Baseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - Sininen
Baseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - SininenBaseball-korkki - Sininen

Lippalakki

12,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Valitse väri
  • Kaunis värikäs tuloste edessä
  • Lisä mukavuutta korkealaatuisen puuvillan ansiosta
  • Super cool omalla suunnittelulla
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja baseball-korkista:
Materiaali: 100% puuvillaa
Väri: saatavana eri väreissä
Mukautus: painettu etupuolelle täysvärisenä
Halkaisija: 17 cm
Extra: säädettävä tarrakiinnitys

Klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja hattu.

Hanki tämä viileä baseball-korkki painettu suunnittelusi!

Etsitkö muodikasta päätä? Hanki tämä supernopea baseball-korkki, joka on painettu omalla valokuvasi, logolla tai tekstillä ja olet varmasti kaupungin hienoimpia poikia. Tai voit tilata joukon ja muokata heitä poikamies-puolueelle, perhejuhlille tai tiiminviikonloppuna. Et koskaan menetä ryhmän jäsentä, kun kaikki käyttävät samoja jännittäviä baseball-korkkeja!

Voit valita eri väreistä, joten siellä on aina baseball-korkki, joka mahtuu makuun. Ja säädettävän sulkemisen ansiosta olet varma, että mukautettu korkki sopii kaikille. Valitse suosikki eri iloisista kuvioista ja lisää kuva, logo tai teksti. Tai anna luovuuttasi vapaasti ja suunnittele oma taideteos baseba-korkkiisi. Sinun luomuksesi tulostetaan korkkiin korkealaatuisasti, suurella tarkkuudella ja rakkaudella. Mitä odotat, muokkaa juuri nyt!

Instant hintahinta a Lippalakki ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / b2b@yoursurprise.fi

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?