Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Parhaat lahjat vauvalle

Lahjoja ja ideoita suloiseen lastenhuoneeseen

Onko mitään suloisempaa kuin kaunis lastenhuone, jossa ihanat pikkuriikkiset vaatteet odottavat uutta tulokasta? Jos odotat perheenlisäystä tai etsit lahjaa vauvalle, blogistamme löydät roppakaupalla vinkkejä lastenhuoneen hankintoihin ja ihania lahjaideoita vauvoille.

Nimikoitu vauvanpeitto

Suloinen vauvanpeitto on yksi suosituimmista lahjoistamme. Peitto on valmistettu pehmeästä fleecekankaasta, mikä tekee siitä erityisen pehmeän. Muokkaustyökalussa voit valita peittoon haluamasi suloisen mallin erilaisista aiheista, kuten pilvet, intiaaniteltta, auto, nalle tai pupu. Lisää vain lapsen nimi ja luo ainutlaatuinen vauvanpeitto hetkessä.

Toinen hauska vaihtoehto on vauvan virstanpylväspeitto, jossa on numerot 1–12. Peiton ideana on, että vauva lasketaan peitolle ja ikä merkitään viikoissa tai kuukausissa valokuvaa varten. Jos vastaava kuva otetaan viikon tai kuukauden välein, kuvista on hauska seurata, miten paljon vauva on muuttunut ja kasvanut. Ihana idea vauvanalbumia varten!

Peiton koko on 83x87 cm.

vauvanpeitto nimellä

Suunnittele vauvanpeitto >>>
Suunnittele vauvan virstanpylväspeitto >>>

Vauvantyyny

Toinen suloinen vaihtoehto on tämä pehmeä vauvantyyny, jonka koko on 40 x 40 cm. Voit painattaa tyynyyn vauvan nimen, syntymäpäivän, painon ja kuvan. Valitse muokkaustyökalun suloisista malleista tai lisää pelkät tiedot. Hyvä lahjaidea vanhemmille ja suloinen muistoesine.

Vauvantyyny omalla nimellä

Suunnittele vauvantyyny >>>
Vauvajuliste horoskooppimerkillä tai kirjaimella=

Vauvajuliste horoskooppimerkillä tai kirjaimella

Tämä suloinen vauvajuliste on suunniteltu yhteistyössä Milestone®-yrityksen kanssa, ja siihen voi valita pienokaisen horoskooppimerkin tai nimen alkukirjaimen. Horoskooppiversioon on merkitty myös tähtien sijainti. Kirjainversiossa on vauvan nimen alkukirjain ja suloinen kuvitus. Voit lisätä julisteeseen kolme osiota esimerkiksi vauvan etunimelle, syntymäpäivälle ja sitaatille. Vauvajulisteet on valmistettu lujasta kovalevystä, ja niissä on kiiltävä pinta. Juliste sopii seinälle tai muulle pinnalle.

Suunnittele vauvajuliste kirjaimella >>>
Suunnittele vauvajuliste horoskooppimerkillä >>>
Kyltti vauvan nimellä

Suloinen vauvakyltti

Tämä herttainen vauvakyltti sopii seinälle tai muulle pinnalle. Valitse lukuisista suloisista malleista tai suunnittele oma kyltti, joka istuu lastenhuoneesi sisustukseen. Valitsemastasi mallista riippuen voit lisätä siihen valokuvan, nimen ja/tai haluamasi tekstin. Kyltin voi ripustaa esimerkiksi lastenhuoneen oveen tai jopa ulko-oveen ilmoitukseksi uudesta tulokkaasta!

Suunnittele vauvakyltti >>>
Ikkunatarra vauvan nimellä

Ikkunatarra vauvan nimellä

Nimikoidut ikkunatarrat kuuluvat suosituimpiin vauvatuotteisiimme. Tarroja ei voi olla huomaamatta, joten niillä voit ilmoittaa vauvan syntymästä koko naapurustolle. Ne sopivat myös lastenhuoneen ikkunaan, ja niitä on saatavana sinisinä, vaaleansinisinä, pinkkeinä ja harmaina. Valitse väri ja muokkaa tarraa makusi mukaan. Malleja on monia erilaisia, mm. sydän, leijona, kirahvi ja haikara. Pelkkiin tekstitarroihin on saatavilla myös valmiita tekstejä, kuten "It's a boy" tai "It's a girl".

Vinkki: Jos haluat yllättää tuoreet vanhemmat heidän palatessaan kotiin vastasyntyneen kanssa, kiinnitä ikkunatarra jo valmiiksi!

Tarra on helppo kiinnittää ja irrottaa.

Suunnittele ikkunatarra >>>

Seinätarra vauvan nimellä

Kaunis seinätarra kruunaa lastenhuoneen sisustuksen. Seinätarroja on saatavilla seuraavissa kooissa: 20 x 20 cm, 30 x 30 cm, 40 x 40 cm, 50 x 50 cm ja 60 x 60 cm. Voit siis valita joko pienen ja hillityn nimitarran tai suuremman vaihtoehdon, jota ei voi olla huomaamatta. Valittavana on monia erilaisia malleja, kuten valas, yksi tai useampi tähti, flamingo, kruunu, karhu, kauris, kaksi karhua, pöllö tai avaruusraketti. Jokaiseen seinätarraan voi lisätä vauvan nimen, mikä tekee siitä erityisen henkilökohtaisen lisän lastenhuoneeseen.

Seinätarra lapsen nimellä

Suunnittele seinätarra >>>

Lisää pieniä suloisia lahjaideoita vauvoille

Jos olet hakemassa lahjaa vastasyntyneelle tai haluat täydentää lastenhuoneen varustusta suloisilla tuotteilla, katso alta 8 ihanaa ideaa.