Suklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti Tumma
Suklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti TummaSuklaa Ystävänpäiväkortti Tumma

Suklaa Ystävänpäiväkortti

14,95 €
Yrityksen tilaus
Toimitus äitienpäivänä
Koko
Maku
  • Perinteinen belgialainen Callebaut-suklaa
  • Käsin kaadettu sinulle, syötävällä
  • Rehellinen suklaa QPP-laatumerkin ansiosta
Tehty rakkaudella
Teemme lahjan juuri niin kuin sinä olet suunnitellut.
100% laatua
Kauniissa lahjapakkauksessa ilmainen lahjakortti

Lisätietoja säännöllisestä Ystävän kortista:
Suklaa maku: maito, tumma tai valkoinen
Koko: 13x9 cm.
Paino: ± 130 grammaa
Huomaa: suklaakortissa on aina valkoinen päällys!
Kaakaoprosentti: 53,7%
Ainekset: sokeri, kaakaovoi [5], täysmaitojauhe, kaakaomassa [5], emulgointiaine: soijalesitiini, vanilja, aromi [5], laadukas kumppanuusohjelma

Huomio: Kun ulkolämpötila on 25 astetta tai yli, emme voi taata suklaan laatua. Jos sinulla on kysymyksiä suklaamääräyksistä, ota yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme.

Lisätietoja Callebaut Chocolate
Suklaamme on valmistettu perinteisestä belgialaisesta Callebaut suklaasta, brändistä, joka tunnetaan sen voimakkaasta makuista ja erinomaisesta laadusta. Suklaamme valmistetaan tuoreena ja toimitetaan samana päivänä. Suklaa kestää vuosittain, säilytetään viileässä ja pimeässä paikassa 14-18 ° C: ssa.

Rehellinen suklaa: QPP-laatumerkki
Tämä suklaa valmistetaan kaakaopavun viljelijöistä, jotka ovat liittyneet Callebautin Quality Partner Programiin. Tämän ohjelman tavoitteena on parantaa yhteistyössä toimineiden kaakaonviljelijöiden työoloja ja elämänlaatua kolmannen maailman maiden kanssa. Nyt voit rehellisesti nauttia maukkaimmista suklaista!

Yllätä herkullisella perinteisellä suklaalla valokuvakortilla valokuvan ja tekstin kanssa!

Todella alkuperäinen Ystävänpäiväkortti? Tämä ei ole mikään kortti vaan herkullinen suklaakortti, jossa on oma valokuva ja teksti! Lähetä toinen rakastat alkuperäistä suklaakorttia, joka on painettu erityisesti Ystävänpäiväksi!

Valitse romanttinen muotoilu helppokäyttöisessä kuvankäsittelyohjelmistossamme ja tee ainutlaatuinen Ystävänpäiväkortti omalla valokuvallasi ja tekstillä. Kortti valmistetaan perinteisestä Callebaut-suklaasta ja on saatavilla erilaisissa suklaissa.

Instant hintahinta a Suklaa Ystävänpäiväkortti ?

Oletko kiinnostunut tilaamaan suuremmat numerot tästä lahjasta? Ota yhteyttä ja saat välittömän hintatarjouksen. Olemme käytettävissä työpäivinä klo 9:30-18:00.

Sopii kaikkiin liiketoiminnan lahjakäytäntöihin
Lahjat tehdään ja lähetetään samana päivänä
Yli 1200 erilaista lahjaa
Voit muokata 1 kpl

+358942450796 (Englanti)

Haluatko mielestäsi vastaanottaa tarjouksen sähköpostilla?