• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 2000 yksilöityä lahjaa!
🎁 Toimitamme lahjat normaalisti, vaikka suoraan kotiovelle! Ilahduta siis läheisiä! 💖
🎁 Toimitamme lahjat normaalisti, vaikka suoraan kotiovelle! Ilahduta siis läheisiä! 💖

Haluatko työskennellä Hollannin inspiroivimmassa yrityksessä?

Etsitkö kiinnostavaa työtä, jossa uramahdollisuudet ovat loputtomia ja kollegat muuttuvat ystäviksi? Jos näin on, YourSurprise on juuri sinulle sopiva paikka. Kaikki toimintamme tapahtuu Zierikzeen idyllisessä kaupungissa Alankomaissa. Valikoimasuunnittelu, osto, myynti, markkinointi, asiakaspalvelu ja tuotteiden personointi tapahtuvat kaikki yhden katon alla pääkonttorissamme. Toisin sanoen: olemme ainutlaatuinen ja inspiroiva työpaikka! Olemme aina kiinnostuneita löytämään motivoituneita ja intohimoisia ammattilaisia osaksi tiimiämme. Mutta myös joustavuus on välttämätöntä, sillä YourSurprise kasvaa niin nopeasti, että vastuusi voivat laajentua tai muuttua nopeassa tahdissa. Mutta et koskaan kyllästy, koska jokainen päivä YourSurprisessa on juhlaa. Jos kiinnostuit ja näet itsesi osana tiimiämme niin ota yhteyttä ja jutellaan!

Onko sinulla sitä jotain, mitä tarvitsemme kun haluamme valloittaa maailman, yksi askel kerrallaan, tarjoten yksilöityjä lahjoja jokaiselle?

Hae

E-commerce

Internship E-Commerce

E-commerce

We are looking for native speakers of Finnish / Swedish / Norwegian / Danish / Spanish / Italian / Polish to help improve our international websites!

Katso
"Oletko sinä kunnianhimoinen ammattilainen, joka haluaa liittyä mahtavaan YourSurprise-tiimiimme? Soita alla olevaan puhelinnumeroon ja saatamme kutsua sinut haastatteluun. " Chris van der Wel
Chris

Hae suoraan

Palvelemme englanniksi maanantaista perjantaihin klo 10.00–12.00.

09 42450796

Lähetä sähköposti

Oletko huippuammatilainen, mutta et näe etsimääsi työtä sivustollamme? Lähetä meille sähköpostia ja ehkä voimme olla avuksi toisillemme.