Syntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimi
Syntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimiSyntymäpäivä karhun nimi

Syntymäpäivä karhun nimi

34,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
  • Super pehmeä ja huggable
  • Kaunis kaiverrus kauniissa kirjasimissa
  • Salainen osasto jaloissa!
  • Täyttää lelujen turvallisuusmerkin
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoa syntymäpäiväkarhuista:
Materiaali: polyesteri
Mittaukset: ± 30 x 30 x 23 cm (hxbxd)
Mittaukset irrotettavat jalat: 10 x 9 cm (hxb)
Pesuohjeet: käsienpesu ja ei sovellu kuivausrummulle Extra: nimi ja päiväys kirjonta samankokoisille jaloille. Käytettävä koko on päivämäärän koko.

Tämä super söpö syntymäpäiväkarhu, jossa kirjailtu nimi on täydellinen lahja!

Etsitkö pehmeää ja söpöä vauvan suihkutarjousta tai jotain annettavaksi vastasyntyneelle vauvalle? Sitten tämä syntymäpäiväkarhu on juuri sitä mitä etsit! Voit muokata karhua antamalla nimi ja syntymäpäivä, jotka koruillaan karhun jalat. Näin voit luoda todella ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen lahjan. Alkuperäinen yllätys uusille vanhemmille ja pehmeä pehmeä ystävä vastasyntyneelle vauvalle! Tämä karhu ei ole vain ihanteellinen halaamaan, vaan myös suuri muisto tulevaisuuteen!

Syntymäpäiväkarhu on valmistettu polyesteriä, ja siinä on irrotettavat jalat, joiden ansiosta vauva voi olla pienten läsnäolon jaloissa. Karhun korkeus on 30 cm, kun se istuu alas. Kun et voi käydä vauvan suihkun tai uusien vanhempien kanssa, voit lähettää personoidun karhun suoraan vastaanottajalle. Makea pikku viesti ilmainen lahjakortti vauva lahja tulee vielä henkilökohtaisempi! Myös sopiva ja hauska lahja kollegoille tai sukulaisille, joilla oli vain vauva.

Instant hintahinta a Syntymäpäivä karhun nimi ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

0031 111 712 466 (English) / zakelijk@yoursurprise.com

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?