Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Luo jokainen lahja omalla kuvalla tai tekstillä.

Lahja meiltä on aina uniikki sillä sinä olet luonut sen itse. Löydät meiltä varmasti täydellisen lahjan jokaiseen tilaisuuteen kuten myös niihin pieniin hetkiin kun haluat vain sanoa kiitos tai kertoa jollekin, että ajattelet heitä.

Lähetä lahja suoraan vastaanottajalle.

Jos haluat yllättää perheenjäsenen, ystävän tai kollegan, mutta et voi nyt tavata heitä niin lähetä lahja suoraan heidän osoitteeseensa, monet lahjoistamme mahtuvat jopa postiluukusta.

Lisää mukaan ilmainen tervehdyskortti.

Ostoskorissa voit lisätä lahjan mukaan ilmaisen tervehdyskortin, johon voit kirjoittaa henkilökohtaisen viestin ja paljastaa keneltä lahja on.

2 lahjat

Côte d'Or -suklaat omalla kuvalla ja/tai tekstillä

Tiedätkö jonkun, joka rakastaa Côte d'Or -suklaata? Tai jonkun, joka haluaa nauttia viikonloppujen kunniaksi vain laadukasta suklaata? Täydellinen lahja näille suklaan ystäville on epäilemättä personoidut Côte d'Or -brändin suklaat. Côte d'Or on suklaa, jota arvostetaan kaikkialla maailmassa sen aitojen ainesosien ja erehtymättömän makunsa vuoksi. Voit antaa Côte d'Orin lahjaksi erityisenä juhlapäivänä, tai vain yksinkertaisesti yllättääksesi jonkun elämäsi tärkeän henkilön ainutlaatuisella tavalla. Tutustu Côte d'Orin suklaatuotteisiin ja muokkaa erityinen suklaalahja.

Jättimäinen Côte d'Ori -suklaalevy

Ne jotka rakastavat Côte d'Or -suklaata, eivät tule toimeen ilman sitä! Tällä merkillä on erityisen pehmeä ja mukaansatempaava maku. YourSurprise on luonut yhteistyössä brändin kanssa jättimäisen Côte d'Or -suklaalevyn. Kilo Côte d'Or -suklaata 60 cm pituisessa pakkauksessa on epäilemättä lahja joka jättää kenet tahansa sanattomaksi! Anna se syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi; eikä vastaanottaja malta odottaa saadessaan maistaa palan tätä ainutlaatuista suklaata. Jätti Côte d'Or sisältää 5 eri makuista patukkaa - maitosuklaa, tumma suklaa ja hasselpähkinän makuinen suklaa. Jokaiselle löytyy oma lempimaku!

Jätti Côte d'Orin mukauttaminen omalla painatuksella

Herkullisen sisällön lisäksi jättimäinen Cote d'Or -patukka voidaan räätälöidä lahjansaajalle henkilökohtaisella tavalla. Voit muokata sitä haluamallasi valokuvalla ja/tai kuviolla, sekä lisätä nimen ja viestin vastaanottajalle. Côte d'Orin mukauttaminen on erittäin helppoa! Siirry vain online-editoriimme, valitse haluamasi yksilöinnit ja me tulostamme suunnitelmasi jättimäiseen suklaayllätykseen.