Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Juhlava pöytäkattau

Juhlava kattaus kauniiseen illallispöytään

Illallisesta nauttiminen perheen ja ystävien seurassa on parasta, erityisesti, jos olet satsannut täysillä ruoka- ja juomatarjontaan. Olitpa sitten häärännyt keittiössä aamusta asti tai tilannut ruoat valmiina, kaikki maistuu paremmalta, kun nautit ruoasta kauniisti katetussa pöydässä! Lue vinkkimme, miten voit luoda kauniin pöytäkattauksen kaikkiin tilaisuuksiin.

une belle nappe est la base d'une table de fête

Vaihe 1: Alusta kattaus pöytäliinalla

Juhlavan pöydän valmistelu alkaa kauniista pöytäliinasta. Se luo pöytään lämpimän ja luokseen kutsuvan tunnelman. Konepestävä pöytäliina helpottaa puhdistusta ja jo käytössä oleva pöytäliina on ympäristöystävällisempi valinta. Puuvilla on erinomainen tekstiili tähän tarkoitukseen, ja sen voi myös pestä koneessa.

Jos sinulla on jokin aivan erityinen syy juhlia, kuten häät tai syntymäpäivä, tai järjestät illallisjuhlat, luo oma persoonallinen pöytäliina lisäämällä valitsemiasi valokuvia. Se on mukava yllätys kaikille vieraille, ja erinomainen jäänsärkijä keskustelun käynnistämiseksi.

Luo yksilöity pöytäliina >


de beaux verres pour la table à manger

Vaihe 2: Kauniit ja kiiltävät lasit

Juhlapöytä ei ole mitään ilman kauniita laseja. Pidä juomalasisi siisteinä ja loistavina pesemällä ne käsin, jos vain mahdollista, sillä se ehkäisee kalkin muodostumista ja lasin vahingoittumista. Kukaan ei pidä himmeistä juomalaseista! Jos juhlit jotakin erityistä, voit käyttää erityislaseja, joihin on kirjoitettu tekstiä, esimerkiksi vieraiden nimet ja/tai juhlan päivämäärä. Jos juhlit hääpäivää, hanki kauniit samppanjalasit, joihin on kaiverrettu hääparin nimet tai nimikirjaimet. Meiltä löytyy myös vesilaseja, viinilaseja, olutlaseja, teelaseja, ja paljon muuta!

Luo yksilöidyt lasit >


une belle carafe en verre et des verres à eau

Vaihe 3: Tyylikäs karahvi

Kaunis karahvi on kauniisti katetun pöydän kruunu. Täytä karahvi viinillä, vedellä tai mehulla. Jos tarjoilet viiniä, vieraat arvostavat, jos he voivat kaataa itselleen myös lasillisen vettä. Mausta vettä mintunlehdillä tai sitruunan tai muun hedelmän viipaleilla. Karahvi on kätevä täyttää illan aikana.

Oikealla näet kauniin karahvin, johon voi kaivertaa valitsemasi tekstin ja jonkin ihastuttavista kuvioistamme luodaksesi katseet kääntävän astian. Kaiverra karahvin lisäksi myös vesilaseja täydellisen kokonaisuuden luomiseksi.

Luo yksilöity karahvi >
Luo yksilöidyt vesilasit >


des planches apéro de luxe

Vaihe 4: Kauniit puiset tarjoilualustat

Jos tarjoilet tuoretta leipää, herkullisia dippejä tai juustolajitelman, käytä kauniita puisia tarjoilualustojamme. Voit valita puisen, pitkulaisen tai neliömäisen puisen tarjoilualustan, johon voi kaivertaa haluamasi tekstin ja yhden ihastuttavista kuvioistamme.

Nämä puiset kaiverrettavat tarjoilualustat ovat myös erinomainen lahjaidea!

Luo yksilöity puinen tarjoilualusta >


de belles serviettes en coton personnalisées avec photo

Vaihe 5: Ylelliset puuvillalautasliinat

Juhlapöytä ei ole täydellinen ilman kauniita lautasliinoja. Voit valita hauskat paperiset lautasliinat tai kestävästä puuvillasta valmistetut lautasliinat, jotka voidaan pestä koneessa. Taita lautasliinat tai pujota ne hauskoihin servettirenkaisiin ja aseta ne pöytään juhlakattauksen viimeistelemiseksi!

Kuvassa näkyy puuvillainen lautasliina, joka voidaan yksilöidä valokuvalla, tekstillä tai haluamallasi kuviolla. Näin voit luoda aidosti uniikit lautasliinat vieraillesi. Lautasliinat kestävät 40 °C:n konepesun, joten ne on helppo puhdistaa.

Luo yksilöidyt puuvillalautasliinat >


un refroidisseur de vin et une délicieuse bouteille de vin

Vaihe 6: Kaiverrettu viininjäähdytin

Monille meistä aterian kruunaa hyvä pullo viiniä. Säilytä viini mukavan viileänä kauniissa ruostumattomassa teräsviininjäähdyttimessä. Kätevä viininjäähdytin on mukava lisäys pöytäkattaukseen. Viininjäähdyttimen voi personoida valitsemallasi tekstillä.

Luo yksilöity viininjäähdytin >


de belles bougies pour la table à manger

Vaihe 7: Pehmeä tunnelmavalo kynttilöillä

Pöytäsi alkaa näyttää varsin hyvältä kauniine pöytäliinoineen, lautasliinoineen, juomalaseineen ja viininjäähdyttimineen. Nyt on aika lisätä tunnelmavalaistusta kynttilöillä! Kynttilät luovat lämpimän ja luokseen kutsuvan tunnelman. Muista vain varmistaa, että kynttilät on asetettu turvallisesti eivätkä ne ole liian lähellä pöydän muita tarvikkeita.

Luo yksilöidyt kynttilät >


Vaihe 8: Juhlakoristeet

Jos pöydässäsi on vielä tilaa, voit lisätä siihen muutamia koristeita! Viimeistele pöytäkattaus pienillä koristeilla, kuten syksyisillä kävyillä, keväisillä kukilla tai joulukoristeilla joulun aikaan,kuten tämä söpö lumihiutalepallo, jonka voit yksilöidä haluamallasi valokuvalla.



assiettes et couverts pour les enfants

Lisävinkki: Jotakin kivaa lapsille

Jos sinulla on lapsia kylässä, yllätä heidät yksilöidyllä juhlalautasella, jossa on heidän nimensä tai valokuvansa. Voit luoda hauskoja muovisia lasten lautasia nopeasti, ja niitä voi käyttää moneen kertaan.

Luo yksilöidyt lasten lautaset >