Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

1 lahjat

Yksilöidyt Dove-lahjasetit

Meistä jokainen tarvitsee rentoutumista ja aikaa itsellemme. Yksilöitävät Dove-lahjapakkaukset sisältävät täydellisiä tuotteita hemmotteluun ja hyvään oloon. Doven visio on luoda lisää itsevarmuutta naisille, ja tätä sanomaa on mukava viedä lahjan vastaanottajalle yhdessä ylellisten Dove-tuotteiden kanssa. Ja mikä parasta, voit yksilöidä pakkauksen valitsemallasi valokuvalla ja tekstillä. Täydellinen ja unikki yllätys moneen hetkeen!

Lahjapakkaus Dove-suihkuvaahdoilla

Etsitkö hemmottelulahjaa, joka on käytännöllinen ja sopii kenelle tahansa? Dove-lahjasetti suihkuvaahdoilla on loistava valinta. Pakkaus sisältää kaksi rentouttavaa ja raikasta suhikuvaahtoa ruusu- ja kokosöljyn tuoksuisina. Yksilöi pakkaus valitsemallasi kuvalla ja luo uniikki hemmottelulahja, joka sopii jokapäiväiseen käyttöön.

Dove-lahjasetti, joka sisältää bullet-journal vihkon

Etksitkö lahjaa tyttöystävälle, äidille tai siskolle? Dove-lahjasetti + bullet journal -vihko on täydellinen yllätys. Bullet journal -vihkon ansiosta tyttöystäväsi ei enää unohda yhteisiä tapaamisianne, sillä se sopii loistavasti aikataulujen suunnitteluun, ideointiin ja luonnosteluvihkoksi.

Lahjasetistä löytyy vihkon lisäksi kaksi raikasta suhikuvaahtoa ruusu- ja kokosöljyn tuoksuilla. Voit valita bullet journal -vihkoon ja lahjapakkaukseen oman kuvan ja/tai nimen. Yksilöinti tekee lahjasta persoonallisen ja yllättää todella!

Voit yksilöidä Dove-lahjasetit helposti ja nopeasti online-editorimme avulla. Kätevä tapa luoda ainutlaatuinen ja erilainen tuotelahja ystävänpäiväksi, äitienpäiväksi tai jouluksi.