Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Äitienpäivälahjat
//phone cases //Esiliinasetti - äitienpäivä
Mitä asiakkaamme sanovat
9.8
Katso kaikki 963 arvostelua
Paula
jätetty 09-01-22

"Nopea toimitus ilman mitään ongelmia! Olen hyvin tyytyväinen! "

10 / 10
Jasmin
jätetty 05-01-22

"Toimitus toimi hyvin ja nopeasti. JouluKalenteri oli hintansaveroinen, mutta olisin toivonut enemmän.."

8 / 10
Mirva
jätetty 04-01-22

"Tilaamani tuote oli upea ja lahjan saanut erittäin iloinen. "

10 / 10

Äitienpäivälahjat 2021: mitä äitienpäivälahjaksi?

Äitienpäivä on äidin juhlapäivä ja erinomainen hetki kertoa hänelle kuinka paljon hän sinulle merkitsee. Ehkä haluat kiittää häntä kaikesta tuesta vuosien varrella, viisaista neuvoista tai siitä, että hän on aina sinulle läsnä kun tarvitset häntä. Voit toki antaa äidille lahjaksi kauniin kukkakimpun, mutta entäpä jos tänä vuonna yllättäisitkin hänet todella yksilöllisellä lahjalla?

Ehkä tänä vuonna on ensimmäinen hetki juhlistaa vaimosi tai tyttöystäväsi ensimmäistä äitienpäivää, ja siksi haluat tehdä siitä ikimuistoisen. Äidiksi tulo on aina yhtä tärkeä ja erityinen hetki, ja äidin rooli on varmasti maailman vastuullisin tehtävä! Siksi äiti ansaitsee vain parasta! Luo siis yksilöllinen lahja, joka on suunniteltu juuri hänelle!

Parhaat äitienpäivälahjat netistä

Meiltä löydät laajan valikoiman hauskoja, kauniita ja uniikkeja tuotteita, jotka voit yksilöidä äidin lempikuvalla sekä mukavalla tekstillä. Viimeistele lahja vielä värikkäällä ja persoonallisella designilla, ja yllätys on täydellinen! Tilaa lahja helposti netistä, ja valitse haluamasi toimitusosoite, niin kuljetamme lahjan perille suoraan äidin tai isoäidin osoitteeseen!

Suositut äitienpäivälahjat äidille, joka pitää ruoanlaitosta

Onko ruoanlaitto äitisi rakas harrastus ja intohimo? Taikooko äitisi herkullisen aterian aina kun menet käymään tai parhaimmat pullat kahvin kanssa? Silloin hän saattaa ilahtua yksilöllisestä lahjasta, joka on hyödyllinen keittiössä. Tässä muutamia vinkkejä:
* leikkuulauta tai tarjoilualusta, johon voit kaiverruttaa nimen tai tekstin äidille
* esiliina suosikkikuvallasi
* patakintaat lastenlasten kuvilla
* yksilöllinen reseptikirja, johon voi tallentaa salaiset reseptit!

Ensimmäinen äitienpäivälahja

Uudelle äidille ensimmäinen äitienpäivä on erityisen tärkeä. Jos olet isä ja haluat tehdä vaikutuksen tuoreeseen äitiin, niin hemmottele häntä. Vaikkapa tuomalla aamiaisen sänkyyn ja antamalla kivan lahjan! Hyvä äitienpäivälahja voisi olla vaikka riipus, johon on kaiverrettu lapsenne nimi tai canvas-taulu suosikkikuvallanne. Tai mikset loisi hänelle puhelimen suojakuorta pikkuisenne kuvalla tai kuvamukia, johon olet painattanut parhaita muistoja ja vaikka tekstin ‘Onnea uudelle äidille!’.

Rennolle äidille

Jotkut äidit vain ovat super rentoja. Heitä ei hetkauta juuri mikään. Tarjoa äidille kuppi teetä tai lasi viiniä ja he kuuntelevat sinua ja antavat aina hyviä neuvoja. Muista siis kertoa äidillesi, että arvostat häntä. Mitä jos loisit hänelle vaikka teelasin tai viinilasin hänen nimellään tai muulla kaiverruksella. Jos äitisi on teen ystävä, niin mikset teelasin lisäksi loisi hänelle myös kaunista puista teelaatikkoa, jonka kanteen voit kaiverruttaa kivan viestin. Kiva lahjaidea on myös seinäkello, johon olet painattanut kuvan sinusta ja äidistäsi.

Äitienpäivälahjaideat mummolle

Mitä tekisit ilman mummoa, joka on aina valmis katsomaan lasten perään? Älä siis unohda isoäitiä äitienpäivänä! Olemme koonneet muutaman kivan lahjavinkin mummolle. Lahjaa varten tarvitset muutaman kuvan hänen rakkaimmista eli lastenlapsista! Löysitkö jo kuvan? Erinomaista, siinä tapauksessa miten olisi seuraavat lahjaideat:
* lasinaluset lastenlasten kuvilla
* palapeli suosikkikuvilla
* tarjotin, jossa on kollaasi lastenlasten kuvia
* vanhanajan emalimuki omalla kuvalla tai tekstillä.

Hauskat äitienpäivälahjat

Kukapa äiti ei pitäisi hauskoista lahjoista? Hauska lahja tuo kaksinkertaisen ilon sekä saa äidin varmasti hymyilemään. Mitäpä jos suunnittelisit äidille hauskat sukat omalla kuvalla ja värikkäällä printillä, tai Tobleronen äidin nimellä ja hauskalla viestillä?

Lisää lahjaan äidin suosikkikuva tai äidin lempilausahdus, jota hän tykkää käyttää usein ja joka saa hänet nauramaan! Hyvä idea lahjaksi äidille on myös maaginen taikamuki, johon painettu kuva tulee näkyviin silloin, kun mukiin kaadetaan kuumaa juomaa.

25 syytä miksi äiti on paras

Olemme koonneet 25 syytä miksi sinun äiti on maailman paras äiti. Ja siis 25 syytä muistaa äitiä äitienpäivänä! Lue 25 syytä miksi sinun äiti on paras!

Parhaat äitienpäivälahjat