Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

First Father's Day gifts

Parhaat lahjat ensimmäiseen isänpäivään

Ensimmäinen isänpäivä on erityinen ja täydellinen tilaisuus yllättää uusi isä ainutlaatuisella lahjalla. Lahjan valitseminen miehelle voi olla haastavaa, joten anna meidän auttaa!

yksilöitävä vauvan body ja ruokalappu

Persoonallinen vauvan body tai ruokalappu

Jokainen isä ilahtuu varmasti nähdessään pikkuisensa yllä söpön vauvan bodyn tai ruokalapun, jossa on erityinen isänpäivä-teemainen painatus. Online-suunnittelutyökalustamme löydät useita hauskoja designeja, joihin voit lisätä valitsemasi nimen tai yhteiskuvan isästä ja vauvasta. Vauvan bodymme ovat kokoa 50/56 ja 62/68. Voit jopa muokata bodyn selkämykseen mieleisesi painatuksen!
Myös vauvan ruokalappuja löytyy useilla hauskoilla designeilla ja monissa väreissä: vaaleansininen, laivastonsininen, harmaa, fuksia, pinkki ja valkoinen.

Katso vauvan bodyt >
Katso ruokalaput>


yksilöitävä isänpäivä-kirja

Yksilöitävä 'Rakas isä' tai 'Minun sankarini' -kirja

Yksilöitävät kirjat ovat erittäin suosittuja ja erityisiä lahjoja. Valikoimastamme löydät kaksi kirjaa, jotka ovat täydellisiä lahjoja ensimmäiseen isänpäivään. 'Rakas isä' tai 'Minun sankarini' -kirjat kertovat erityisestä isän ja lapsen välisestä siteestä. 'Minun sankarini' -kirja kertoo siitä, kuinka suuri sankari oma isä on lapsilleen, ja sisältää jopa Paras isä -sertifikaatin. Voit lisätä molempiin kirjoihin isän nimen.

Katso 'Rakas isä' -kirja >
Katso 'Minun sankarini' -kirja>


Isänpäivän koristelaatta

Isänpäivän koristelaatta

Kaunis isänpäivän koristelaatta on myös mukava lahjaidea isälle. Laattoja on saatavilla monenlaisilla designeilla, ja voit lisätä niihin valitsemasi kuvan ja/tai tekstin. Jos haluat, voit myös painattaa laattaan kokonaan oman tai itse suunnittelemasi designin, kuten vauvan jalan- tai kädenjäljet. Koristelaatta on tyylikäs sisustuselementti pikkuisen huoneeseen, ja siitä saa myös pysyvän muiston lapselle hänen kasvettuaan vanhemmaksi.

Luo oma isänpäivän koristelaatta >Isän ikioma yksilöity lautanen

Jos haluat yllättää isän aamiaisella sänkyyn isänpäivänä, miksipä et tarjoilisi sitä erityiseltä lautaselta, joka on suunniteltu juuri isää varten. Meiltä löydät useita kivoja designeja, kuten supersankari, vahvat kädet ja Paras isä -teemoilla kuvitetut lautaset.

Katso kaikki isänpäivän lautaset >


photo on aluminium

Kaunis alumiinikuva

Jos sinulta löytyy paljon ihastuttavia valokuvia isän ja vauvan ensimmäisestä vuodesta yhdessä, luo niistä kuvakollaasi ja painata ne hienoon alumiinipaneeliin! Jos kuvien joukossa on jokin todella erityinen suosikkikuvasi, voit toki painattaa sen kokonaan paneeliin. Valitsitpa miten tahansa, tämä lahja on varmasti todellinen katseenvangitsija kodissanne sekä ainutlaatuinen isänpäivälahja. Voit valita harjatun alumiinin tai valkoisen alumiinin, monista eri kokovaihtoehdoista.


Jos haluat lisää ideoita, katso kaikki alumiinikuva-vaihtoehdot >>>Lue lisää blogeja