Haluatko työskennellä Hollannin hienoimmassa yrityksessä?

Etsitkö jännittävää työtä, jossa uramahdollisuutesi ovat loputtomia ja kollegat muuttuvat ystäviksi toiseen? Jos näin on, YourSurprise on juuri sinulle sopiva paikka. Teemme kaikkemme itsestämme Alankomaiden Zierikzeen vilkkaasta kaupungista. Lahjakasvatus, suunnittelu, osto, myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu pitävät kaiken pääkonttimme sisällä. Toisin sanoen: erittäin viileä ja inspiroiva työpaikka! Siksi olemme aina metsästämässä motivoituneita ammattilaisia ​​intohimoisesti ja ajaa. Mutta myös joustavuus on välttämätöntä, sillä YourSurprise kasvaa niin nopeasti, että vastuusi voivat laajentua tai muuttua, koska tiimisi kasvaa. Et koskaan kyllästy, koska jokainen päivä YourSurpressa on juhla. Anna ajatuksesi vapaaksi ja yllättää meidät vihreät ehdotuksemme, tarvitsemme sitä!

Onko sinulla se, mitä se tarvitsee olla osa ainutlaatuista yritystä, joka haluaa ottaa haltuunsa maailman, yksi askel kerrallaan, henkilökohtaiset lahjat kaikille?

Käytä kautta

"Oletko sinä kunnianhimoinen ammattilainen, joka haluaa liittyä mahtavaan YourSurprise-tiimisiimme? Soita puhelimeen alla olevaan puhelinnumeroon ja saatamme kutsua sinut haastatteluun. " Chris van der Wel

Käytä suoraan

Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00 (Englanti)

Soita numeroon +358942450796 (Englanti)

Lähetä sähköposti

Oletko huippulaadukkaita YourSurpressa, mutta etkö näe etsimääsi työtä? Lähetä meille sähköpostia avulla voimme tehdä jotain toisillemme.