• Jokainen lahja omalla kuvalla ja tekstillä
  • 100% tyytyväisyystakuu
  • Yli 1500 yksilöityä lahjaa!
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.
Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.
Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.
Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.
Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.
Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

Haluatko työskennellä Hollannin inspiroivimmassa yrityksessä?

Etsitkö kiinnostavaa työtä, jossa uramahdollisuudet ovat loputtomia ja kollegat muuttuvat ystäviksi? Jos näin on, YourSurprise on juuri sinulle sopiva paikka. Kaikki toimintamme tapahtuu Zierikzeen idyllisessä kaupungissa Alankomaissa. Valikoimasuunnittelu, osto, myynti, markkinointi, asiakaspalvelu ja tuotteiden personointi tapahtuvat kaikki yhden katon alla pääkonttorissamme. Toisin sanoen: olemme ainutlaatuinen ja inspiroiva työpaikka! Olemme aina kiinnostuneita löytämään motivoituneita ja intohimoisia ammattilaisia osaksi tiimiämme. Mutta myös joustavuus on välttämätöntä, sillä YourSurprise kasvaa niin nopeasti, että vastuusi voivat laajentua tai muuttua nopeassa tahdissa. Mutta et koskaan kyllästy, koska jokainen päivä YourSurprisessa on juhlaa. Jos kiinnostuit ja näet itsesi osana tiimiämme niin ota yhteyttä ja jutellaan!

Onko sinulla sitä jotain, mitä tarvitsemme kun haluamme valloittaa maailman, yksi askel kerrallaan, tarjoten yksilöityjä lahjoja jokaiselle?

Hae

E-commerce

Internship E-Commerce

E-commerce

We are looking for native speakers of Finnish / Swedish / Norwegian / Danish / Spanish / Italian / Polish to help improve our international websites!

Katso
"Oletko sinä kunnianhimoinen ammattilainen, joka haluaa liittyä mahtavaan YourSurprise-tiimiimme? Soita alla olevaan puhelinnumeroon ja saatamme kutsua sinut haastatteluun. "
Chris van der Wel
Chris

Hae suoraan

Maanantai - Torstai: 9:30 - 22:00 (EET)
Perjantai - Lauantai: 9:30 - 18:00 (EET)

09 42450796

asiakaspalvelu@yoursurprise.fi

Oletko huippuammatilainen, mutta et näe etsimääsi työtä sivustollamme? Lähetä meille sähköpostia ja ehkä voimme olla avuksi toisillemme.