Brodeerattu pyyhe - laivastonsininenBrodeerattu pyyhe - laivastonsininenBrodeerattu pyyhe - laivastonsininenBrodeerattu pyyhe - laivastonsininenBrodeerattu pyyhe - laivastonsininen
Brodeerattu pyyhe - laivastonsininenBrodeerattu pyyhe - laivastonsininenBrodeerattu pyyhe - laivastonsininenBrodeerattu pyyhe - laivastonsininenBrodeerattu pyyhe - laivastonsininen

Pyyhe tekstillä

19,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Valitse väri
  • Kaunis embrodery kauniissa kirjasimissa
  • 100% puuvillaa, joten pehmeä ja mukava
  • Suorita lahjasi henkilökohtaisella kylpytakilla
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja pyyhestä:
Koko: 70 x 140 cm
Materiaali: 100% puuvillaa
Värit: Kivihiili, valkoinen ja laivasto

Extra: pesu 30 °, ei sovellu kuivaajaan.

Hanki tämä super pehmeä ja pehmeä pyyhe, joka on kirjoittanut nimi!

Etsitkö alkuperäistä lahjaa? Hanki pyyhe, joka on kirjoittanut nimi. Ylellinen kirjonta tekee tästä pyyhkeestä erityisen erikoisen lahjan. Tämä henkilökohtainen pyyhe on erinomainen päivä rannalla tai hyvin ansaittu spa-hoito. Tällainen henkilökohtainen pyyhe on erittäin hauska lahja, mutta sopii myös päivittäiseen käyttöön!

Kirjonnan pyyhkeet ovat saatavilla eri väreissä. Antamasi nimi kirjoittuu pyyhkeen etuosaan parhaassa mahdollisessa laadussa. Korkealaatuisesta puuvillasta pyyhesi valokuvassa tuntuu erittäin pehmeältä ja pehmeältä. Brodeerattu pyyhe soveltuu pesukoneeseen, joten tämän lahjan vastaanotin voi nauttia henkilökohtaisesta pyyhkeestään monta vuotta. Tilaa myös henkilökohtainen kylpytakki tai tossut loppuun yllätyksesi!

Instant hintahinta a Pyyhe tekstillä ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?