Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

11 lahjat

Mitä asiakkaamme sanovat

Quote icon

Tuote oli juuri niin hyvä laatuinen, kun oletinkin. Nopea toimitus ja hyvä hinta.

Elisa jätetty 3-6-2022

10 / 10
Quote icon

Mulle kaikista tuntuu erinomaiselta! Kiitos

Nataliia jätetty 28-5-2022

10 / 10
Quote icon

Kaikki sujui hyvin ja sain tuotteet nopeasti!

Rosalinda jätetty 25-5-2022

10 / 10
9.8

1141 arvostelua

Katso kaikki

Yksilöidyt ilmapallot, joissa on valokuva ja teksti

Ilmapallon lähettäminen on omaperäinen yllätys. Ilmapallot tunnetaan iloisesta, juhlallisesta ja värikkäästä ulkonäöstään. Ilmapallot tekevät kaikesta aina hieman hauskempaa ja saavat hymyn kaikkien kasvoille. Lapset haluavat leikkiä ilmapalloilla, koska ne ovat loistavaa leikkimateriaalia ja niillä on hieman vaarallinen tapa lentää pois heti, kun irrotat otteesi. Juhlissa ilmapalloja käytetään usein koristeluun, mutta voit lähettää ilmapallon myös romanttisena eleenä tai jos haluat osoittaa jollekulle tukeasi.

Ilmapalloja on saatavilla eri muotoisina, kokoisina ja värisinä. Painetut ilmapallot, ilmapallot tekstillä, sydämenmuotoiset ilmapallot ja ilmapallot omalla valokuvallasi. Jos haluat lähettää jollekulle mukavan ilmapallon, pysähdy YourSurpriseen. YourSurprise -palvelussa voit suunnitella todella yksilöidyn ilmapallon valitsemallasi nimellä, valokuvalla ja tekstillä ja yhdellä hauskoista malleistamme. Voit luoda ainutlaatuisen lahjan itse, mikä tekee ilmapallon lähettämisestä vielä hauskempaa.

Vinkkejä ilmapallolahjan lähettämiseen

Ilmapallo on ehdottomasti mukava lahja ja sopii moniin tilanteisiin. Esimerkki: jos haluat onnitella jotakuta, sanoa anteeksi tai kiitos, tai toivottaa pikaista toipumista, piristää babyshower-juhlaa tai yllättää hääparin. Mahdollisuudet ovat rajattomat. Lisäksi ilmapallot ovat tietysti upeita koristeita esimerkiksi baby shower -juhliin, häihin tai syntymäpäiväjuhliin.

YourSurprise-palvelun laajasta valikoimasta löydät varmasti hauskan ja yksilöllisen ilmapallon mihin tahansa tilanteeseen. Joten katso, minkälainen heliumpallo sopii tilaisuuteesi ja lisää yksi kauniista kuvista yhdessä valitsemasi nimen, valokuvan, logon ja/tai tekstin kanssa. Tämä muuttaa tavallisen heliumpallon omaperäiseksi ja ainutlaatuiseksi ilmapalloksi hetkessä. YourSurprisen räätälöityjen ilmapallojen avulla ilmapallon lähettämisestä tulee todella erikoista!

Vinkki: Vauvan ilmapallo valokuvalla

Onko perheeseen tai ystäväpiiriin tulossa perheenlisäystä? Vai onko joku tuntemasi henkilö saanut juuri vauvan? Juhli hyviä uutisia yllättämällä (pian tulevat) vanhemmat ainutlaatuisella vauvapallolla. Täydellinen omaperäiseksi baby shower -lahjaksi, vauvan syntymästä ilmoittamiseksi tai baby shower -juhlien koristeeksi. Valitse suloinen kuva pienestä vastasyntyneestä ihmeestä, lisää haluttaessa nimi ja täydennä pallon suunnittelu yhdellä suloisista vauvamalleistamme luodaksesi ihastuttavimman vauvan ilmapallon hetkessä. Ilmapallon lähettäminen on todella omaperäinen ja hauska idea, kun haluat ilmoittaa kaikille, että maailman suloisin vauva on saapunut! Jos et voi mennä ihailemaan pientä tulokasta henkilökohtaisesti, onnittele ylpeitä vanhempia lähettämällä valokuvapallo suoraan heidän kotiinsa.

Vinkki: Parane pian -ilmapallo

Ei ole koskaan mukavaa olla sairas, joten miksi et piristäisi toipuvia ystäviä yllättämällä heidät ainutlaatuisella parane pian -ilmapallolla. Lähetä viestisi ilmapallon välityksellä! Tämä erityinen lahja saa varmasti hymyn nousemaan heidän kasvoilleen ja lievittää samalla myös kipua. Ilmapallo on sydämenmuotoinen ja siinä on teksti: "a get well hug for you!" Ilmapallon lähettäminen on ainutlaatuinen tapa yllättää ystävä omaperäisellä lahjalla. Täydellinen lahja kaikille, jotka tarvitsevat lämmittäviä ajatuksia!