Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Haullasi ei valitettavasti löytynyt yhtään tuotetta
no search results

Vuodevaatteet omalla kuvalla tai designilla

Onko sinulla valokuva tai design, joka merkitsee sinulle paljon ja josta haluaisit tehdä jotain kaunista? Voit tietysti teettää valokuvasta canvas-taulun, mutta miten olisi pussilakana, joka on koristeltu suosikkikuvallasi? Olipa se sitten kuva parhaasta lomastasi, häistäsi, hevosestasi, lemmikistäsi tai lapsistasi, me painamme sen laadukkaasti kauniiseen vuodevaatesettiin. Etkö pysty valitsemaan vain yhtä kuvaa? Ei hätää ‒ luo upea monen kuvan kollaasi! Voit suunnitella oman pussilakanasi helppokäyttöisessä kuvaohjelmassamme.

Oletko taiteellinen ihminen, joka luo kauniita printtejä ja designeja? Lataa siinä tapauksessa tiedostosi kuvaohjelmaan ja ennen kuin huomaatkaan, pääset makoilemaan itse suunnittelemasi pussilakanan alla!

Painatuksen laatu

Me painamme designisi kankaalle erittäin laadukkaasti. Painatus on täysin sileä ja huomaamaton, ja värit näyttävät upeilta. Jos peset vuodevaatteet korkeintaan 40 asteessa, ne säilyttävät laatunsa pitkään!

Pussilakanoiden ja vuodevaatteiden koot

Saatavilla ovat seuraavat koot: * 100 x 150 (single) * 140 x 200 (double) * 200 x 200 (queen size) * 220 x 200 (king size) * 240 x 220 (twin) Meillä on settejä sekä tyynyliinalla että ilman, joten voit itse päättää, kuinka paljon haluat käyttää rahaa ja mikä mielestäsi näyttää parhaalta.

Tyynyliinalla tai ilman

Tarjoamme settejä sekä tyynyliinalla että ilman, joten voit liittää settiin myös painetun tyynyliinan. Halutessasi voit valita tyynyliinaan eri painatuksen kuin pussilakanaan. Tämä tarkoittaa, että voit suunnitella koko setin juuri sellaiseksi kuin haluat. Voit painattaa tyynyliinaan esimerkiksi tekstin tai päivämäärän.

Polyesteri vai puuvilla?

Voit valita materiaaliksi joko polyesterin tai puuvillan. Se, mikä materiaali sopii sinulle parhaiten, riippuu monista asioista.

Puuvilla

Puuvilla on vahva, ihoystävällinen ja kosteutta säätelevä materiaali. Se on hyvä vaihtoehto ihmisille, joille tulee nopeasti lämmin ja jotka hikoilevat paljon yöllä. Puuvilla imee kosteutta, eikä tunnu liian kuumalta.

Polyesteri

Polyesteri tuntuu pehmeältä ja kevyeltä ja on kestävää. Polyesteri sopii erittäin hyvin ihmisille, joilla on allergioita, kuten pölypunkkiallergia, tai hengityselinsairauksia. Polyesterikuitujen rakenne on paljon tiiviimpi, joten pölypunkit eivät keräänny niihin niin helposti. Synteettisenä materiaalina polyesteri säilöö usein enemmän lämpöä, joten sitä suosivat ihmiset, jotka ovat herkempiä kylmälle. Puuvillan tavoin polyesteri on helposti pestävä materiaali, joka kuivuu nopeasti.

Petauskaistale

Huomaa! Lähes kaikissa vuodevaatteissa on 20 cm:n petauskaistale, paitsi koossa 150 x 100.