• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.
Äitienpäivälahjat
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 679 arvostelut
Susanne
jätetty 18-01-21

"Tilaamani tuote oli yli odotusten, se oli kaikin puolin onnistunut! Kuva oli tarkka ja värit myös todella.."

10 / 10
Jenna
jätetty 17-01-21

"Tilaukset ja toimitukset sujui helposti ja nopeasti. "

9 / 10
Aki
jätetty 15-01-21

"10/10 -fast & great ! "

10 / 10
Äitienpäivälahjat

Äitienpäivä: mitä äitienpäivälahjaksi?

Suositut äitienpäivälahjat

Äitienpäivä on äidin juhlapäivä ja erinomainen hetki kertoa hänelle kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Ehkä haluat kiittää häntä kaikesta tuesta vuosien varrella, viisaista neuvoista tai kiittää äitiä, että hän on aina sinulle läsnä kun tarvitset häntä. Voit tietenkin antaa äidille kauniin kukkakimpun, mutta mitä jos tänä vuonna yllättäisit hänet yksilöllisellä lahjalla.

Ehkä tänä vuonna äitienpäivä on hetki juhlistaa vaimosi tai tyttöystäväsi ensimmäistä äitienpäivää. Äidiksi tulo on ehkä yksi tavanomaisimmista asioista maailmassa, mutta aina yhtä tärkeä ja erityinen hetki. Äidin rooli on varmasti maailman vastuullisin tehtävä!

Lahja äidille, joka pitää ruoanlaitosta

Onko ruoanlaitto äitisi rakas harrastus ja intohimo? Taikooko äitisi herkullisen aterian aina kun menet käymään tai parhaimmat pullat kahvin kanssa? Silloin hän saattaa ilahtua yksilöllisestä lahjasta, joka on hyödyllinen keittiössä. Tässä muutamia vinkkejä:
* leikkuulauta tai tarjoilualusta, johon voit kaiverruttaa nimen tai tekstin äidille
* esiliina suosikkikuvallasi
* patakintaat lastenlasten kuvilla
* yksilöllinen reseptikirja, johon voi tallentaa salaiset reseptit!

Ensimmäinen äitienpäivä

Uudelle äidille ensimmäinen äitienpäivä on erityisen tärkeä. Jos olet isä ja haluat tehdä vaikutuksen tuoreeseen äitiin niin hemmottele häntä. Vaikkapa tuomalla aamiaisen sänkyyn ja antamalla kivan lahjan! Kiva lahja äidille voisi olla vaikka riipus, johon on kaiverrettu lapsenne nimi tai canvas-taulu suosikkikuvallanne. Tai mikset loisi hänelle puhelimen suojakuorta pikkuisenne kuvalla tai kuvamukia, johon olet painattanut parhaita muistoja ja vaikka tekstin ‘Onnea uudelle äidille!’.

Rennolle äidille

Jotkut äidit vain ovat super rentoja. Heitä ei hetkauta juuri mikään. Tarjoa äidille kuppi teetä tai lasi viiniä ja he kuuntelevat sinua ja antavat aina hyviä neuvoja. Muista siis kertoa äidillesi, että arvostat häntä. Mitä jos loisit hänelle vaikka teelasin tai viinilasin hänen nimellään tai muulla kaiverruksella. Jos hän on teen ystävä niin mikset teelasin lisäksi loisi hänelle myös kaunista puista puista teelaatikkoa, jonka kanteen voit kaiverruttaa kivan viestin. Kiva lahjaidea on myös seinäkello, johon olet painattanut kuvan sinusta ja äidistäsi.

Äitienpäivälahja mummolle

Mitä tekisit ilman mummoa, joka on aina valmis katsomaan lasten perään? Älä siis unohda isoäitiä äitienpäivänä. Olemme koonneet muutaman kivan lahjavinkin mummolle. Lahjaa varten tarvitset muutaman kuvan hänen rakkaimmista eli lastenlapsista! Löysitkö jo kuvan? Erinomaista, siinä tapauksessa miten olisi seuraavat lahjaideat:
* lasinaluset lastenlasten kuvilla
* palapeli suosikkikuvilla
* tarjotin, jossa on kollaasi lastenlasten kuvia
* vanhanajan emalimuki omalla kuvalla tai tekstillä

Äidille, jolla on jo kaikkea

Jotkut äidit sanovat aina, että heillä on kaikki mitä he voivat ikinä toivoa. Siinä tapauksessa kiva ajatus on antaa jotain, joka tuo rakkaita muistoja mieleen. Luo kaunis jaettu kuvapaneeli suosikkikuvastasi tai tallenna jokin äidin rakas muisto sisustustyynyyn. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa eikä äiti varmasti voi kieltäytyä lahjasta!

Pieni ele voi tuoda ison ilon

Kukapa ei pitäisi lahjoista? Lahjoja on ihana saada, mutta niitä on myös mukava antaa. Paras lahja kertoo, että olet ajatellut lahjan saajaa, välität hänestä ja haluat antaa hetken aikaasi luomalla hänelle henkilökohtaisen lahjan. Antamalla itse luomasi lahjan tuot iloa itsellesi sekä toiselle. Me kutsumme sitä lahjan antamisen taiteeksi. Pieni ele, suuri ilo.

25 syytä miksi äiti on paras.

Olemme koonneet 25 syytä miksi sinun äiti on maailman paras äiti. Ja siis 25 syytä muistaa äitiä äitienpäivänä! 25 syytä miksi sinun äiti on paras!