Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

De leukste ideeën voor de kinderkamer

Upean hauskoja lahjoja lastenhuoneeseen

Mikään ei ole hauskempaa kuin ikioman huoneen sisustaminen, oli se sitten vauvanhuoneen muuntaminen lastenhuoneeksi tai muuttaminen uuteen taloon ja uuteen huoneeseen. Se on täydellinen hetki täydentää lastenhuoneen sisustusta, jotta lapset tuntevat olonsa kotoisaksi uudessa tilassa ja voivat kutsua kavereita kylään. Tämä blogi on täynnä ihania lahjaideoita lastenhuoneeseen, joten jatka lukemista ja löydä inspiraatioita!

Hieno yksilöity seinäkello

Jos lapsesi osaa lukea kelloa, yllätä hänet ikiomalla seinäkellolla, johon on lisätty hänen nimensä, valokuvansa ja/tai hauska kuvio! Jos lapsi on vasta äskettäin oppinut lukemaan kelloa, tämä voi olla hyvä lahja sen kunniaksi.
Kellosta voi tehdä todella yksilöllisen personoimalla sen lapsen nimellä. Verkkoeditorimme tarjoaa paljon hauskoja malleja, esimerkiksi valaan, leijonan, pöllön, pingviinin, siilin, sydämen, perhosen, oravan ja merirosvon, vain muutamia mainitaksemme. Valitse lempimallisi, lisää nimi, ja tuote on valmis!

Tässä muutamia saatavilla olevia malleja:

klok kinderkamer met vosje klok kinderkamer met piraat klok kinderkamer met brandweerauto klok kinderkamer met egel

Luo yksilöity seinäkello >

Kinderfauteuil met naam

Yksilöity lasten tuoli

Täydellinen lisäys lastenhuoneeseen: lapsen nimellä yksilöity ikioma tuoli. Kaikki tietävät, kuka tuoliin saa istua!

Tämä hauska tuoli on saatavana sinisenä, harmaana, pinkkinä ja punaisena. Valitse useista hauskoista malleista ja luo upea lahja nopeasti. Täydellinen tuoli kirjan lukemiseen, elokuvan katseluun tai lastenkutsuille.

Lasten tuoli sopii 1-5-vuotiaille lapsille.

Luo yksilöity lasten tuoli >>
Yksilöity tyyny

Yksilöity tyyny

Yksilöity tyyny koristaa tyylikkäästi lasten makuuhuonetta. Aseta upea tyyny tuolille tai vuoteelle, ja anna lastesi nauttia tyynyn pehmeydestä!

Tarjoamme useita hauskoja malleja tyynyjen yksilöimiseksi, kuten merirosvo, siili, perhonen, prinsessa, kirahvi, paloauto... vain muutamia mainitaksemme. Valikoimassa on jokaiselle jotakin! Tyynyjä on saatavana sinisenä, vaaleansinisenä, mustana, harmaana, vaaleanharmaana, pinkkinä, punaisena, viininpunaisena ja valkoisena.

Luo yksilöity tyyny >>

Yksilöidyt puulelut

Lastenhuone ei ole pelkästään nukkumista, vaan myös leikkimistä varten! Leikkiminen on entistä hauskempaa kauniilla puuleluilla, jotka ihastuttavat myös ulkonäöllään. Meillä on ihastuttavat puiset nukenvaunut kaikille, jotka tykkäävät leikkiä nukeilla. Siistit pyörät ja työntökärryt sopivat lelujen, kuten puupalikoiden tai pehmolelujen kuljettamiseen ja säilyttämiseen. Jos pienokaisesi opettelee tasapainoilemaan, puinen potkupyörämme on loistava lahjaidea!


Katso kaikki puulelumme >>

Lasten kirjattu kylpytakki

Lasten kirjattu kylpytakki

Oi, miten ihanan pehmeä! Kylpyhetki muuttuu hetkessä hauskemmaksi, kun lapsella on oma kylpytakki. Erityisesti silloin, jos isillä ja äidillä on jo omat kylpytakit, ja pienokainen saa ihan ikioman sellaisen!

Söpöjä kylpytakkeja on saatavana sinisenä, pinkkinä ja valkoisena, lapsen nimi kirjailtuna selkäpuolelle.

Een kinderbadjas maken >>
Yksilöity seinätarra

Yksilöity seinätarra

Hauskat seinätarramme koristavat upeasti lastenhuoneen seiniä! Ne on helppo laittaa mihin tahansa sileään seinään ja yhtä helppo poistaa. Laita seinätarra lapsen sängyn yläpuolelle, leikkialueelle tai koulupöydän yläpuolelle.

Jos haluat koristaa lapsesi huonetta yhdellä hauskoista seinätarroistamme, valitse verkkoeditoristamme sinua miellyttävä malli ja lisää lapsen nimi. Meillä on malleja raketeista perhosiin, ketusta ja pöllöstä poroon, ja paljon muuta!

Luo yksilöity seinätarra >>

Yksilöity lelukori

Yksilöity lelukori

Lelujen siivoaminen on paljon hauskempaa, kun lapsella on ikioma yksilöity lelukori! Lapsi oppii siivoamaan lelut hauskemmalla ja tyylikkäämmällä tavalla.

Lelukori on valmistettu vankasta kaksikerroksisesta paperista, joten se kestää vähän kovempaakin käsittelyä ja sopii täydellisesti kaikkien nukkien, autojen, pehmolelujen ja puupalikoiden säilyttämiseen.

Luo yksilöity paperinen lelukori >>