskia käyttää, maski olisi pesty ja puhdas. Jos siis liikut useamman kerran ihmisvilinässä päivän aikana niin maskeja on hyvä olla ainakin kaksi matkassa.

Luo yksilöllinen kasvomaski

Meillä on valikoimassa kasvomaski, jonka voit yksilöidä itse kuvalla ja/tai nimellä. Voit joko ladata oman suosikkikuvasi tai valita suosikkisi kuvituksista, jotka löydät meidän kuvaohjelmasta. Meidän design-tiimi on luonut useita upeita kuvituksia, joiden avulla kasvomaskit eivät ole enää tylsän näköisiä. Kasvomaskin hinta on 12,95 euroa. Jokaisesta myydystä kasvomaskista YourSurprise lahjoittaa 2 € Covid-19 hoidon tutkimukseen.

Meidän valikoimasta löydät mm. seuraavanlaisia kuvituksia:

 • Suu, nenä ja punaiset posket
 • Suu, josta tulee kieli ulos
 • Hainhampaat
 • Kädet suun edessä
 • Koiran kuono
 • Sian kärsä
 • Karjuva tiikeri
 • Donitsi
 • Sekä useisiin kuvituksiin voit lisätä oman kuvanTässä muutama esimerkki hauskoista malleistamme:

Yksilöi kasvomaskisi!

Jos haluat tehdä hengityssuojaimesta täysin yksilöllisen, tai haluat, että jokainen perheenjäsen tunnistaa oman maskinsa, niin voit painattaa maskiin sen omistajan nimen. Tai jos et halua käyttää valmiita mallejamme niin voit painattaa maskiin oman valokuvan tai vaikka lapsen piirustuksen kuten alla olevassa esimerkissä:

mondkapje met eigen foto

Jos et halua kasvomaskiin kuvaa, ainoastaan tekstin, niin sekin on mahdollista kuvaohjelmassamme!

YourSurprise steunt ErasmusMC en het onderzoek naar Covid-19

YourSurprise tukee Covid-19 vastaista tutkimusta

YourSurprise tukee Erasmus MC sairaalaa sen tärkeässä tutkimustyössä kehittää rokote Covid-19 virusta vastaan. Mitä nopeammin rokote keksitään sitä nopeammin voimme taas viettää aikaa huoletta yhdessä. Jokaisesta myydystä kasvomaskista YourSurprise lahjoittaa 2 € Covid-19 hoidon tutkimukseen. Näin voimme siis kaikki tukea tärkeää tarkoitusta!

Lisätietoa tästä hyväntekeväisyyskohteesta löytyy täältä: Erasmus MC Foundation