Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Kuinka yllättää tärkeä ihminen todella erityisellä tavalla?

Kuinka yllättää tärkeä ihminen todella erityisellä tavalla?

Uskomme todella siihen, että toisten tekeminen onnelliseksi tekee myös meidät itsemme onnelliseksi. Ei ole mitään parempaa tapaa saada elämäsi tärkeät ihmiset tuntemaan suurta iloa kuin yllättämällä heidät todella erityisellä tavalla. Hyvä yllätys syntyy pienistä asioista; muistamalla tärkeän päivämäärän tai olemalla läsnä tarvittaessa. On aina hyvä idea osoittaa rakkaillesi, että ajattelet heitä.

Erityinen tapa osoittaa ajattelevaisuutta

Todella läheisen ihmisen, kuten oman kumppanin tai parhaan ystävän yllättäminen voi olla helpompaa kuin henkilön, joka on hieman tuntemattomampi. Esimerkiksi naapurille tai lapsesi opettajalle hyvän yllätyksen keksiminen voi olla haastavampaa. Ei huolta, sillä sinulla voi olla enemmän tietoa heidän mielenkiinnon kohteistaan kuin arvaatkaan! Ehkäpä naapurisi viettää paljon aikaa puutarhassaan? Jos näin on, hän mitä todennäköisimmin pitää puutarhan hoidosta ja voit miettiä jotakin siihen liittyvää yllätystä. Jos lapsesi opettaja pukeutuu usein violettiin väriin, on hyvin mahdollista että hän ilahtuu lahjasta joka on saman värinen. Se että olet huomioinut nämä asiat on jo todella hieno asia, sillä se saa varmasti lahjan vastaanottajan tuntemaan tulleensa nähdyksi ja arvostetuksi.

Yllätyksen suunnitteleminen

Jos ajattelet yllättää jonkun, on tärkeää valita siihen sopiva ajankohta; silloin kun hän sitä vähiten odottaa. Syntymäpäiväyllätys on aina mukava, mutta voisit myös valita vähemmän odotetun hetken. Ehkäpä ystäväsi hakee pian uuden koiranpennun… Jos näin on, voisit lähettää hänelle ja hänen tulevalle uudelle perheenjäsenelle pienen yllätyksen. Jos kaverisi parisuhde on juuri päättynyt, osoita hänelle tukesi yllättämällä hänet lahjasetillä, jossa on mukavia piristäviä asioita kuten suklaata, pehmeä peitto ja yksilöidyt viinilasit; täydellinen lahja Netflix-iltaa varten.


Kun valitset hetkeä jolloin yllättää, mieti mitkä päivät ovat tärkeitä vastaanottajan elämässä ja suunnittele yllätyksesi sen mukaan.

Välitä tärkeä viesti perille

Kaunis persoonallinen viesti tai ele on avainasemassa hyvän yllätyksen luomiseksi. Anna vastaanottajan tietää miksi olet hänelle niin kiitollinen ja miksi arvostat suhdettanne niin paljon. Voit aina tietysti valita yllättää läheisen myös ilman syytä, mutta myös tällöin on varmasti syy miksi haluat tehdä sen - joten kerro se hänelle! Ehkäpä syy on vain se, että hän on aina paikalla tarvittaessa, teillä on aina hauskaa yhdessä tai hän huolehtii kukistasi ja lemmikistäsi sinun poissaollessasi. Mikä tahansa syy onkin, jaa ajatuksesi hänelle!

5 erityistä tapaa yllättää


Vinkki 1: Kerro se jonkun herkullisen avulla


Herkullinen ja maukas yllätys on aina varma valinta, etenkin kun se sisältää vielä erityisen henkilökohtaisen viestin. Yksilöity Milka-suklaa, makeiset tinarasiassa, Toblerone nimellä tai yksilöity Tony’s Chocolonely -suklaa. Hän tulee rakastamaa niitä!

Vinkki 2: Osoita se suloisen lahjan avulla!


Joihinkin hetkiin tarvitaan ripaus lisää rakkautta. Jos perheenjäsenesi tai paras ystäväsi käy läpi haastavaa aikaa, suloinen lahja voi tehdä ihmeitä. Se on myös hyvä tapa osoittaa, että hän on hyvin erityinen sinulle.

Vinkki3: Sano se kortin avulla!


Kortti voi vaikuttaa pieneltä eleeltä, mutta kukapa ei rakastaisi saada vanhaa kunnon etanapostia? On hän sitten päässyt läpi kokeesta, saanut ylennyksen tai haluat hänen vain tietävän että hän on ajatuksissasi, löydät meiltä sopivan kortin jokaiseen tarkoitukseen! Lisää korttiin valokuva tehdäksesi siitä todella henkilökohtaisen, ja vastaanottajan on mukava laittaa kortti esille omassa kodissaan.


Vinkki 4: Kerro se romanttisella tavalla!

Ei tietenkään tule unohtaa romanttisia hetkiä. Ehkä etsit hyvää vuosipäivälahjaa parhaan ystäväsi tärkeän päivän kunniaksi? Mikset valitsisi nimillä ja päivämäärällä kaiverrettuja kuohuviinilaseja, jotta onnellinen pariskunta voi nostaa maljan rakkaudelleen.

Vinkki 5: Osoita se aidolla huomiolla!

Kun joku on huomaavainen, saa se tuntemaan olomme huomatuiksi. Siksi yllätys joka sopii vastaanottajan mielenkiinnon kohteisiin on fantastinen tapa osoittaa rakastavasi häntä. Jos paras kaverisi on aina salilla, yllätä hänet henkilökohtaisella juomapullolla. Jos veljenpoikasi tykkää lukea, valitse hänelle yksilöity lasten kirja. Jos naapurisi rakastaa kokkaamista, anna hänelle uniikki reseptikirja. Tykkääkö äitisi nauttia päivittäin kupillisen teetä? Yllätä hänet kaiverretulla teelasilla.